10 helah untuk mencipta rumah mewah dengan sedikit wang

Menghias untuk mencipta rumah mewah boleh menjadi sukar dan kami sentiasa berfikir bahawa kami memerlukan bajet yang tinggi tetapi, ia tidak semestinya begitu. Ia adalah mungkin untuk membuat rumah yang elegan tanpa perbelanjaan yang besar. Siapa yang tidak mahu menikmati rumah seperti rumah mewah selebriti?
rumah mewah tambahan
Kami ingin menunjukkan kepada anda beberapa helah asas, beberapa cara mudah untuk hiasan murah untuk menjadikan rumah kami kelihatan mewah tanpa menjadi seperti itu.

Rumah mewah luar dan dalam

Dalam artikel ini kita akan memberi tumpuan lebih kepada reka bentuk dalaman , walaupun di rumah keluarga tunggal hiasan luaran mesti seiring dengan hiasan bilik yang berbeza, hari ini kita ingin melihat butiran kecil, tetapi sangat penting.
hiasan ruang tamu rumah mewah

Hiasan gaya klasik yang jelas dan bertanda mencapai kesan visual yang serupa dengan idea rumah yang lebih mahal. Butiran adalah segala-galanya, terutamanya jika kita ingin mendapatkan rumah mewah, kita perlu menggunakannya. Terdapat bahan seperti: emas, marmar, kayu mulia dan kristal atau kilauan yang sangat tipikal dari hiasan rumah idaman yang elegan dan mahal .
Dengan menggunakan aksesori dan aksesori hiasan jenis ini, hasilnya boleh seperti yang diingini tanpa perlu membeli perabot dan perhiasan yang terlalu mahal .
rumah mewah untuk wang yang sedikit
Oleh itu, cara paling praktikal untuk menjadikannya kelihatan seperti  rumah mewah  adalah dengan menggunakan
kemasan trim dengan rupa halus ini.
Untuk ini kita hanya perlu meletakkan objek di tempat-tempat strategik yang menyerupai nilai ekonomi yang besar, seperti: pasu seramik
berhias , bingkai berhias untuk menggantung beberapa gambar atau cermin , titik cahaya yang berbeza dengan lampu reka bentuk yang sesuai , langsir dibuat dengan reka bentuk dan fabrik yang sesuai, beberapa perabot  yang mewakili zaman purba, dsb.
Tanpa sentuhan hiasan tambahan ini
, bilik kelihatan kurang penting.
ruang tamu rumah mewah dan elegan
Walaupun perkara biasa ialah kami lebih menjaga hiasan kawasan umum berbanding
kawasan persendirian.
Helah ini boleh digunakan dalam reka bentuk dalaman semua bilik: hiasan bilik tidur , hiasan dapur , bilik dihiasi bilik ,
bilik mandi berhias  , lorong berhias  dan bilik berhias .

Butiran untuk rumah mewah dan moden

Mengikuti beberapa petua berikut dan idea menghias menjamin matlamat kami; nikmati penginapan yang serupa dengan rumah mewah yang paling berprestij.

rumah mewah tersuai

1.- Bingkai untuk menghiasi rumah mewah untuk wang yang sedikit

Nasib baik, bingkainya agak murah, terutamanya jika anda memilih plastik berkualiti baik dan juga boleh dicat. Kita boleh memilih antara banyak langkah, tetapi untuk kesan yang lebih besar adalah lebih baik untuk memilih yang terbesar, jika ruang membenarkannya, sudah tentu.
Bingkai berhias ini, dalam warna emas atau logam sesuai untuk diletakkan sebagai protagonis dalam hiasan bilik mandi , reka bentuk lorong , ruang makan dan ruang tamu .
Bingkai ini boleh berguna dalam cermin dan juga dalam minyak dan lukisan dengan sebarang nilai (salinan).
lorong rumah mewah
Untuk menyelesaikan kerja mengikut gaya bingkai, kami akan mengaitkan papan tiang, lajur, roset, dsb.
Kami akan melihat dengan jelas perincian bingkai dalam reka bentuk bilik mandi .
rumah mewah dengan bilik air yang mewah

