Apa yang tidak boleh hilang di kedai hiasan anda

Terdapat ramai orang yang bukan sahaja meminta nasihat kami tentang menghias rumah mereka , tetapi juga meminta kami idea untuk kedai hiasan mereka .

Atas sebab ini, dan walaupun ia tidak biasa dalam blog kami, hari ini kami membawakan artikel dengan beberapa idea yang boleh anda masukkan ke dalam kedai hiasan anda .

Idea untuk kedai hiasan anda

Salah satu perkara terbaik tentang mempunyai kedai hiasan ialah kami hampir tidak memerlukan perabot, perabot dan aksesori yang kami jual juga membantu kami untuk reka bentuk kedai.

Jangan membebankan kedai dengan objek untuk dijual. Adalah lebih baik untuk mempunyai idea yang jelas tentang gaya dan apa yang ingin kami jual, supaya apabila mereka melawat kedai, pelanggan kami dapat melihat segala-galanya dengan mudah, malah membayangkannya di rumah. Dalam kes ini, selalunya kurang adalah lebih.

Pembezaan adalah relevan. Anda perlu mencari cara kedai anda berbeza. Ia mungkin kerana harga, kerana perkhidmatan pelanggan yang berbeza … dan kami mesti menangkap semua ini dalam pengiklanan kami.

Dihubungkan dengan perkara ini, satu cara untuk membezakan diri kami dan membuat pengiklanan dengan cara yang mudah ialah melalui label yang diperibadikan . Apabila pelanggan mengambil apa-apa objek dari kedai kami, jika anda mempunyai label yang diperibadikan bahawa pelanggan mengambil logo anda, telefon anda dan, akhirnya, apa sahaja yang anda mahu tangkap dalam ruang pengiklanan kecil itu. Jika anda berfikir untuk memulakan dengan mereka, anda boleh menemui mereka di www.wunderlabel.es .

Manfaatkan semua kemungkinan yang ditawarkan oleh bandar anda untuk mempromosikan diri anda. Acara dianjurkan di semua bandar di mana kami boleh menjual dan menghebahkan kedai kami. Jangan lupa tentang mereka, kerana walaupun jualan web adalah sangat penting, dalam hiasan masih terdapat ramai orang yang lebih suka pergi melihat pembelian mereka secara fizikal.

Cadangan terkini untuk kedai hiasan anda

Tanpa ragu-ragu, perkara yang paling penting ialah anda tidak meninggalkan apa-apa kepada peluang. Sebelum mempunyai kedai hiasan anda, anda mesti jelas tentang apa yang anda ingin jual, bagaimana anda ingin menjualnya dan di mana. Mempunyai rancangan perniagaan adalah lebih penting daripada yang kita fikirkan, kerana ia ditunjukkan dalam perkara ini, bukan sahaja jika anda akan memasang poster pengiklanan atau tidak, tetapi kita juga mesti mengambil kira perbelanjaan yang akan terlibat dalam memulakan perniagaan itu. .

Jangan lupa bahawa perniagaan mempunyai banyak perkara yang perlu diambil kira dan anda tidak boleh mengabaikannya. Dan jika semuanya dicerminkan di atas kertas, semuanya akan menjadi lebih mudah.

Leave a Comment