5 jenis perabot klasik yang mereka bentuk semula hiasan

Terdapat mereka yang menyukai dan membenci hiasan klasik , tetapi, sebenarnya, tiada siapa yang boleh menafikan bahawa gaya hiasan ini telah berabad-abad lamanya dan kekal sangat terkini dan penuh dengan ciri yang menarik. Di Adoro Decorar, kami sangat menyukai semua kemegahan dan keanggunan inspirasi ini, jadi di blog ini kami telah memisahkan lima perabot klasik yang tidak boleh hilang daripada hiasan ini.

Jadi, jika anda ingin mereka bentuk semula rumah dan memberikan rumah anda sentuhan yang sesuai dengan istana yang besar, ketahui bahawa perabot klasik ini tidak boleh ditinggalkan dan merupakan kad bebas sebenar untuk hiasan anda . Ingat bahawa inspirasi untuk post ini datang selepas kami mengenali kedai Prime Home Decor . Dia baru sahaja memasuki dewan kedai Montacasa dan perbezaan hebat kedai itu ialah ia mempersembahkan beberapa item untuk mereka yang menyukai segala-galanya yang klasik.

Anda akan menyerah kepada semua perabot klasik ini!

Dalam siaran ini, secara eksklusif, kami menyenaraikan kad bebas perabot klasik dalam sebarang hiasan tradisional . Selain sangat berfungsi, semuanya tersedia dalam model dan saiz yang berbeza dan inspirasi yang kami senaraikan di sini hanyalah permulaan untuk anda berinovasi dan menggunakan kreativiti anda semasa menghias.

papan sisi klasik

Papan sisi adalah kepingan yang sangat berfungsi dan sangat berfungsi. Biasanya disusun di ruang masuk dan ruang tamu dan ruang makan, sekeping itu juga boleh berada di ruang kecil – semuanya akan bergantung, tentu saja, pada penyelarasan ruang secara keseluruhan. The dressers klasik mempunyai kaki dan pemegang rumit dan selalunya diperbuat daripada kayu atau besi dengan butiran dalam emas. Sorotan pergi ke laci – ruang tambahan di mana anda boleh menyusun objek dan dokumen kecil.

Kerusi kayu

Antara perabot klasik , kerusi itu akhirnya menjadi kad liar, tepat kerana ia agak berfungsi dalam mana-mana persekitaran. Lebih terperinci, kerusi klasik akhirnya mengatasi halangan dapur dan ruang makan dan ditemui di ruang seperti bilik tidur dan pejabat. Seperti papan sisi, kerusi-kerusi mempunyai kaki yang rumit dan selalunya dilapisi kain pelapis – yang meningkatkan lagi kemegahan bahagian itu.

Biarkan perabot di sudut ruang tamu atau bilik tidur yang tidak silap!

almari pakaian

The dressers klasik digunakan di atas semua di bilik-bilik, ini kerana petak itu yang besar untuk menganjurkan pelbagai jenis pakaian dan aksesori. Sekali lagi, kayu hadir, pemegangnya sesuai dengan semua gaya tradisional/canggih ini, sebagai tambahan kepada reka bentuk yang menekankan lengkungan potongan. Idea hebat yang kami temui di internet ialah almari sebagai kabinet bilik mandi.

Sofa dan kerusi berlengan dengan ‘capitone’

Berumbai adalah elemen yang menarik dalam perabot klasik . Bagi mereka yang tidak mengaitkan nama itu dengan rahsia hiasan, ‘lubang-lubang’ yang terdapat pada bahagian kerusi berlengan dan sofa yang dilapisi itulah yang memberikan sentuhan yang canggih dan sangat selesa pada perabot. Satu variasi capitonê ialah lubang butang – yang, sebagai tambahan kepada ‘lubang’ dalam upholsteri, mempunyai butang di tengah.

meja makan

The meja makan klasik adalah mengagumkan dan sering protagonis ruang makan. Mengekalkan reka bentuk yang canggih dan kayu berukir, mereka kadangkala boleh mempunyai ciri sentuhan keemasan seperti hiasan yang lebih tradisional. Kemasan dalam hiasan adalah disebabkan oleh candelier yang diletakkan di atas meja makan.

perabot-klasik-meja-makan

Sekarang, beritahu kami: antara perabot klasik yang telah kami senaraikan di sini, adakah yang hilang? Akaun dalam komen!

Leave a Comment