2.- Warna dinding untuk rumah mewah

Yang warna dinding adalah salah satu keputusan yang paling sukar, bagaimanapun, terdapat beberapa warna yang menambah kemewahan segera kepada sebuah rumah. Terdapat dua pilihan: warna gelap dan pekat serta ton lembut dan tenang.
bilik tidur rumah mewah
Pilihan hanya boleh bergantung pada personaliti kita, tidak ada peraturan tetap, kedua-dua pilihan menambah keanggunan pada bilik.
Dan apa yang memberikan keanggunan yang hebat ialah hiasan dinding dengan dinding kertas atau kanvas.
dinding rumah mewah
Pilihan terbaik untuk menjadikannya kelihatan seperti rumah yang lebih mahal ialah mengecat pintu dalaman dengan warna hitam.
Perasaan yang dicipta adalah satu kemewahan tetapi ia adalah sesuatu yang tidak menyebabkan terlalu banyak kerosakan kepada portfolio. The hiasan dalam hitam dinding juga boleh menjadi kemungkinan besar.
pintu rumah mewah
Jika kita memilih strategi ini, kita mesti memastikan untuk menambah beberapa aksesori hitam di ruang, untuk menghubungkan pintu kepada reka bentuk umum
hiasan persekitaran.
 

3.- Bantal, tanda keselesaan dan keanggunan di rumah mewah

The bantal dan kusyen seluruh rumah mempunyai dua tujuan. Satu, dipilih dengan betul, boleh membantu mewujudkan faktor keanggunan dan glamor. Yang kedua adalah untuk memberikan keselesaan yang lebih besar.
butiran ruang tamu rumah mewah
Keselesaan dan kemudahan adalah penampilan mewah, dan untuk ini, bantal besar harus dipilih.
Apabila bercakap tentang keanggunan, kami akan mengelakkan bantal kecil dan memilih kusyen 55 hingga 60 cm pada setiap sisi. Kusyen besar memberikan rupa hiasan yang mewah , tetapi ia juga harus lembut dan gebu.
rumah mewah moden

4.- Langsir, sangat penting dalam rumah mewah

Perkara itu mudah: rumah tanpa tirai di tingkap kelihatan belum selesai dan murah. Nasib baik, hiasan tingkap juga boleh dilakukan dengan agak murah dan kami akan menambah sumbangan besar keanggunan pada rumah, serta privasi yang sangat diperlukan menggunakan langsir murah.
butiran rumah mewah
Apabila kita memutuskan cara menghias tingkap , kita perlu membuat keputusan yang bijak dan mengikuti petua ini.
Sebagai contoh, kain langsir yang tidak bergaris dan rapuh kelihatan sangat murah, kita harus mengelakkan bahan yang sangat lutsinar. Kami akan membezakan langsir untuk bilik daripada langsir untuk ruang tamu.
rumah mewah moden
Ini tidak bermakna kita perlu membelanjakan sejumlah besar wang untuk menghias tingkap;
Terdapat banyak kedai rangkaian yang menawarkan langsir dan langsir siap pada harga yang sederhana, tetapi ia benar-benar kelihatan mewah dan mahal.
rumah mewah butiran emas
Di samping itu, jika kita tidak mahu mencipta persekitaran yang terlalu aristokrat
, adalah lebih baik untuk memilih bahan mulia seperti sutera asli, linen dan kapas.
Sebenarnya, hari ini terdapat banyak bahan sintetik baharu yang memberikan rupa elegan walaupun harganya agak murah dan kita boleh membeli langsir moden dan elegan atau menggabungkan
hiasan dengan bidai, bidai atau panel Jepun yang mewah .
tingkap hiasan rumah mewah

