15 idea kreatif untuk menyesuaikan jadual Paskah

Paskah adalah masa perayaan dan, tanpa ragu, ia adalah pesta di mana anda boleh makan dengan sangat baik. Dan di situlah sebab untuk siaran kami: kami telah memisahkan petua hebat untuk menjadikan set meja cantik , bertema dan masih membelanjakan sangat sedikit untuk itu. Tidak teruk, bukan? Semua idea ini ditemui di laman inspirasi Pinterest dan sudah tentu kami telah memberikannya sentuhan peribadi kami juga. Semak keluar!

Susunan untuk meja Paskah

Bukan sekadar alat makan dan gelas yang bagus boleh membuat set meja yang cantik. Apabila kita memikirkan tentang hiasan meja , item penting untuk menjadikan ruang lebih canggih dan glamor ialah susunannya. Dan dalam kes ini, kita tidak bercakap tentang gubahan bunga tradisional tersebut. Jadual Paskah boleh menjadi sangat kreatif dengan inspirasi ini di sini. Pernahkah anda terfikir tentang pasu yang penuh dengan bunga dan… lobak merah? Dan susunan yang penuh dengan telur tergantung? Terdapat juga pilihan pasu di mana protagonis adalah kutleri pakai buang:

lipat napkin arnab

Pernahkah anda mendengar tentang lipat napkin? Inspirasi tidak memerlukan teknik, mahupun kemahiran dan ia adalah cara yang sangat mudah untuk menjadikan hiasan meja Paskah sangat kreatif dan penuh dengan rujukan. Di web, anda boleh menemui beratus-ratus tutorial yang mengajar cara membuat lipatan ini dan dengan mengklik di sini anda boleh belajar cara membuat salah satu daripada inspirasi ini yang digambarkan di bawah.

Idea ini boleh digunakan pada kedua-dua serbet kertas dan fabrik, tetapi kami mengesyorkan agar anda memilih pilihan kedua, kerana kemasan dan kualiti napkin adalah lebih baik. Dan untuk majlis seperti ini, ia berbaloi untuk melabur dalam sesuatu yang lebih sejuk, bukan?

Penanda meja

The penanda Rajah memenuhi peranan fungsi menganjurkan untuk tetamu semasa perayaan dan sudah tentu, mereka menyelaraskan dalam hiasan dan sepenuhnya dapat mengintegrasikan tema. Buktinya ialah inspirasi penanda jadual yang telah kami pisahkan di sini. Lihat betapa comel dan mudah dibuat: anda boleh menggunakan telur kecil dan juga arnab kecil dalam komposisi.

kerusi adat

Dan siapa yang mengatakan bahawa hanya meja Paskah layak menjadi sebahagian daripada keseluruhan tema ini? Kerusi dan persekitaran secara keseluruhan juga boleh menerima beberapa barang hiasan yang mengingatkan perayaan. Lihatlah pompom di atas kerusi yang menyerupai arnab! Dalam persekitaran, telur menyebar yang aneh dan susunan yang diperibadikan untuk semua orang mendapatkan mood! Telur, sebenarnya, adalah saluran keluar yang hebat dan lihat apa yang boleh anda lakukan dengannya. comel!

Inspirasi lain dari jadual penuh

Untuk membantu anda lebih lagi, kami telah memisahkan beberapa video yang membawa inspirasi lengkap untuk mereka yang masih ragu-ragu tentang cara mengarang jadual Paskah a. Warna, di atas semua, mengikut palet warna gula-gula dan kebanyakan gubahan menggunakan arnab mewah untuk menjadikan meja lebih menawan.

Dalam tutorial oleh saluran Carol Celico ini, inspirasi adalah lebih ringkas dan menggunakan alas letak dan tuala kain dalam gubahan.

 

Satu lagi inspirasi yang sangat hebat telah dibuat oleh saluran Maddu Magalhães, yang menggunakan dan menyalahgunakan kesederhanaan untuk membuat meja Paskah bertema semua .

 

Lihat bagaimana anda boleh menghiasi meja Paskah anda dengan berbelanja sedikit dan meninggalkan persekitaran yang indah dan diperibadikan? Ingat bahawa anda boleh meninggalkan pendapat anda dalam komen dan masih memberi kami rahsia kecil anda untuk menjadikan set meja cantik untuk Paskah . Harinya akan tiba!

Leave a Comment