Bagaimana untuk menghiasi bilik mandi kecil Idea dengan foto

Bagaimana untuk menghiasi bilik mandi kecil Ramai di antara kita mempunyai  bilik mandi kecil , bilik mandi tetamu kecil atau tandas kecil dan kami mempunyai banyak keraguan tentang cara menghiasnya supaya kami boleh memasukkan semua yang kami perlukan, meninggalkan ruang kosong dan juga hasilnya berjaya. Iaitu, cipta hiasan bilik mandi kecil yang sempurna.menghiasi bilik mandi kecil
Nah, kami mempunyai beberapa pilihan dan semuanya sangat menarik.
Kami akan memberitahu anda beberapa petua untuk mereka bentuk bilik mandi kecil dan idea  hiasan yang berbeza  supaya anda boleh memilih yang kelihatan paling sesuai. Tetapi perkara yang terbaik ialah anda melihat semua foto, mereka akan mengejutkan anda, kerana jika bilik mandi itu cantik, maka ia lebih-lebih lagi.
reka bentuk unik dalam bilik mandi kecil

Bagaimana untuk menghiasi bilik mandi kecil yang moden dan ringkas pada tahun 2016

Apabila memperbaharui dan mereka bentuk bilik mandi yang sangat kecil, kami berpendapat bahawa kami mesti menjalankan analisis mendalam tentang keutamaan kami dan, kerana kami tidak dapat melaksanakan pembaharuan setiap tahun, kami menasihatkan untuk melabur dalam bahan berkualiti yang akan bertahan lama. keadaan sempurna untuk masa yang lama dan berunding dengan pakar untuk menghias bilik mandi moden yang kecil.
hiasan bilik air loteng asli

Fesyen dalam hiasan berubah, tetapi kami tidak boleh lupa bahawa, dari semasa ke semasa, mengubah beberapa butiran kecil kami mengubah hasil akhir dan kesan visual, supaya kami sentiasa berada dengan trend terkini. Pada masa ini kami akan menunjukkan kepada anda cara menghias bilik mandi kecil  dengan trend 2016. Pilihan tandas, paip, perabot bilik mandi, rak, cermin, skrin, langsir … akan menjadi kunci.
hiasan meriah bilik mandi kecil

Paip dan sinki asal
Paip dan sinki asal boleh menjadi protagonis dalam hiasan bilik mandi

Cari dan beli di SINI

Bagaimana untuk menghiasi bilik mandi putih kecil

Memang benar bahawa warna putih, cerah dan ton pastel adalah kegemaran untuk menghiasi ruang kecil kerana ia mempunyai ciri menawarkan rasa lapang, tetapi idea kami adalah untuk memecahkan warna putih. Ikuti idea berikut untuk bilik mandi kecil.

bilik air kecil berwarna putih

menghiasi bilik mandi dengan warna terang
Kami akan memberikan hiasan bilik mandi sentuhan berani dan ceria tanpa melupakan kekurangan ruang.
Untuk membawa keperibadian dan keaslian ke bilik mandi kami, kami mempunyai banyak pilihan:

aksesori bilik mandi gangsa
Trend terkini dalam hiasan bilik mandi dengan
aksesori gaya desa yang elegan 

Aksesori bilik mandi katalog besar DI SINI

  • The bilik mandi dinding dan lantai dalam warna-warna putih atau cahaya. Dan kami menambah keriangan dengan meletakkan aksesori dalam warna-warna terang seperti oren, hijau, kuning limau, merah jambu pekat … Kami boleh mencapainya dengan cara yang mudah, dengan tuala, langsir atau aksesori. Kita juga boleh berani dengan cetakan atau jalur.

bilik air kecil langsir hijau putih

langsir mandi moden 2016
Sebagai aksesori yang murah dan hiasan.
Tirai  mandi

Katalog 2016 hiasan bilik air DI SINI

  • Bilik mandi berwarna putih berbeza dengan jubin dalam warna-warna terang secara keseluruhan atau separa (kawasan atau frets) akan memberikan aura moden dan unik.

bilik mandi kecil dua warna

  • Bilik mandi kecil di mana warna putih mendominasi dan digabungkan dengan kayu (kaunter atau kabinet) mencapai kesan visual yang elegan dan santai . Kami juga memperoleh perasaan itu dengan hiasan bilik mandi dalam warna hitam dan putih  dan bilik mandi gaya Zen atau feng shui .

