Bagaimana untuk memilih langsir? Temui rahsia kami!

Anda mungkin sering berfikir anda memilih pilihan langsir yang terbaik , tetapi meninggalkan beberapa perkara yang sangat relevan yang akan membuat perbezaan dalam estetika akhir persekitaran.

Tidak ada peraturan apabila memilih langsir mana yang akan menghiasi rumah, tetapi item penting ini harus dilihat sebagai lebih daripada sekadar item yang diperlukan untuk melindungi daripada matahari dan privasi penduduk. Tirai itu masuk akal dan melengkapkan ruang , rumah boleh disediakan dengan perabot, penutup lantai, objek hiasan dan dinding yang dicat, tetapi jika anda tidak mempunyai langsir yang sesuai, ia boleh kelihatan tidak lengkap. Tirai mesti sepadan dengan komposisi , gaya dan reka bentuk persekitaran dan oleh itu beberapa penjagaan mesti diambil kira semasa memilihnya.

Bagaimana untuk memilih langsir? Berhati-hati untuk kesilapan!

• Seluar pendek – Langsir di bangku atau meja harus dielakkan, ia mungkin kelihatan seperti kekurangan fabrik, di samping tidak berfungsi kerana ia terbang ditiup angin dan terlanggar objek pada perabot, dalam kes ini, ideal ialah menggunakan blind .

Sekarang hits!

• Garis lurus – Langsir yang paling moden dan paling bergaya ialah model berlipat lelaki, bergelombang dan bergelombang, yang boleh diambil, bermata dua, dalam warna atau fabrik lain, dan jahitan pencungkil gigi, model yang lebih bersih dengan garis lurus .

• Ke mana ia pergi – Trend hari ini adalah yang dipasang pada langsir, tertanam dalam ceruk plaster atau dalam batang.

• Fabrik – Antara yang paling banyak diminta untuk langsir ialah linen, polyline (poliester dengan linen), baldu, bulu suede (variasi pada baldu, lebih ringan dan nipis) dan bulu buluh (variasi pada baldu dengan aspek yang berbeza).

bagaimana-pilih-langsir-petunjuk

• Kalis air – Tiada fabrik anti-alergenik sepenuhnya, fabrik sintetik cenderung mengumpul kurang habuk dan hama, yang boleh digemari lagi oleh kalis air fabrik langsir, yang lebih mudah dibersihkan, hanya dengan kain lembap dan bertindak seperti filem pelindung pada fabrik yang menyukarkan kotoran meresap.

Sekarang beritahu kami di sini dalam komen apakah rahsia kecil anda untuk memilih langsir ! Adakah anda mempunyai model kegemaran?

Leave a Comment