5.-Kemasan perabot murah dalam hiasan rumah mewah

The perabot mewah yang berkualiti tinggi, sangat bekerja atau lama mungkin daripada kuasa beli kita dan di samping itu kepada citarasa peribadi kita. Tetapi kita boleh mencipta hiasan persekitaran yang elegan dan mewah tanpa menghabiskan banyak wang.
bilik air rumah mewah
Sememangnya membeli perabot mewah adalah sangat mahal, tetapi kita boleh menambah hanya satu atau dua helai yang berkualiti tinggi dalam hiasan ruang tamu atau bilik umum yang dicampur dengan perabot biasa kita untuk menambah nilai kepada alam sekitar.
Atau, lawati kedai perabot terpakai , pasar loak dan lelongan perabot untuk mencari barangan berkualiti yang kami gemari dan mampu milik.
bilik tidur rumah mewah
Selain itu, perabot yang sama boleh mengubah penampilannya sepenuhnya jika kita menggunakan rawatan, aksesori atau kemasan yang menjadikannya unik.
rumah mewah moden
Sebagai contoh, terbukti bahawa kita boleh masuk ke kedai dan berada di hadapan seluruh dinding tombol dan pemegang untuk laci dan kabinet yang murah .
Dan secara amnya, aksesori ini juga terlalu piawai, tetapi jika kita melihat dengan sabar, kita boleh menemui kepingan yang memberikan kemasan elegan pada perabot murah  kita dan dengan itu memperibadikan hiasan rumah kita.
rumah mewah murah
Pilihan lain ialah pemulihan menyeluruh .
Ia adalah mungkin untuk mencapai keindahan sebenar dalam perabot yang dirawat dengan bahan yang sangat murah tetapi dengan teknik yang baik dalam pemulihan perabot .
rumah upholsteri yang mewah

6.- Pencahayaan, membuat perbezaan dalam rumah mewah

Beberapa lampu berjenama akan menambahkan lagi keanggunan pada hiasan dalaman kami . Jelas sekali, kita semua tahu bahawa lampu berjenama agak mahal, tetapi mujurlah kita mempunyai kemungkinan di pasar loak atau peniaga antik untuk mencarinya dan tidak perlu membelanjakan banyak wang untuk mendapatkan beberapa lampu antik yang mewah dan elegan .
perabot rumah mewah
Kami juga boleh mengubahnya dengan menambahkan beberapa butiran canggih seperti kristal atau logam.
Dalam sesetengah kes, mereka mungkin memerlukan pemulihan lampu dengan pengilat atau lapisan cat baharu dan hasil akhirnya adalah candelier yang akan kelihatan seribu kali lebih mahal daripada sebelum campur tangannya.
rumah mewah lantai parket
Untuk mencapai persekitaran yang mewah kita mesti memastikan untuk meletakkan beberapa sumber cahaya di dalam bilik yang sama, termasuk semua jenis  lampu meja dan lampu siling di seluruh rumah, untuk meningkatkan rasa keanggunan.
Sumber yang baik ialah candelier .
dapur rumah mewah

7.- Lantai parket abadi dan kekal untuk rumah mewah

Tiada yang memberikan rupa yang lebih elegan daripada parket kayu keras . Tetapi ia tidak penting untuk melabur dalam lantai jenis ini sahaja, anda juga boleh menemui pada harga yang berpatutan tiruan berkualiti baik yang diletakkan di atas lantai sedia ada, lantai lamina 2020 .
lantai rumah mewah
Membeli lantai kayu untuk rumah anda sememangnya satu pelaburan dan ia juga merupakan langkah bijak.
The lantai parket bertahan lama dan memberikan nilai yang sangat baik untuk harga perumahan pada masa akan datang jika anda mahu untuk menjual.
Jika kita tidak mahu membelanjakan begitu banyak wang, pilihan lain ialah lantai lamina , tetapi anda perlu memastikan bahawa ia adalah berkualiti supaya tidak kehilangan kesan “high-end” yang kami cuba buat.
Jika kita yakin dengan perubahan atau tidak mahu melakukan pengubahsuaian rumah, kita boleh memilih untuk menghias dengan permaidani.
rumah mewah perabot putih
Malah, apabila berhadapan dengan pilihan lamina atau permaidani, dari segi rasa elegan, sesetengah pereka dalaman memilih permaidani yang bagus.
Kami akan mempertimbangkan permaidani berwarna gelap untuk penampilan yang lebih mewah.
Jangan lupa untuk menggabungkan dan menghubungkan warna permaidani dengan aksesori lain atau pelengkap hiasan, untuk mencapai   reka bentuk dalaman  bilik yang baik.
permaidani rumah mewah