Bagaimana untuk menghiasi bilik mandi desa kecil

bilik mandi desa kecil

Gaya desa dalam hiasan setiap hari mempunyai lebih ramai pengikut dan bilik mandi boleh mengikut garisan dan menjadi cantik. Bagaimana untuk menghias bilik mandi desa kecil supaya ia tidak memberikan perasaan buruk (penindasan atau penindasan), kerana kita perlu memilih bahan yang sesuai untuk dinding dan lantai desa dan memilih tandas bersaiz kecil. Tidak digalakkan meletakkan terlalu banyak objek hiasan dan cuba membuat reka bentuk semudah mungkin.
bilik mandi hiasan desa

Bagaimana untuk menghiasi bilik mandi kecil dengan warna biru

bilik air kecil dihiasi dengan warna biru

Warna biru dalam hiasan bilik mandi sangat dipilih dan ia benar-benar pilihan yang sangat menarik, kita boleh membuat reka bentuk hiasan biru sepenuhnya atau mencari kombinasi warna yang menyenangkan dan memberikan keharmonian kepada alam sekitar. Ingat bahawa anda tidak boleh membebankan ruang, kerana kami tidak memilikinya.
biru untuk bilik mandi kecil

Tandas kecil, hiasan yang sesuai

tandas kecil moden

Dalam kes ini, idea adalah jelas. Kami memerlukan tandas kecil, yang berbunga ( tandas gantung ) sangat sesuai dan menggunakan ketelusan kaca supaya tidak menghilangkan ruang visual dan mendapat pencahayaan. Warna kontras berjalur pada dinding menambah kedalaman. Kami mengelak daripada membahagikan ruang, jika perlu, separuh dinding adalah pilihan yang baik . Daripada kabinet tertutup, kami akan memasang rak yang menyediakan ruang yang lebih besar.
tandas hitam putih

Bagaimana untuk menghiasi bilik mandi kecil dengan memanfaatkan ruang

Dalam ruang kecil , setiap sentimeter bernilai emas, jadi semua idea untuk  menjimatkan ruang adalah sangat sah. Syarikat-syarikat dalam sektor ini memberi kami pilihan menarik tentang cara menghias bilik mandi kecil dengan memanfaatkan ruang sepenuhnya tetapi tanpa kehilangan reka bentuk.
idea bilik mandi kecil
Idea hiasan dengan almari tersembunyi

Idea untuk bilik mandi kecil

Apabila membuat pembaharuan menyeluruh dalam hiasan bilik mandi adalah mudah:

  • Pilih pintu gelangsar dan jangan kehilangan ruang yang diperlukan oleh pintu berengsel. Pemasangan sinki sudut.

idea untuk bilik mandi kecil

  • Manfaatkan sebarang jurang untuk meletakkan rak terbuka atau membuat rak kerja .

menghiasi bilik mandi putih kecil gaya klasik

  • Lakukan pengasingan di bilik mandi kawasan yang berbeza dengan separuh dinding yang boleh berfungsi sebagai tapak.

bilik air kecil dihiasi dengan warna hitam dan putih

  • Di dalam bilik mandi dan tandas kecil , adalah idea yang baik untuk meletakkan rak di atas pintu masuk, yang walaupun ia tidak begitu mudah diakses, anda boleh meletakkan tuala bersih, gulungan kertas tandas atau produk mandian simpanan.

rak dan rak untuk bilik mandi kecil

  • Jika tab mandi diperlukan , kita boleh meletakkan skrin tinggi untuk turut menggunakannya sebagai pancuran mandian.

