Bagaimana untuk membuat piknik untuk kanak-kanak?

Adakah anda mahu mesyuarat yang menggembirakan semua orang lebih daripada satu pertemuan yang melibatkan makanan? Sukar untuk bersaing. Jadi, siaran hari ini adalah untuk mengajar anda cara berkelah yang sangat meriah , yang boleh berada di taman, di ladang, di pantai atau di dalam rumah – mengemasnya benar-benar mengubah mood kehidupan seharian.

Bagaimana untuk membuat piknik yang bagus?
mulakan dengan makanan

Jadi, mari kita mulakan dengan perkara penting: makanan.

Beberapa perkara penting untuk diingati. Yang pertama ialah memikirkan hidangan yang boleh diangkut di dalam bakul berkelah tanpa menyebabkan kerosakan dan yang juga tahan tempoh keluar dari peti sejuk – jadi, tiada mayonis atau sos yang terlalu berat.

Saya suka pai, yang masih dalam kuali, hanya ditutup dengan kain atau kain lap – hampir semua orang menyukainya dan ia praktikal untuk dihidangkan dan dimakan. Untuk menjadi demokratik, pilih dua perisa: bagi saya, pai ayam yang baik adalah klasik dan quiche keju berjaya. Di samping itu, mereka sangat bagus untuk menemani salad yang sangat segar yang dimasukkan ke dalam balang kaca kitar semula dengan penutup. Ah, pembalut cuka balsamic, minyak dan garam dalam gelas yang berasingan, perasakan salad dan mengelakkannya daripada layu terlalu cepat: campurkan dalam daun sejurus sebelum dihidangkan.

Pilihan lain untuk berkelah di kawasan makanan ialah bertaruh pada sandwic yang lazat . Sudah tentu keju dan dada ayam belanda dengan kerja salad, tetapi adakah kita pergi lebih jauh? Bagaimana pula dengan hirisan tomato panggang, dengan mozzarella kerbau dan selasih? Atau bahkan beberapa hirisan zucchini dan terung, juga dipanggang, dengan keju brie. Ia bagus kerana ia menggalakkan kanak-kanak kepada perisa lain yang lebih halus, dalam persekitaran yang biasa bagi mereka, iaitu kes sandwic.

Apabila menyediakan snek, melabur dalam baguette desa, atau satu dengan penapaian semula jadi, sangat segar dan rangup.

Makanan ringan yang lazat dan minuman sejuk
sangat sesuai di dalam bakul berkelah

Kek yang sangat “penuh coklat” tidak boleh hilang. Ia untuk kanak-kanak, ayuh, hihihi. Untuk menjadikannya lebih praktikal, potong kecil-kecil dan balut dengan kerajang aluminium, yang lebih mudah untuk dimasukkan ke dalam bakul berkelah. Saya suka resipi ini di sini , yang tidak memerlukan pengadun atau pengisar!

Untuk minum, hidangkan jus dan air untuk kanak-kanak. Untuk orang dewasa, wain putih sejuk berfungsi dengan baik, cuma biarkan di dalam peti sejuk selama 20 minit sebelum meninggalkan rumah dan bawa dalam pelindung haba di dalam bakul piknik – dengan cara itu, ia kekal sejuk.

Rezept: Ideen, Tricks and Hacks für Dein Picknick.  Jadi, Du Deine leckeren Picknick Rezepte perfect genießen!  Hellofreshde / Kochen / Essen / Ernährung / Kochbox / Zutaten / Gesund / Schnell / Einfach / DIY / Gericht / Blog / Leicht / Draußen essen / Im Freien Essen / Picknickideen / Picknick Ideen #zubereiten #zutaten #diy #rezept #kochbox #ernährung #gesund #leicht #schnell #einfach

Makanan dan minuman sudah sedia, beberapa barangan asas tiada: tuala yang bagus, bantal yang cantik dan, sudah tentu, bakul berkelah yang memuatkan barang-barang: ia menjadikan semua perbezaan dalam organisasi! Dan penting untuk diingat untuk membawa banyak napkin dan cawan pakai buang, nampaknya jumlah itu tidak pernah mencukupi, terutamanya apabila ia datang ke program bersama kanak-kanak.

Saya juga suka memikirkan senarai main yang bagus dan membawa pembesar suara – dengan muzik semuanya menjadi lebih baik, betul!

Adakah anda menghidupkannya untuk percutian? Ia adalah jenis program yang lazat, mudah diatur dan bagus untuk memecahkan rutin kanak-kanak dan orang dewasa. Selamat menikmati!

.
.

Leave a Comment