10 inspirasi untuk melabur dalam hiasan merah jambu

Anda mungkin perasan bahawa dalam beberapa minggu kebelakangan ini, terutamanya dalam suapan media sosial, terdapat apa yang dipanggil merah jambu di sini, merah jambu di sana, sama ada dalam pakaian, solek, hiasan dan juga makanan. Apa yang dipanggil merah jambu milenium kemudian, salah satu warna klasik 2017, adalah warna hampir pastel yang telah menjadi kegemaran para fesyen dan juga mereka yang menyukai hiasan!

Dan lihat, warna merah jambu boleh menjadi keghairahan ramai orang, sementara yang lain tidak, tetapi hakikatnya, tidak begitu mudah untuk mencari seseorang yang menentang daya tarikan warna ini dan semua nuansanya. Dan bagi mereka yang mengikuti dunia , merah jambu lebih menjadi bukti kira-kira dua minggu lalu, pada majlis perkahwinan pelakon Marina Ruy Barbosa dengan pengurus dan pemandu Stock Car, Xande Negrão. Sesiapa yang mengikuti kilat acara super boleh melihat bahawa warna merah jambu pastinya menjadi kegemaran masa ini. Apa yang dilihat pada majlis perkahwinan terkemuka untuk lebih daripada 800 tetamu itu ialah pesta warna merah jambu . Daripada bunga-bungaan dalam hiasan hinggalah kepada pakaian pengantin perempuan, apa yang dilihat amat merah jambu di setiap sudut majlis.

Dan mengambil momentum pada saat yang begitu merah jambu ini, kami memilih sepuluh inspirasi hiasan merah jambu untuk anda cermin dan bawa ke dalam rumah anda sedikit lagi warna ini yang membawa cahaya, tenaga dan kelazatan kepada semua persekitaran. Semak ia keluar!

linen katil

Siapa yang boleh menolak bilik merah jambu, ya? Dan jangan berfikir bahawa ini hanyalah perkara kecil. Tidak, merah jambu ialah warna yang menjadikan bilik terang dan canggih serta masih sangat menawan. Dan kemudahan untuk menggabungkan warna ini dengan warna lain, seperti kelabu, putih dan juga hitam, menjadikan persekitaran lebih canggih. Melabur dalam kuilt, selimut dan bantal dengan warna merah jambu dan jadikan sudut ini lebih cantik dan selesa.

Hiasan-baju-pink-katil2

gubahan bunga

Ini adalah salah satu inspirasi untuk hiasan merah jambu perkahwinan Marina Ruy Barbosa. Di setiap sudut parti terdapat bunga-bungaan dalam warna merah jambu untuk menggembirakan tetamu. Dan tangkapannya ialah bermain dan menyusun persekitaran dengan pelbagai jenis bunga, dalam warna merah jambu yang berbeza. Susun bunga dalam pasu dan bekas yang berbeza dan ratakan hiasan pada set meja.

hiasan bunga mawar

Napkin

Napkin adalah satu kemestian bagi sesiapa yang menggemari meja yang tersusun sempurna! Dan yang paling best ialah anda boleh membuat set meja yang cantik dengan hiasan merah jambu dengan hanya beberapa tuala. Ya, anda boleh menggunakan alas meja putih dan set makan malam yang sudah anda miliki, dalam warna putih atau hitam, sebagai contoh, dan biarkan sentuhan warna pada serbet, yang boleh polos atau dicetak dalam warna merah jambu atau bahkan campuran dua gaya. Memang mewah dan canggih pastinya!

Hiasan serbet merah jambu

peralatan dapur kecil

Untuk beberapa waktu sekarang, perkakas rumah bukan lagi sekadar peranan sokongan di dapur dan telah menjadi protagonis dalam hiasan dapur. Daripada keluli yang disikat kepada palet warna yang luar biasa, peralatan kecil telah diberi rupa baharu dan tidak lagi disimpan di dalam almari untuk dipamerkan di atas kaunter. Dan bagi mereka yang menyukai dapur yang sangat comel, dengan rasa retro, anda boleh melabur dalam peralatan kecil dalam warna pastel , termasuk merah jambu bayi untuk menjadikan sudut kelihatan seperti!

Hiasan elektro-merah jambu

pasu

Mereka sentiasa meningkat, menghabiskan masa anda, ia sentiasa masa untuk melabur dalam pasu dalam hiasan. Bagaimana pula dengan bertaruh pada warna masa ini dan menghias rumah dengan pasu merah jambu ? Dan yang menariknya ialah anda tidak semestinya perlu membeli pasu baru, anda boleh mereka bentuk semula pasu lama yang anda sudah ada di rumah dengan cat baru, atau sapukan kain atau pelekat dan juga menggunakan kertas atau helaian napkin bercorak dan gam putih. , teknik decoupage yang dipanggil. Apa pun, asingkan beberapa pasu dalam pelbagai warna merah jambu, pilih beberapa tumbuhan untuk diletakkan, seperti succulents, yang sangat gebu dan menjadikan hiasan itu lebih menawan.

hiasan-mawar-pasu

Lihat berapa banyak inspirasi dan bagaimana mungkin untuk menjadikan rumah anda lebih cantik dengan hiasan merah jambu ? Biarkan kreativiti anda mengalir untuk menjadikan setiap sudut lebih cantik dan bergaya. Dan anda, adakah anda mempunyai petua hiasan merah jambu lain untuk menjadikan rumah anda menawan? Ah, ia tidak berahsia, ia hanya untuk memberitahu kami!

Leave a Comment