Reka bentuk bilik mandi kecil

 

  • Di dalam tandas yang kita perlukan untuk meletakkan pancuran mandian, pancuran mandian bersepadu dipasang pada paras lantai yang sama dan, secara pilihan, kita akan meletakkan beberapa pintu kaca lipat yang hanya akan kita tutup apabila kita menggunakan pancuran mandian.

pancuran mandian aras bilik mandi kecil

Bagaimana untuk menghiasi bilik mandi kecil dengan vinil

Vinyl untuk hiasan bilik mandi

Dalam hiasan dalaman 2016, vinil sangat kuat dan harganya sangat murah , penggunaannya boleh mencapai kesan visual berubah sepenuhnya dengan cara yang sangat mudah dan tanpa mengambil ruang. Ia serba boleh dan menyeronokkan, memberikan sentuhan yang inovatif dan murah, mudah untuk diletakkan, diselenggara dan apabila kita ingin mengalih keluarnya, ia hanya terlepas dan tidak memberikan kesulitan yang besar.
vinil hiasan dinding
Motif yang boleh dipilih untuk vinil pelekat sendiri dan boleh tanggal ini tidak terkira banyaknya dan dari semua jenis: vinil kanak-kanak, vinil bunga, vinil orang terkenal, vinil fauna, vinil landskap, dsb.
dan lain-lain. dan anda boleh mendapatkan suasana yang sangat peribadi dan tersendiri bersama mereka.
vinil hiasan bilik mandi kanak-kanak di dinding
Kita boleh meletakkan dan menghiasi dinding , skrin , cermin dan sentiasa berjaya.
Dengan memilih vinil yang sesuai kita boleh mencapai rasa kedalaman dan keluasan.

Bagaimana untuk menghiasi bilik mandi kecil dengan gambar

menghiasi bilik mandi dengan lukisan

The jadual untuk bilik mandi , gambar dirangka dan juga ukiran tidak galeri seni eksklusif, serta dinding bilik hidup rumah kami. Kita boleh berani meletakkannya di mana-mana sahaja mewujudkan persekitaran yang canggih dan kreatif . Menghias bilik mandi dengan gambar adalah mungkin dan sempurna tetapi, dalam kes bilik mandi kecil, nasihat kami adalah berhati-hati agar tidak membebankan hiasan. Kami tidak boleh melebihi bilangan dan saiz lukisan. Ia adalah perlu untuk membentuk satu set bersepadu di seluruh hiasan supaya mereka tidak menyebabkan tekanan.
bilik mandi kecil dengan seni

Bagaimana untuk menghiasi bilik mandi kecil dengan cermin

Semua orang tahu bahawa pantulan imej yang dihasilkan oleh cermin adalah helah yang digunakan secara meluas untuk memberikan rasa kelapangan dan cahaya  kepada persekitaran yang berbeza. Dan sudah tentu, dalam hiasan bilik mandi kecil, sebagai tambahan kepada penting, kita boleh bermain dengan pemasangan cermin untuk meningkatkan kesan visual.
cermin muslihat untuk bilik mandi kecil
Cermin dan sekatan lutsinar memberikan rasa kebersihan dan keseimbangan.
Mereka meningkatkan iklim kejelasan dan kelapangan.
hiasan bilik air kecil 2015
Pencahayaan semula jadi tidak selalu boleh dilakukan di bilik mandi dan walaupun mempunyai tingkap besar, kita tidak boleh melupakan penempatan lampu yang berbeza
 untuk bilik mandi kecil. Titik cahaya buatan adalah jawapan dalam cara menghias bilik mandi kecil tanpa tingkap . Penting dan dengan alasan yang lebih besar

Bagaimana untuk menghiasi bilik mandi kecil dengan kertas dinding

kertas tandas vinil

Perkara biasa ialah dinding bilik mandi berjubin, jelas sekali ia adalah pilihan yang bagus kerana ia adalah permukaan yang menahan kelembapan dan kerana ia mudah dibersihkan, tetapi kita tidak boleh menolak kemungkinan lain.
ruang kecil untuk bilik mandi
Jika anda menyukai kesan kertas dinding di bilik mandi , anda tidak perlu melepaskannya.
Anda hanya perlu memilih kertas yang memberikan gaya, rasa yang enak dan jenis vinil supaya ia tidak merosakkan air. Ia tidak praktikal untuk meletakkannya di semua dinding, tetapi hiasan dinding lebih jauh dari kelembapan atau digabungkan dengan jubin adalah sempurna.
bilik mandi kecil dengan kertas dinding
Dalam ruang yang kecil, kita harus memilih kertas dinding berwarna terang dengan cetakan kecil.

