6 profil hiasan Instagram untuk diikuti sekarang!

Hari ini saya akan bercakap tentang rangkaian sosial yang dihormati: Instagram. Bulan ini, apl perkongsian foto berusia lima tahun dan saya fikir ia bagus untuk membuat siaran tentang menghias profil di Instagram . Antara hashteg dan swafoto, rangkaian menyatukan sumber inspirasi yang sangat baik , terdapat profil yang berbeza bagi semua jenis orang di seluruh dunia dan ini sangat menarik kerana anda dapat melihat pengaruh setiap tempat dalam kehidupan orang ramai. Dari vintaj hingga yang paling moden, tidak ada kekurangan profil yang berkongsi sedikit gaya dan cara menghias.

Lihat beberapa profil hiasan di Instagram

Fabio Souza

@fabiosouza

“Vintage ialah masa depan”, berfikir dengan cara ini Fábio Souza mengasaskan jenama À La Garçonne pada tahun 2009. Ruang itu bermula sebagai kedai pakaian dan kemudiannya menjadi salah satu kedai perabot vintaj yang paling menawan. Mereka yang menyukai gaya tahun 1920-an dan 1930-an pasti menyukai profil hiasan di Insta do Fábio. Anda akan mendapati banyak lombong dan bau dari masa lain.

Ana Cortes

@misselaine

Bersedia untuk memasuki dunia yang bertenaga dengan profil blogger Colombia Ana Cortés. Campuran cetakan, tumbuh-tumbuhan, pelbagai masakan dan warna, pelbagai warna. Ia adalah bahawa profil menghias di Instagram bahawa apabila anda melawat, anda dengan serta-merta teruja dan penuh dengan idea. Berikan ikutan yang berbaloi!

sayap

@canarygrey

Jurugambar Amerika Wing memenangi pengguna Internet dengan imejnya yang bukan sahaja mempunyai satu, tetapi dua kaki dalam seni bina. Lihat sahaja profilnya untuk melihat pembingkaian persekitaran yang menarik. Tidak seperti akaun di atas, Wing lebih suka B&W.

Rumah Scandinavia Saya

@myscandinavianhome

Pencinta gaya bersih yang menjadi ciri hiasan Scandinavia perlu mengikut rang undang-undang itu. Perabot minimalis, praktikal dan berfungsi menandakan profil seorang warga London yang tinggal di Sweden dan berkongsi sedikit hiasan di Instagram . Yang santai tetapi tidak kurang bergaya akan jatuh cinta!

 

William + Susan

@houseofbrinson

Fotografi, reka bentuk, pengubahsuaian dan gastronomi — begitulah cara duo New York William dan Susan menggambarkan profil mereka. Perincian yang mengagumkan ialah jurugambar hanya menggunakan iPhone mereka untuk merakam imej. Segala-galanya adalah sumber inspirasi dan menghasilkan klik yang luar biasa, malah cendawan yang ditemui di belakang rumah, lol. Ia merupakan sumber inspirasi hiasan yang hebat untuk sesiapa sahaja yang ingin keluar dari kebiasaan.

 

Saya suka menghias

@suka menghias

Dan, sudah tentu, Adoro Decorar juga hadir dalam hashtag hiasan di Instagram ! Sesiapa yang suka petua untuk berhibur di rumah dan hiasan yang tidak rumit pasti menyukainya. Lawati kami di sana pada akaun dan jika anda suka, berikan rakan itu mengikuti.

 

Adakah anda menyukainya? Ke seterusnya!

Leave a Comment