6 cara untuk bertaruh pada menghias dengan palet

Bukan perkara baru bahawa palet menceroboh hiasan . Pada asalnya digunakan untuk mengalihkan beban berat dengan forklift, kepingan itu, yang boleh diperbuat daripada plastik, logam atau kayu, adalah lebih daripada berfungsi, ia mewakili cara untuk memberikan rupa baharu pada hiasan anda. Ini kerana palet boleh hadir di setiap sudut rumah dan menjadi inspirasi yang baik untuk anda yang ingin menghias dengan cara yang menjimatkan dan mampan . Jadi, bagaimana pula bergantung pada inspirasi kita?

Menghias dengan palet pergi lebih jauh!

Dalam siaran ini, kami telah melombong idea hebat untuk menghias dengan palet dan anda akan terkejut dengan inspirasi yang telah kami pisahkan, kerana karya ini sangat serba boleh dan anda hanya perlu kreatif untuk menggunakannya dengan cara yang betul – terutamanya palet kayu yang lebih biasa, murah dan anda boleh menyesuaikan dengan cara yang anda mahukan. Tengok itu:

Penanam menegak dan kebun sayur

Mungkin anda pernah melihat palet bertukar menjadi penanam menegak dan kebun sayur . Kami berani mengatakan bahawa inspirasi ini adalah salah satu yang paling banyak dilihat dan dibuat. Dan tidak hairanlah: idea itu tidak memerlukan perubahan besar atau penyesuaian, hanya gantung palet atau biarkan ia bersandar pada dinding dan itu sahaja. Sememangnya, struktur kayu mempunyai ceruk yang memihak kepada pemasangan pasu dan tumbuhan kecil lain. Jika secara kebetulan pasu terlalu besar, hanya gunakan cangkuk atau pengapit untuk mengikat pasu ke palet!

ottoman yang selesa

Jika anda fikir idea untuk membuat kebun sayur menegak dengan bantuan palet adalah sangat keren, ini kerana anda belum melihat puff palet lagi . Malah, bingkai kayu akan bertindak sebagai alas bantal dan tilam yang akan berada di atas. Dan ini adalah rahsia dan tidak ada yang lain. Anda tidak perlu menyesuaikan, memaku atau skru. Apa yang anda perlu lakukan ialah meninggalkan palet di atas lantai!

Panel TV Sejuk

Dengan kedatangan TV LED yang boleh digantung di dinding, perabot yang mendapat perhatian ramai ialah panelnya. Walaupun ia ditemui dalam gaya yang berbeza, ada kalanya kami mahukan model yang lebih diperibadikan yang menunjukkan sedikit keperibadian anda. Jadi, bagaimana pula dengan membuat panel TV dengan palet? Ya, anda juga boleh! Dalam kes ini, terutamanya, kencangkan palet ke dinding dengan betul supaya kepingan itu tidak terlepas dan menyebabkan kemalangan, ok?

rak kasut yang sejuk

Akhir sekali ialah rak kasut yang diperbuat daripada palet . Sesuai untuk menyusun kasut anda, tiada rahsia untuk menerima pakai idea ini di rumah, biarkan sahaja palet tegak, mungkin sesuaikan bahagiannya dengan cara anda sendiri dan tunjukkan di ruang legar atau bilik tidur. Walau apa pun, ia pasti menjadi organisasi!

menghias-dengan-pallet-tips

Sekarang setelah anda mengetahui semua kuasa menghias dengan palet , beritahu kami pendapat anda tentang rujukan ini untuk persekitaran di dalam rumah. Kami akan suka mengetahui segala-galanya!

Leave a Comment