Bagaimana untuk mengintegrasikan perabot desa dalam hiasan?

Ah, biarlah, sukar untuk menahan daya tarikan perabot desa di beberapa sudut rumah, bukan? Malah mungkin hiasan anda lebih kontemporari, serba moden, atau lebih klasik atau romantis, tetapi anda boleh bertaruh, perabot desa mengubah hiasan dan meninggalkan persekitaran yang dipenuhi dengan personaliti dan gaya.

Adakah anda ragu-ragu? Percayalah, masa telah berlalu apabila sebuah rumah hanya klasik, minimalis atau moden dan segala-galanya diperlukan untuk dipadankan antara satu sama lain. Hari ini, salah satu trend dalam dunia hiasan ialah gabungan elemen yang berbeza, yang dengan rasa yang baik dan rupa yang halus mula masuk akal bersama-sama, walau apa pun gayanya! Dan jika anda ingin memberikan rupa baharu dan berani dalam hiasan anda, lihat sahaja beberapa inspirasi yang telah kami pisahkan untuk anda menyepadukan perabot desa ke dalam hiasan rumah anda !

Perabot desa: yang berbunyi dalam hiasan!

Terdapat banyak pilihan untuk menyepadukan perabot desa ke dalam hiasan dan menjadikan ruang itu cantik dan sangat sejuk, seperti yang kita suka. Lihat sahaja betapa cantiknya!

azimat papan sisi

Anda juga boleh mempunyai sudut yang lebih klasik atau lebih sejuk, semuanya berfungsi dalam gaya moden. Tetapi, untuk mengelakkan kesamaan, adalah berbaloi untuk melabur dalam papan sisi dengan sentuhan yang lebih kedesaan , untuk memberikan sentuhan personaliti itu dan malah menonjol. Perbezaan antara barangan hiasan desa dan lebih halus, seperti porselin, miniatur dan bunga, adalah pembunuh!

papan sisi perabot desa

Fungsi Uthmaniyyah

Uthmaniyyah ialah alternatif yang bagus untuk mereka yang ingin memiliki perabot desa di rumah , tetapi tidak boleh melabur banyak dalam satu bahagian. Uthmaniyyah, selain biasanya mempunyai harga yang lebih rendah, adalah barangan liar dalam hiasan, sama ada untuk duduk atau bergantung pada model, walaupun sebagai meja sisi atau sokongan. Dan bagi mereka yang mempunyai sofa dengan garisan yang lebih lurus, moden atau klasik, memang cantik untuk mencampurkannya dengan ottoman desa yang diperbuat daripada gentian semula jadi untuk memberikan sentuhan istimewa itu.

Uthmaniyyah perabot desa

Meja amali

Jangan takut untuk mengambil risiko apabila memilih meja, sama ada sisi atau tengah, dengan gaya yang lebih desa . Ia boleh menjadi perbezaan dalam mana-mana ruang dan menjadi lebih menawan dengan gabungan gaya, seperti tudung lampu yang lebih klasik, beberapa kepingan yang lebih tradisional, seperti tembikar Cina atau peralatan perak.

perabot-desa-meja

Rak yang sangat sejuk

Pernahkah anda terfikir untuk mempunyai rak yang diperbuat sepenuhnya daripada peti kayu , seperti yang kita lihat di pameran buah-buahan dan sayur-sayuran? Percayalah, ia adalah satu letupan dan gaya ini hebat hiasan! Dan perkara yang menarik ialah anda boleh memasang rak anda sendiri, mengikut ruang dan keperluan anda. Dan perkara yang menarik ialah peti boleh sama ada dalam warna semula jadi mereka, yang biasanya kayu pain, atau dicat, untuk menambah sentuhan warna kepada alam sekitar.

kotak-perabot desa

Rak atas-atas

Dan jika anda berfikir bahawa desa terhad kepada bahan seperti kayu, gentian asli, buluh, dan lain-lain, anda silap! Hari ini, rangkaian perabot desa yang terdapat di pasaran adalah tidak terhingga, termasuk bahannya. Bolehkah anda bayangkan bahawa saya akan meletupkan rak buku yang diperbuat daripada bekas, cantik dan indah di ruang tamu anda? Ia adalah untuk menarik perhatian sesiapa sahaja dan meninggalkan persekitaran dengan daya tarikan dan gaya murni!

kabinet-perabot desa

Kerusi dan najis yang diperlukan

Ini adalah perabot desa lain yang mudah digabungkan ke dalam hiasan, tanpa anda perlu membuat pelaburan besar atau menukar sepenuhnya gaya hiasan. Adakah anda sudah mempunyai meja kaca yang lebih tradisional? Ambil peluang dengan lebih banyak kerusi kayu desa. Najis dengan serat semula jadi juga menarik!

perabot-kerusi-kerusi

Sayang mudah alih Pallet

Palet berada di sini untuk kekal dalam dunia hiasan! Mereka masih menjadi kegemaran ramai orang dan merupakan salah satu barangan paling liar di kalangan perabot desa ! Ini kerana dari satu palet adalah mungkin untuk membuat meja kopi, atau meja sisi, atau panel sokongan untuk TV, atau futon, kepala katil… Bagaimanapun, terdapat begitu banyak pilihan yang boleh kita habiskan berjam-jam. dan jam menulis semua kemungkinan perabot untuk dibuat dengan palet.

perabot-desa-pallet

Oh, ya, terdapat banyak inspirasi untuk menyepadukan perabot desa ke dalam hiasan, bukan? Hanya sedikit kreativiti dan juga berani, mari kita gabungkan! Tetapi pada akhirnya, hasilnya adalah persekitaran yang sangat asli, dengan sentuhan personaliti yang memancarkan daya tarikan dan gaya!
Dan anda, adakah anda mempunyai lebih banyak petua tentang perabot desa yang boleh disepadukan ke dalam hiasan dan merupakan satu kejayaan yang hebat? Beritahu kami dalam ulasan, pergi!

Leave a Comment