8.- Aksesori murah dalam hiasan rumah mewah

Apabila kita mempunyai bajet yang besar untuk membeli perhiasan dan aksesori hiasan untuk rumah kita, kita hanya perlu mempunyai cita rasa yang baik apabila membeli untuk mencapai suasana yang elegan dan mewah di rumah kita.
lobi rumah mewah
Tetapi, kita tidak semestinya memerlukan wang yang banyak.
Terdapat banyak cara yang agak murah untuk memperibadikan hiasan dalaman rumah pada bajet yang ketat; letakkan objek yang serupa dengan yang diperoleh untuk rumah agam diraja dan rumah mewah.
rumah mewah mengikut butiran
Sebagai contoh, emas dikaitkan dengan kekayaan, dan kekayaan serta-merta boleh mewujudkan rasa keanggunan, selagi tidak ada lebihan besar yang boleh menyebabkan kesan sebaliknya.
Jadi jika boleh, kami akan menambah beberapa objek hiasan emas , seperti bingkai, bingkai gambar atau kami akan memulihkan dengan menggunakan warna ini.
bilik mandi moden yang elegan

9.- Lengkapkan hiasan mewah dengan perabot tambahan yang murah

Adalah idea yang baik untuk memperoleh beberapa perabot tambahan dengan garis klasik dalam keadaan buruk, membaikinya dengan teknik pemulihan yang   hebat dan menggabungkannya dengan hiasan moden dan kontemporari kami, ini akan membantu kami mencipta kesan mewah dan kami tidak perlu berbelanja terlalu banyak.
Papan sisi
, kerusi atau kerusi berlengan , sofa , meja sisi  adalah sempurna … Dalam pemulihan ini adalah satu kejayaan besar untuk menggunakan upholsteri atau bahan yang kelihatan mewah.
perabot tambahan rumah mewah
Untuk membantu kami mencapai kesan visual yang selesa dan elegan, terdapat aksesori yang sangat sesuai seperti pendiangan .
Setiap kali kita mempunyai kemungkinan, pemasangan perapian hiasan akan memberikan sentuhan glamor dan keanggunan yang diingini
. Ia boleh menjadi perapian hiasan moden dan klasik, dan juga perapian palsu .
rumah mewah mosernas
Dan di dalam bilik tidur titik kukuh adalah pilihan katil empat tiang , meja sisi bergaya
atau almari , langsir bilik tidur … Idea lain ialah penggunaan upholsteri dan bahan berkilat .
aksesori rumah mewah

10.- Keteraturan dan kebersihan sentiasa dalam hiasan

Walau apa pun gaya hiasan yang dipilih, jenis bilik dan kos yang dilaburkan dalam setiap kes, jika kita ingin mendapatkan hasil yang baik, adalah penting dan wajib untuk mengekalkan ketertiban dan kebersihan yang betul.
rumah mewah dua bilik tidur
Mari kita lakukan ujian: Kami membayangkan sebuah rumah terletak di tempat yang istimewa dengan ruang istirahat dan bilik yang dicipta oleh profesional paling berprestij, penghias dalaman, dilengkapi dengan kepingan eksklusif dan unik, diimport dari seluruh dunia;
dengan semua keadaan amplitud, cahaya dan keadaan yang sesuai, supaya mereka menyediakan segala yang diperlukan untuk mencapai ” hiasan majalah yang dicemburui ” dan … kita dapati habuk, noda, kotoran, benda di tengah dan bau busuk … apa adakah perasaan itu?
cerobong asap rumah mewah
Sekarang kita akan membayangkan kesan sebaliknya;
Kami dapati ia di rumah sederhana dengan hiasan kos rendah , rasa yang enak, gaya yang diperibadikan di mana ketertiban dan kebersihan terjaga.
Anehnya, kami akan memilih pilihan kedua, sebagai persekitaran terbaik yang menyenangkan, selesa dan elegan.
ruang makan rumah mewah

Galeri foto hiasan rumah mewah,  klasik dan moden di semua bilik

rumah-mewah-2016

rumah-mewah-2017

idea-rumah-mewah-2017

rumah-rumah-moden-mewah

hiasan-rumah-mewah-2017

bilik tidur-rumah-mewah-2017

idea-rumah-mewah-2017

rumah kos rendah yang mewah

lampu rumah mewah
dua bilik tidur rumah mewah
lorong rumah mewah
bilik mandi moden rumah mewah
bilik mandi marmar rumah mewah
hiasan bilik tidur rumah mewah
rumah mewah warna terang
butiran rumah mewah
perabot cuci rumah mewah
bilik tidur kanak-kanak rumah mewah
perabot rumah mewah
rumah mewah murah
ruang tamu rumah mewah
rumah perabot yang dipulihkan
Beberapa foto boleh didapati di pinterest

Leave a Comment