Bagaimana untuk menyediakan langkah. Langkah demi langkah

Pembuangan biasanya memberikan lebih daripada satu sakit kepala, jadi sebelum menjadi gila untuk mengemas dan memindahkan perabot dan barang-barang, adalah penting untuk anda mengikuti beberapa petua. Dengan mengikuti mereka, anda akan dapat bergerak dengan cara yang lebih pantas, dan tiada masalah objek yang hilang dan pecah di sepanjang jalan.

Ia mesti jelas bahawa kita bercakap tentang bahawa kita adalah orang yang memesan, mengemas, menjalankan pengangkutan dan meletakkan segala-galanya di rumah baru kita.

Dalam kes mengupah syarikat yang berpindah , mereka mempunyai cara bekerja, jadi anda perlu tahu sama ada ia adalah syarikat profesional supaya tiada masalah.

Langkah demi langkah untuk menyediakan langkah

  • Sebelum kita pergi dan mula mengemas segala-galanya, kita perlu mempunyai pelan tindakan yang terperinci. Ia harus merangkumi bukan sahaja apa yang kita mahu atau tidak mahu bawa dalam langkah itu, tetapi juga profesional yang kita perlukan untuk pergi. Adalah biasa bahawa di rumah baru adalah perlu untuk melakukan pembaharuan kecil: mengecat, memasang paip, pertukangan … Dan kita harus ingat bahawa segala-galanya mesti bersedia sebelum membawa perabot dan objek lain.
  • Berapa orang yang anda ada? Adalah penting dalam perancangan untuk mengetahui sama ada anda mendapat bantuan rakan atau keluarga. Apabila ia datang untuk menggerakkan apa yang perlu untuk bergerak, adalah sangat penting untuk mengetahui berapa banyak tangan yang anda miliki.
  • Anda perlu membuang semua yang anda tidak perlukan. Bergerak adalah masa yang sesuai untuk membuang apa yang anda tidak perlukan. Juga ambil kira tempat di mana anda akan berpindah, kerana jika ia lebih kecil daripada rumah semasa, semua yang anda ada sebelum ini tidak akan muat.
  • Masa untuk mengemas semua objek kita. Anda perlu mempunyai banyak kotak untuk dapat menyimpan segala-galanya dengan cara yang teratur. Adalah penting bahawa anda mempunyai banyak kotak dan anda tidak mencampurkan objek bilik yang berbeza, dan dalam setiap kotak letakkan label dengan apa yang ada dan bahagian mana rumah itu miliknya. Seboleh-bolehnya, kami akan cuba meninggalkan kotak di setiap bilik sehingga masa pemindahan. Jika anda tidak mempunyai kotak, kerana kadangkala sukar untuk mendapatkannya, anda boleh membeli kotak kadbod dengan saiz yang berbeza pada harga yang sangat berpatutan di cajacartonembalaje.com dan jika anda tidak tahu di mana untuk membelinya anda boleh melakukan carian di Google dengan kotak kadbod + bandar, contohnya, kotak kadbod di Malaga .

  • Jangan lupa untuk melindungi objek yang paling halus dan tunjukkan pada kotak. Kami tidak mahu ada yang pecah.
  • Apabila ia datang untuk menggerakkannya, letakkan objek berat dahulu dan objek paling rapuh di belakang. Seboleh-bolehnya kami akan menghormati susunan bilik.
  • Semasa tiba di rumah setiap kotak akan pergi ke bilik anda, dan kotak yang ingin kami simpan akan masuk ke dalam bilik simpanan jika ada.

Sedikit demi sedikit anda akan mencorakkan rumah anda, tetapi organisasi apabila berpindah adalah sangat penting agar ia tidak menjadi mimpi ngeri.

Leave a Comment