5 idea DIY untuk menjadikan rumah pantai anda cantik

Pantai adalah tempat yang baik untuk berehat dan tidak hairanlah ramai orang melancong atau sudah pergi ke pantai Brazil untuk mencari sedikit teduhan dan air tawar. Tetapi bagaimana jika kita boleh mengubah rumah pantai menjadi tempat yang lebih istimewa daripada yang sedia ada? Adakah anda tahu bahawa dengan beberapa helah menghias anda boleh menjadikan hiasan rumah pantai lebih menarik dan sangat selesa?

The tips hiasan rumah pantai yang kita telah dipisahkan yang besar untuk mereka yang suka penyesuaian, ini kerana kita mencari di web untuk inspirasi mudah, yang menggunakan beberapa sumber dan yang anda boleh lakukan di rumah tanpa perlu teknik rumit. Kerana apa yang kita mahukan sekarang adalah untuk berehat, bukan?

Meninggalkan hiasan rumah pantai dengan muka anda

The hiasan rumah pantai , sebagai moden kerana ia adalah, penggunaan dan penyalahgunaan unsur-unsur laut untuk mengarang alam sekitar. Dan cengkerang adalah protagonis utama ruang seperti ini – serba boleh, mereka boleh membuat pasu yang cantik atau bahkan berfungsi sebagai asas untuk lilin anda. Satu lagi idea hebat ialah melukisnya dengan cat – dalam kes ini, emas – untuk memberikan lebih daya tarikan pada papan sisi atau set meja!

Baca Juga:
5 Perkara Penting untuk
Hiasan Rumah Pantai Hiasan rumah pantai dan petua organisasi untuk menikmati musim panas

rak desa

Dalam sebarang hiasan, rak adalah sekeping liar dan memainkan peranan asas dalam menyusun objek berbeza yang dipamerkan. Itulah sebabnya penting untuk tidak membebankan perabot dan menyusun sudut ini dengan cara yang meningkatkan semua kepingan yang dipamerkan. Dalam sesetengah kes, rak malah boleh menonjol dan menambah daya tarikan pada hiasan. Lihatlah inspirasi menarik ini:

Anda boleh menggunakan semula papan luncur lama itu dan menjadikannya sebagai sokongan yang bagus atau menggunakan batang pokok desa untuk membina rak berbeza yang penuh dengan personaliti. Sedari bahawa pelaburan untuk ini adalah minimum: skru, cangkuk, tali dan/atau kabel.

Mudah alih yang menjadikan segala-galanya zen

Telefon bimbit adalah kepingan yang sebati dengan persekitaran pantai. Malah, mereka cantik dan membawa banyak kepositifan, keseimbangan dan pergerakan kepada hiasan rumah pantai . Jadi bagaimana pula dengan membuat telefon bimbit? Di internet, terdapat banyak, banyak variasi, tetapi di sini kami menyenaraikan dua pilihan yang sangat mudah, dibuat dengan objek yang menyerupai laut yang dilekatkan pada tali, yang seterusnya diikat pada sekeping batang pokok. Lebih praktikal, mustahil!

lilin untuk menyala

Untuk suasana yang lebih intim, lilin adalah teman yang hebat dan mengharmonikan seperti hiasan rumah pantai orang lain . Tanpa peraturan, ia boleh disebarkan ke seluruh rumah dengan cara untuk meningkatkan pencahayaan ambien. Hanya berhati-hati: jangan lupa untuk membuat asas bertema untuk lilin anda, menggunakan (sekali lagi!) cengkerang dan sedikit pasir, sama seperti inspirasi di bawah!

Anda juga boleh membuat lilin anda sendiri, anda tahu? Malah mungkin untuk mencipta pilihan berperisa yang mempunyai kuasa untuk menenangkan dan menjadikan persekitaran lebih damai dan selesa. Terdapat tutorial yang sangat menarik untuk membuat lilin di sini .

mendekatkan alam semula jadi

Pasu adalah kepingan hiasan yang sangat baik dan hiasan rumah pantai tidak berbeza. Sebaliknya. Dalam persekitaran pantai, adalah penting untuk membawa sedikit kehidupan ke setiap sudut rumah, membuat kita ingat pada masa yang berbeza bahawa alam semula jadi berada di sana berhampiran dengan kita.

Sudah tentu susunannya tidak perlu tradisional dan mega klasik, sebaliknya. Ruang tersebut membolehkan anda menggunakan dan menyalahgunakan kedekatan periuk kitar semula, logam, serta kaca lutsinar dengan komposisi tali dan batang yang cantik, seperti contoh di bawah:

Sangat menarik inspirasi DIY untuk hiasan rumah pantai ini , bukan? Sekarang beritahu kami perkara yang telah anda lakukan atau perkara yang anda fikirkan untuk menjadikan keseluruhan persekitaran anda selaras dengan laut dan alam semula jadi secara keseluruhan. Tinggalkan dalam komen!

Leave a Comment