Bagaimana untuk mengejutkan dengan hadiah yang baik

Memandangkan cuti Krismas semakin hampir, tidak salah untuk mula memikirkan tentang hadiah sempurna yang selalu kami inginkan untuk kami sendiri. Di atas semua, kerana setiap tahun kos lebih mahal untuk mengejutkan dengan idea asli. Jadi, sekarang setelah anda mempunyai masa, pertimbangkan untuk melaksanakan pelan hadiah terbaik anda untuk pasangan atau keluarga anda.

Pada mulanya, tugas itu sedikit lebih kompleks daripada idea untuk membeli apa-apa hadiah, tetapi anda tidak akan menyesal. Pertama sekali, kita mesti mengambil inventori untuk mengosongkan ruang di dalam rumah: kita memerlukan bilik kosong dan, untuk ini, kita mesti menyingkirkan objek yang mengambil ruang dan tidak menggunakannya selama bertahun-tahun. Dengan cara ini, kita akan menyingkirkan barang-barang yang kita tidak mahu simpan. Sebaliknya, bagi kami yang tidak mahu membuangnya, kami mempunyai penyelesaian: mengupah perkhidmatan Penyimpanan Sendiri atau memajak gudang mini. Oleh itu, penyewaan  bilik simpanan di Madrid terserlah , melalui syarikat seperti Globalbox, yang mempunyai waktu akses yang panjang dan keadaan pembersihan dan keselamatan yang tinggi.

Sebaik sahaja kami telah memajakkan bilik simpanan kami dan mengosongkan ruang yang diperlukan di dalam rumah, kami mencadangkan beberapa idea untuk mengejutkan anda dengan hadiah Krismas yang sempurna.

Berikan gim kecil

Kami kini boleh menjadualkan operasi bikini terkenal lebih awal. Di samping itu, anda akan menjimatkan wang dan masa untuk pergi ke gim. Ia bukan sahaja untuk pasangan atau keluarga; Anda juga akan menggunakan gim dan mengelakkan kerumitan mendaftar dan mendaftar di mana-mana pusat sukan.

Untuk melakukan ini, anda mesti melengkapkan lantai dan dinding bilik dengan betul. Perkara seterusnya adalah untuk melengkapkan beberapa peralatan gim: treadmill atau basikal senaman adalah yang diutamakan untuk melakukan senaman yang lengkap. Walaupun memperoleh dumbbell tidak pernah menyakitkan.

Bermain sukan di rumah anda sendiri adalah hadiah berganda: kesihatan dan keselesaan.

Bilik bacaan kecil

Pencinta sastera beruntung. Ia adalah hadiah yang sangat istimewa dan anda mesti menjaga maksimum susunan perabot dan jenisnya: pilih kerusi yang selesa untuk dibaca (anda juga boleh memilih beg kacang), almari laci untuk menyusun buku (mengikut tema , pengarang, genre … ). Juga, anda tidak sepatutnya melupakan rak buku. Gunakan reka bentuk yang menjana keselesaan dan kelonggaran. Kaji orientasi, kolorimetri dan gunakan mentol LED putih.

Mempunyai perpustakaan kecil di rumah adalah hadiah yang lebih berpatutan daripada yang kelihatan pada pandangan pertama.

Bilik mainan

Jika anda mempunyai anak dan ingin memberikan hadiah terbaik di dunia, inilah peluang anda: ubah bilik itu, kini dijarakkan, menjadi taman mainan kecil. Bangunkan imaginasi anak lelaki atau anak perempuan anda sepenuhnya: khemah untuk bercerita, kuda kayu kecil, papan hitam untuk dilukis sebagai keluarga, boneka haiwan bertaburan di atas permaidani yang indah.

Atur ruang yang mesra dan menyeronokkan, bermain dengan warna dan susunan objek: anda juga layak menikmati masa itu bersama keluarga anda.

Leave a Comment