5 hiasan wild card kanak-kanak untuk menghiasi bilik si kecil

Oh, saya harus mengaku, salah satu saat yang paling menyeronokkan apabila mempunyai anak ialah masa untuk merancang dan menghias bilik anak-anak kecil . Adakah anda bersetuju? Ia adalah campuran pesona, realisasi dan realisasi impian yang sukar untuk digambarkan. Malah foto yang terbaik dan paling cantik di tidak mampu menterjemahkan kegembiraan menghias dan melihat bilik tidur cinta yang hebat dalam hidup anda bersedia.

Saya sendiri telah melalui proses ini beberapa bulan yang lalu dan saya mengaku bahawa saya gembira untuk memilih semua butiran hiasan bilik anak saya. Pada masa inilah kita memikirkan segala-galanya dengan teliti dan setiap perincian dirancang supaya hasil akhirnya cantik dan menawan. Dan selepas memilih perabot dan menentukan tema hiasan, salah satu momen yang paling menyenangkan semasa mengarang hiasan adalah memilih hiasan kanak-kanak di dalam bilik si kecil. Merekalah yang akan mengisi ruang dan memberi kehidupan kepada bilik, semuanya dengan banyak personaliti untuk memberikan daya tarikan kecil itu.

Hiasan kanak-kanak menggegarkan hiasan

Lihat sahaja betapa banyak ilham yang indah akan membuat rahang anda jatuh untuk mengarang hiasan menawan bilik anak anda.

Pesona lampu polka dot

Lihat sahaja untuk melihat bilangan bilik, bilik dan semua yang anda boleh hias untuk melihat rentetan terkenal dengan titik-titik bercahaya. Nah, baharu , lampu polka dot dari Thailand berada dalam 10 teratas perhiasan kanak-kanak . Item kad bebas ini, selain menerangi bilik anak-anak kecil dengan cara yang sangat berbeza, menghiasinya dengan cara yang sangat menyeronokkan dan keren.

Bola, yang dibuat dengan tangan, sesuai untuk mereka yang suka menghargai dan hiasan yang lebih dan moden . Dan perkara yang menarik ialah anda boleh menemui rentetan cahaya ini dalam warna yang berbeza, untuk memadankan dan mengarang sebarang gaya hiasan di dalam bilik anak-anak kecil.

Hiasan kanak-kanak-penerang

Keselesaan permaidani

Untuk beberapa ketika sekarang, permaidani bukan lagi sekadar barang hiasan untuk menjadi protagonis perhiasan kanak-kanak ! Ya, kerana pada masa kini adalah mungkin untuk mencari permaidani yang lebih cantik daripada yang lain, dalam warna yang berbeza, dengan format yang berbeza, seperti haiwan kecil, lebih moden dengan motif geometri, dicetak dengan permainan kecil, seperti permainan papan atau trek perlumbaan dan juga yang diperibadikan, yang merupakan hiasan sebenar di dalam bilik kanak-kanak .

Selain menghias, permaidani adalah penting untuk menjadikan persekitaran sangat selesa dan juga memastikan penebat bunyi dan keselesaan terma untuk lantai. Dan sebagai permaidani ia juga berfungsi untuk mengehadkan ruang dalam hiasan, ia menjadikan sudut yang sangat selesa untuk si kecil bermain dan untuk masa membaca. Lihat, inspirasi tidak kurang untuk menyelitkan permaidani dalam hiasan bilik kanak-kanak.

Hiasan kanak-kanak-permaidani

Hiasan kepala haiwan yang funky

Anda mungkin pernah melihatnya dalam filem atau sitkom, atau bertemu seseorang yang menyukai hiasan yang lebih eksotik, termasuk menggantung kepala haiwan di dinding. Saya tidak tahu sama ada anda tahu, tetapi hari ini, trend ini telah kembali dirombak dan apa yang kita lihat ialah festival kepala hiasan yang diperbuat daripada bahan yang berbeza, sama ada mewah, kayu, damar dan kain flanel.

Dan sudah tentu, mereka tidak boleh ketinggalan daripada senarai kami hiasan kanak-kanak paling hebat untuk bilik kanak-kanak! Ia boleh menjadi beruang, moose atau pun harimau, hakikatnya hiasan kanak-kanak ini akan memberikan sentuhan yang sangat istimewa dan banyak personaliti pada dinding bilik si kecil anda, dengan dos kecomelan tambahan.

Hiasan Kepala Kanak-kanak

Kecomelan haiwan mengait

Anda pasti pernah melihat seekor musang kecil atau arnab kaitan menggoyang-goyangkan hiasan bilik kanak-kanak. Ini haiwan kecil crocheted oleh tangan berbakat dongeng adalah salah satu yang paling kuat trend dalam hiasan bilik kanak-kanak. Mereka dibuat menggunakan Amigorumi, teknik Jepun yang terdiri daripada mencipta haiwan atau anak patung dalam mengait atau mengait. Bagi mereka yang suka , hiasan ini juga merupakan pilihan yang bagus!

Dan terdapat setiap model kecil, satu lebih cantik daripada yang lain, anda boleh membawa haiwan dari seluruh hutan ke bilik si kecil anda, semuanya dengan sangat comel. Dan antara perhiasan kanak-kanak , amigorumi menonjol kerana ia kadang-kadang boleh digunakan sebagai objek hiasan, dipamerkan di ceruk atau rak, dan masih melekat dengan si kecil anda, selama berjam-jam berseronok.

Hiasan kanak-kanak-amigorumi

Kecantikan dan kepelbagaian bantal

Kusyen adalah salah satu hiasan yang paling liar untuk kanak-kanak . Ya, kerana hari ini adalah mungkin untuk mencari model yang lebih anggun daripada yang lain, yang akan kami gabungkan, sebelum ini lebih sukar, kerana satu-satunya pilihan untuk bantal kanak-kanak hanyalah persegi, bulat atau paling banyak berbentuk hati, dengan cetakan bercetak. atau kain yang lebih berwarna.

Wah, kini apa yang anda lihat ialah model bantal yang tidak terhingga , dengan potongan dalam bentuk buah-buahan, geometri, cetakan super, berwarna-warni, sangat moden. Dan yang menariknya perhiasan kanak-kanak ini ialah ia tidak hanya tinggal di atas katil. Kusyen boleh diletakkan di sudut, di bawah permaidani untuk mencipta sudut bacaan yang cantik dan selesa, sebagai contoh. Apa yang akan kita persetujui, akan menjadikan bilik si kecil lebih comel, bukan?

Hiasan-Kanak-Kanak-Kusyen

Oh, adakah anda melihat betapa banyak inspirasi comel untuk perhiasan kanak kanak untuk menghiasi bilik picorruchos? Anda boleh mendapatkan banyak idea hebat tentang perkara yang perlu dilakukan untuk menjadikan bilik itu cantik, dunia sebenar yang mempesonakan untuk si kecil anda bermain dan berseronok. Dan anda, adakah anda ada lagi petua untuk hiasan kanak-kanak yang tidak boleh ditinggalkan dalam hiasan bilik kecil? Beritahu kami dalam ulasan!

Leave a Comment