5 cara menghias dapur dengan pinggan hiasan

Bahawa dapur adalah salah satu tempat paling lazat dan kegemaran di dalam rumah, oh, ramai orang sudah tahu dan bersetuju sepenuhnya. Apa yang ramai orang tidak temui ialah, selain menjadi kilang makanan istimewa, dapur juga boleh menjadi salah satu bilik paling menawan di dalam rumah. Ya, ini mungkin terima kasih kepada daya tarikan hiasan! Dengan keaslian dan sedikit kreativiti anda boleh menjadikan dapur anda cantik dan penuh keperibadian .

Oh, adakah anda menyukainya dan ingin tahu caranya? Cara yang sangat mudah dan mudah ialah menghias dapur dengan pinggan hiasan . Ya, anda mungkin sudah perasan bahawa item ini – salah satu kegemaran mereka yang tergila-gila dengan hiasan, boleh digunakan di sudut-sudut rumah yang berbeza, dari pintu masuk, untuk berseronok dengan papan tepi, ke bilik tidur dan juga. bilik air.

Bagaimana untuk menghiasi dapur dengan pinggan hiasan?

Lihat sahaja berapa banyak pilihan yang anda ada untuk menghias dapur anda dengan pinggan hiasan . Apakah yang paling menyerupai anda?

Papan hiasan papan kapur

Perlukan sudut untuk mencatat senarai beli-belah atau resipi sos tomato daripada nenek? Oh, tiada apa lagi untuk menggantung timbunan kertas dengan magnet berwarna di pintu peti ais, ya? Lihatlah idea yang bagus tanda papan hitam hiasan ini , sangat bergaya untuk anda menghiasi dapur dan juga mempunyai ruang untuk menulis apa yang anda perlukan. Jika anda tidak mendapatinya sedia, dapatkan sahaja bingkai, malah mungkin bingkai itu terletak di sudut dan letakkan kertas melekit pada papan. sedia! Kemudian letak sahaja di sudut yang dipilih, ia boleh menjadi satu atau beberapa plak hiasan untuk menjadi daya tarikan!

papan hiasan-papan hitam

Plat dengan pelekat jubin hidraulik

Ah, minat untuk jubin hidraulik ini sudah lama, bukan? Dan walaupun dengan kepraktisan pelekat yang digunakan pada dinding, ia adalah kisah lama mereka yang tinggal di rumah sewa dan tidak mahu melekat pada seluruh dinding supaya mereka boleh bergerak dan terpaksa meninggalkan segala-galanya. Jadi bagaimana pula dengan menampal pelekat komik berbingkai dan membuat papan hiasan anda sendiri untuk menghiasi dapur dengan cara yang anda mahukan ? Lihatlah inspirasi yang indah!

Plak-jubin hiasan

Pinggan gourmet

Oh, pinggan hiasan dengan motif gourmet ini sangat liar dan kelihatan hebat di mana-mana sudut dapur! Ia boleh berada di atas sinki, di celah antara kaunter dan kabinet atas, di sebelah meja, tidak mengapa. Mereka adalah orang yang akan membawa warna itu ke dapur dan meninggalkan sudut anda penuh dengan keperibadian. Hanya pilih model yang paling anda sukai dan letakkannya.

Pinggan hiasan-gourmet

Tanda dengan frasa motivasi dan inspirasi

Ini supertrend dalam hiasan telah telah menceroboh banyak bilik, bilik tidur dan pejabat-pejabat di luar sana, dan kini ia akan menyerang dapur anda juga. Siapa yang tidak suka dikelilingi oleh dan positif, bukan? Lebih-lebih lagi jika masa memasak. Dan setiap pinggan hiasan mempunyai frasa yang cantik dan comel dan memberi inspirasi untuk menjadikan dapur mana pun menggembirakan. Dengan frasa daripada ‘Dapurnya kecil, tetapi penuh dengan kasih sayang’ hingga ‘Jangan tangguh untuk esok apa yang anda boleh makan hari ini’, pilihan pinggan hiasan dalam gaya ini berlimpah. Pilih sahaja frasa yang paling anda suka, karang dinding dengan beberapa plak dan voilà, daya tarikan dan keaslian pastinya!

Plak-frasa hiasan

pinggan hiasan vintaj

Ah, model pinggan hiasan ini bahagian yang comel, ya !? Dapur yang dihiasi dengan papan tanda vintaj membawa kita kembali ke perjalanan ke masa lalu, terus ke tahun 60-an atau 70-an, dengan cetakan , iklan lama untuk produk seperti sup, minuman ringan dan bahan-bahan yang mengubah mana-mana sudut. Satu-satunya kesukaran ialah memilih hanya beberapa pinggan hiasan untuk menghiasi dapur , kerana satu lebih cantik daripada yang lain. Lihat sahaja sudut kecil ini dan dapatkan inspirasi untuk membina sudut anda!

Plak hiasan-vintage

Frida Kahlo menandatangani

Anda tidak menjangka yang ini, bukan? Jadi, inspirasi ini adalah untuk mereka yang menyukai idea yang sangat asli untuk menghiasi setiap ruang di rumah anda dengan banyak personaliti , terutamanya dapur. Dan adakah anda tahu bahawa selain mempesonakan seluruh dunia dengan seninya pada kanvas berwarna-warni, salah seorang pelukis Frida Kahlo keghairahan memasak? Ya, dia juga mencipta diari masakan yang dipanggil ‘Livro da Erva Santa’, di mana dia menulis resipi untuk mezbah Hari Kematian, minuman dengan tequila, dan kepakaran lain, serta menu lain yang dia berkhidmat untuk cintanya yang hebat, Diego Rivera dan tetamu lain. Itulah sebabnya Frida and Kitchen adalah semua tentang! Bagaimana pula dengan sudut khas yang dihiasi dengan hiasan plakwanita yang menakjubkan dan memberi inspirasi ini? Kecantikan adalah apa yang tidak kurang untuk menyusun persekitaran.

Plat hiasan Frida

Nah, anda telah melihat bahawa inspirasi pinggan hiasan tidak kurang untuk menghias dapur anda, bukan? Daripada hidangan gourmet yang paling tradisional kepada yang paling asli, dengan Frida Kahlo sebagai protagonis, jika anda mahukan sudut yang lebih selesa, penuh cinta dan tenaga yang baik, pilih sahaja gaya yang paling sesuai dengan anda dan bertaruh pada pinggan hiasan untuk menghiasi dapur . Dan kemudian, beritahu kami hasilnya dalam ulasan, kami akan senang mengetahuinya!

Leave a Comment