Bagaimana untuk menghiasi bilik mandi kecil dengan tenaga positif

Untuk memberi inspirasi dan memulihkan tenaga alam sekitar, tiada yang lebih baik daripada memberikan sentuhan semula jadi. Penggunaan tumbuhan dan artikel artisan akan menyebabkan kita sensasi yang menyenangkan.
hiasan dengan gambar di bilik mandi
Di dalam bilik mandi, pertaruhan yang selamat ialah penggunaan butiran kayu semula jadi, seperti bakul , bekas, bingkai cermin atau rak.
Idea lain ialah penggunaan mozek batu semula jadi di kawasan tertentu.
bilik mandi gaya desa kecil
Bagi tumbuh
tumbuhan untuk bilik mandi , mereka boleh diedarkan dalam pasu di salah satu sudut atau digantung dari siling. Kaktus, ivy dan pasu bunga adalah beberapa contoh spesies yang menyesuaikan diri dengan persekitaran yang lembap dan hangat ini.
reka bentuk kayu semula jadi tenaga positif
Jika bilik mandi tidak mempunyai sumber cahaya semula jadi, tumbuhan tiruan juga boleh digunakan
. Berhati-hati dengan saiz tumbuhan, pasu yang sangat besar boleh mencipta kesan yang bertentangan dengan yang dijangkakan, mencemarkan alam sekitar.
reka bentuk pancuran mandian bersepadu bilik mandi kecil

Bagaimana untuk menghiasi bilik mandi kos rendah yang kecil

Pada beberapa keadaan dan atas pelbagai sebab kita mungkin tidak mahu membelanjakan terlalu banyak wang. Buat  hiasan bilik mandi yang  murah dan itu tidak semestinya menjadi punca kegagalan. Bilik mandi dengan barang-barang keperluan dan dengan hiasan ringkas boleh memberikan kesan yang sangat baik.

hiasan kos rendah bilik mandi kecil

Apabila kita perlu melakukan pembaharuan yang lengkap, kita boleh melakukan bahagian atas  kerja dan rak , jadi kita akan menjimatkan. Dan kami akan membeli perabot bilik mandi yang murah .

bilik air kos rendah

Idea untuk menghiasi bilik mandi dengan dobi

Bilik dobi bersepadu di dalam bilik mandi adalah idea yang baik apabila kita tidak mempunyai tempat lain dan kita ingin melepaskan wap dalam hiasan dapur kecil . Mesin basuh dan pengering boleh dipasang di bilik mandi. Tempat itu sangat sesuai jika kita mempunyai ruang, maka kita akan meletakkan bakul pakaian  dan dengan itu kita akan mempunyai segala-galanya berpusat.

mesin basuh yang dibina di dalam bilik mandi

Secara estetik, pemasangan bilik dobi di dalam bilik mandi tidak begitu digalakkan tetapi, dalam beberapa kes di mana kita mempunyai beberapa tandas, adalah sangat praktikal untuk membuat ruang untuk  mesin basuh di bilik mandi .

menghiasi bilik mandi kecil

Bagaimana untuk menghiasi gambar bilik mandi kecil

Kami menambah banyak pilihan foto reka bentuk dan hiasan yang berbeza untuk bilik mandi dan tandas kecil .

hiasan tandas kecil

hiasan tandas kecil

bilik mandi loteng gaya desa kecil

bilik mandi kecil dengan separuh dinding

skrin telus bilik mandi kecil

hiasan bilik air minimalis

hiasan bilik air berwarna coklat

bilik mandi hiasan ruang kecil

hiasan bilik air kecil berwarna kuning

hiasan bilik air kecil moden

hiasan hitam putih bilik mandi kecil

hiasan skrin bilik mandi dengan vinil

hiasan hijau bilik mandi kecil

menghiasi bilik mandi kecil dalam kayu

menghiasi bilik mandi dengan lukisan

menghiasi bilik mandi gaya desa kecil
reka bentuk tandas desa kecil

bilik mandi kecil reka bentuk klasik

bilik mandi kecil gaya desa

idea perpustakaan di bilik mandi kecil

bilik air hitam putih yang ringkas

idea rak kerja untuk bilik mandi

hiasan bilik air putih dan kayu

Leave a Comment