Bagaimana untuk menggunakan tablet di bilik mandi? Lihat petua!

Di antara sepuluh bilik mandi, jubin terdapat di hampir separuh daripadanya, memberikan banyak daya tarikan dan gaya kepada hiasan. Ya, anda mungkin perasan bahawa tablet telah menjadi trend apabila ia datang kepada hiasan bilik mandi untuk seketika.

Dan ia tidak mengambil banyak masa untuk menyebabkan kesan wow pada alam sekitar, tidak! Hanya dinding, atau sehelai jubin, atau sebarang butiran kecil menjadikan bilik mandi lebih canggih. Dan pilihan bahan dan gaya tidak kekurangan di pasaran. Lihat sahaja bilik-bilik yang dihias dengan salutan ini yang telah kami pisahkan supaya anda dapat inspirasi dan mengetahui cara menggunakan tablet di bilik mandi .

Sisipkan gaya dan bahan

Sebelum mengetahui cara menggunakan tablet di bilik mandi , perkara terbaik ialah menentukan gaya bilik. Oleh itu, adalah penting untuk mengetahui model dan bahan mana yang tersedia di pasaran, kerana apa yang tidak kekurangan dalam alam semesta penutup ini adalah kebaharuan dan inovasi.
Sisipan, misalnya, tidak hanya terhad kepada bahan seperti seramik atau kaca. Hari ini, mereka boleh didapati dalam model yang berbeza, seperti batu, damar, logam dan juga kayu. Dan sudah tentu, apabila memilih adalah wajar, kerana banyak bahan tidak sesuai untuk bilik mandi, kerana persekitaran yang lembap dan oleh itu mereka boleh rosak dari semasa ke semasa.

Setelah memilih model sisipan yang paling sesuai dengan gaya hiasan bilik mandi, sudah tiba masanya untuk menentukan cara menggunakan sisipan di bilik mandi . Dan jika anda baru terfikir untuk menutup keseluruhan dinding, lihat sahaja inspirasi yang telah kami sediakan untuk anda!

Bagaimana untuk menggunakan tablet di bilik mandi?

Tablet dalam kotak

Ini adalah salah satu cara yang lebih tradisional untuk menggunakan tablet di bilik mandi , tetapi cara yang sentiasa patut diingati. Bilik mandi anda boleh berwarna putih sepenuhnya atau dalam warna lain, tetapi anda hanya perlu menutup kawasan pancuran mandian dengan jubin untuk menjadikan hiasan bilik mandi berbeza dan dengan lebih gaya. Dan di sinilah ia patut mengambil perhatian khusus dalam memilih tablet, yang boleh dibuat daripada seramik, resin dan juga plastik, bahan yang lebih tahan air dan mudah diselenggara dan dibersihkan.

cara menggunakan tablet di dalam kotak bilik mandi

Sisipan pengaki

Adakah anda mahu melarikan diri daripada perkara biasa apabila menyalut bilik mandi dengan tablet ? Pernahkah anda berfikir untuk menggunakan sisipan hanya di bahagian bawah dinding, seolah-olah ia adalah papan tiang? Ia kelihatan cantik dan mempunyai kesan yang sangat berbeza terhadap alam sekitar. Dan pada masa ini, ia berbaloi untuk melabur dalam warna, untuk memberi lebih kehidupan kepada alam sekitar dan menjadikannya asli. Dan tanpa melupakan pilihan bahan, yang juga mestilah seramik, resin atau plastik, tahan air, kerana bahagian bawah dinding sentiasa bersentuhan dengan air, apabila membersihkan lantai, sebagai tambahan kepada kelembapan udara, menyebabkan oleh wap dari pancuran.

cara menggunakan tablet di papan tiang bilik mandi

Tablet di kawasan sinki

Dinding yang penuh dengan tablet di kawasan singki menjadikan persekitaran lebih canggih, selain melindungi dinding daripada air yang boleh memercik dari paip sink. Ini kerana terdapat banyak bilik air yang mungkin tidak berjubin sepenuhnya atau mempunyai sebarang salutan lain, terutamanya dalam kes tandas. Dan pada masa ini, tablet adalah sekutu yang hebat untuk meninggalkan persekitaran yang menawan dan juga menghalang dinding batu daripada basah.

cara menggunakan tablet di tandas bilik mandi

tablet di lantai

Mengapa hanya berfikir tentang dinding apabila sisipan juga boleh digunakan pada lantai? Sangat berbeza, bukan? Ia bernilai hanya sisipan satu warna, dengan butiran berwarna-warni, kecerunan dan apa sahaja yang dibenarkan oleh kreativiti. Hakikatnya ialah penggunaan jubin di lantai mencipta kesan yang bagus dan meninggalkan hiasan bilik mandi yang sangat asli. Lihatlah betapa cantiknya!

cara menggunakan tablet di lantai bilik mandi

masukkan julat

Ini adalah salah satu cara terbaik untuk menggunakan tablet di bilik mandi , tetapi bagi mereka yang tidak mahu berbelanja banyak di atas lantai. Dengan memilih hanya beberapa rangkaian tablet di bilik mandi, hiasan mendapat suasana kecanggihan dan tanpa memerlukan pelaburan yang besar. Ia kelihatan cantik, bersih dan sangat moden! Dalam inspirasi bawah, selain daripada julat pad, niche, yang super apabila ia datang kepada fungsi bilik mandi, juga mendapat pemakaian tuala wanita dan menjadi salah satu acara kemuncak dalam hiasan bilik mandi.

cara menggunakan tablet di trek bilik mandi

Nah, anda menyukai petua tentang cara menggunakan sisipan dalam hiasan bilik mandi anda , tetapi anda tiada mood untuk memulakan pengubahsuaian dan perlu mengupah profesional khusus untuk kerja itu, kami ada berita baik untuk anda. Ya, adakah anda tahu bahawa hari ini terdapat pilihan untuk membeli kertas dinding pelekat tablet di pasaran ? Betul, tiada teka-teki di rumah, hanya sedikit kesabaran dan banyak penjagaan untuk menggunakan bahan di bilik mandi anda dan mempunyai kesan yang baik dari tablet dalam hiasan anda. Dan yang paling penting, dengan penjimatan yang hebat!

bagaimana untuk menggunakan tablet dalam pelekat bilik mandi

Wah, ilham memang tak kurang kan? Dan anda, adakah anda mempunyai petua lagi tentang cara menggunakan tablet di bilik mandi ? Jadi beritahu kami dalam komen, kami ingin tahu!

Leave a Comment