6 jenis kerusi yang menggabungkan reka bentuk dan keselesaan

Kerusi adalah barang yang kita semua ada di rumah untuk fungsinya yang jelas, tetapi ia boleh menjadi lebih daripada itu apabila kita berfikir tentang reka bentuk dan hiasan. Terdapat beberapa jenis kerusi dan ia boleh ditanggalkan sendiri atau digunakan sebagai pelengkap hiasan . Kerusi dan kerusi berlengan adalah kegemaran arkitek dan penghias kerana, menggabungkan fungsi dan reka bentuk, ia boleh memberikan sentuhan moden dan bergaya kepada mana-mana persekitaran.

Jenis kerusi dalam hiasan

Semasa menghias, jangan takut untuk berani: Campurkan gaya, warna dan bahan yang berbeza. Kami telah memisahkan beberapa bahagian penting untuk anda mendapat inspirasi. Semak:

asas

Kerusi dengan reka bentuk yang ringan dan ringkas adalah jenis kerusi yang semua orang perlu ada di rumah. Ia sesuai untuk persekitaran reka bentuk yang bersih dan sesuai dengan segala-galanya. Dalam persekitaran, ia boleh digunakan di dapur, pantri dan balkoni dan juga di ruang makan. Kerusi jenis ini sesuai untuk melengkapkan hiasan bilik tidur anda dan boleh digunakan sebagai meja sisi katil jika anda mahu. Campurkan warna yang berbeza dan rock!

kayu

Kayu adalah klasik yang tidak pernah ketinggalan gaya, sama ada semula jadi atau berwarna-warni. Selain reka bentuk, pelbagai jenis kerusi dalam kayu padu menawarkan ketahanan dan ketahanan yang lebih baik terhadap cuaca — ia adalah satu pelaburan. Ia boleh digunakan di taman dan di luar rumah, tetapi kayu kelihatan hebat apabila dicampur dalam hiasan moden, seperti yang telah kita lihat di sini dalam .

cetakan haiwan

Cetakan haiwan menjadi keinginan dalam hiasan juga. Sekeping boleh diserlahkan atau memberikan udara yang berbeza kepada persekitaran. Mereka yang lebih berani pasti akan suka mencampurkannya dengan cetakan lain dan mencipta persekitaran yang unik. Tidak ada kekurangan kerusi cetakan haiwan untuk dipilih, tetapi tidak, dan biarkan ia pergi untuk warna bahagian itu, melabur dalam keselesaan dan reka bentuk.

Akrilik

Kepingan akrilik menambah sentuhan kemodenan segera kepada alam sekitar, terutamanya apabila kepingan yang dipilih mencampurkan kayu atau logam dalam reka bentuk. Di samping itu, mereka sangat baik dalam ruang kecil atau dengan banyak cetakan atau warna, kerana ia membantu meneutralkan hiasan. pertaruhan!

kulit

Sentiasa klasik, sejak kebelakangan ini kami telah melihat kulit dalam pelbagai cadangan dalam hiasan bilik. Ekologi atau semula jadi, ia telah kehilangan penampilan tegarnya dan telah mengambil alih daripada reka bentuk yang santai dan bergaya. Jika anda perlu memilih antara pelbagai jenis kerusi , kulit adalah pilihan yang pasti dan bernilai pelaburan.

plot

Mempunyai sekeping berwarna-warni di rumah adalah penting untuk memecahkan kebosanan. Jenis kerusi dalam fabrik dan tenunan berwarna warni membantu menjadikan mana-mana bilik unik dan menambah sentuhan jenaka pada rumah. Cuba ia!

Ia sentiasa bernilai melabur dalam apa yang akan menjadikan rumah anda lebih selesa dan cantik. Jenis kerusi berlimpah… manfaatkan petua!

.

Leave a Comment