5 sebab untuk bertaruh pada hiasan dengan bidai

The hiasan dengan bidai menjadikan bilik lebih moden dan menyenangkan. Digunakan untuk menghiasi tingkap, ia adalah kepingan yang mampu mengenali keperluan dalaman dan menonjol untuk fungsi dan keindahan yang mereka sediakan pada bilik, menjadikannya lebih mesra, selesa dan canggih.

Yang model untuk menghiasi dengan bidai dibezakan kepada reka bentuk, saiz dan bahan pembuatan. Bergantung pada tujuannya dalam projek itu, kepingan itu boleh dicirikan oleh bilah menegak atau mendatar, sebagai tambahan kepada struktur yang dibangunkan dengan fabrik, buluh, PVC, kayu atau aluminium. Adakah anda fikir itu sahaja? Sudah tentu tidak! The hiasan dengan bidai mempunyai kelebihan bagus lain.

Hiasan dengan bidai: gaya untuk semua citarasa

Bagi Wilson Elias, rakan kongsi pemilik Ton Sur Ton Persianas, mereka sudah pun menjadi sebahagian daripada hiasan di mana pelanggan menuntut kualiti, pemperibadian dan teknologi. Wilson menjelaskan bahawa memilih antara bidai dan bidai adalah soal citarasa peribadi, mengikut trend, atau juga persoalan ekonomi. “Apabila memilih buta yang baik, adalah perlu untuk menganalisis kawalan pencahayaan, akustik, kecerahan persekitaran dan kepraktisan”, dia menganalisis. Gaya hiasan juga mempengaruhi pembelian, selepas semua, ia akan menentukan model, warna dan bahan terbaik.  

hiasan-dengan-bidai

hiasan-dengan-beauty-blinds

hiasan-dengan-bidai-foto

Teknologi adalah apa adanya!

The hiasan dengan bidai masih sebutan untuk persekitaran perdagangan, bagaimanapun, konsep ini sedang berubah, dan kita dapati banyak model untuk persekitaran kediaman juga. Wilson menegaskan bahawa banyak kebaharuan menonjol dalam hal teknologi, seperti jenis permotoran baharu yang membenarkan pembukaan, penutupan atau pengawalan kecerahan langsir, menggunakan peranti elektronik.         

sangat berfungsi

Menurut Voldermar Klassen, pemilik kedai Shadow Decor, hiasan dengan bidai menawarkan gaya yang bersih dan canggih. Ahli perniagaan itu menunjukkan bahawa fabrik atau cadar adalah cekap untuk perlindungan matahari, haba dan menghalang sinaran UV. “Apa yang menarik banyak perhatian dalam keputusan pembelian ialah privasi, penggunaan cahaya semula jadi dan kemudahan pengumpulan dan pembukaan dari atas ke bawah”, katanya.

hiasan-dengan-petua-bidai

hiasan-dengan-petua-bidai

penuh gaya

Pada masa ini, bidai, lebih daripada fungsi dan teknologi, dianggap sebagai barang hiasan, menyusun persekitaran dalam gaya setiap penduduk. Itulah sebabnya warna sangat penting dalam proses ini, dan segmen itu melabur dalam arah aliran dan inovasi. “Warna putih dan mentah lebih neutral dan akhirnya menyesuaikan diri dengan lebih baik dengan persekitaran dan juga mencerminkan haba, namun keselesaan visual tidak begitu baik. Warna gelap, sebaliknya, mempunyai keselesaan visual yang lebih baik, tetapi sebaliknya mengekalkan lebih banyak suhu. Dan terdapat warna yang paling kuat dan paling terang yang boleh digunakan dalam tingkap atau juga sebagai pembahagi bilik”, isyarat Voldemar.

hiasan-dengan-bidai-idea

hiasan-dengan-bidai-idea

hiasan-dengan-gambar-blinds

serba boleh

Ahli perniagaan itu juga memberi amaran bahawa persoalan yang sering timbul ialah sama ada hiasan dengan bidai sesuai untuk semua persekitaran . Menurutnya, ia boleh digunakan di mana-mana ruang asalkan ciri teknikal dihormati. Sebagai contoh, untuk persekitaran yang mempunyai banyak kelembapan atau dengan tindakan laut, produk dengan PVC dalam komposisinya dicadangkan, seperti pelindung matahari dan tirai kayu sintetik.

Terinspirasi untuk bertaruh pada hiasan dengan bidai ? Beritahu kami!

Leave a Comment