Dapur berwarna-warni dengan elektro? Lihat inspirasi!

The dapur adalah bahawa tempat amat penting di dalam rumah dan telah menjadi pusat perhatian dalam beberapa persekitaran. Ia adalah bilik yang menyatukan sebahagian besar keluarga dan itulah sebabnya hampir semua orang mempunyai memori zaman kanak-kanak yang berakhir di dapur. Kini, bilik itu telah mendapat ciri yang lebih moden dan juga telah menjadi ruang gourmet untuk menerima rakan . Sinonim dengan bersosial, tidak ada yang lebih baik daripada dapur yang berwarnawarni , walaupun hanya untuk “berputus asa” itu.

Pilihan perkakas rumah untuk dapur berwarna-warni anda

peti ais

Adakah anda ingin memastikan minuman anda sejuk dan masih menambah daya tarikan pada hiasan ? Tidak ada yang lebih baik daripada peti sejuk dengan sentuhan retro . Dengan reka bentuk tapak kaki lima puluh, dapur anda boleh menjadi tarikan tersendiri yang akan menggembirakan penampilan paling moden.

Walaupun begitu, mereka yang lebih suka reka bentuk yang lebih berani untuk dapur yang berwarna-warni boleh memilih peti sejuk dengan pintu cermin, yang meninggalkan barang-barang yang dipamerkan. Mereka juga mempunyai lampu LED supaya tidak mengecewakan sesiapa.


Blender

Perkara yang sangat diperlukan di dapur ialah pengisar. Daripada menyediakan minuman dan jus untuk sarapan pagi, kepada membantu menyediakan resipi yang lebih terperinci, pengisar mestilah berkuasa . Bagi mereka yang tidak memerlukan banyak kuasa atau ingin menambah item yang sangat praktikal, anda boleh memilih pengadun. Selain mengambil ruang di atas meja atau di dalam singki, objek ini boleh mencantikkan dan menjadikan dapur anda berwarna-warni !

periuk elektrik

Bercakap tentang kepraktisan, jika anda belum mencuba memasak dalam periuk belanga lagi , ketahuilah bahawa anda berbaloi untuk membeli! Dalam gelombang ini, anda juga patut mencuba pembuat popcorn elektrik dan menjamin program hujung minggu itu dengan lebih sedikit kerja. Tiada yang lebih berfungsi daripada mempunyai kebebasan untuk menyediakan makanan dan membahagikan masa anda dengan tugas lain atau bersantai, mengapa tidak?

periuk elektrik

mesin kopi

Siapa yang tidak boleh melakukan tanpa sarapan pagi yang baik untuk bangun? Dan kopi itu pada lewat petang? Pembuat kopi adalah salah satu barangan yang paling mudah dicari untuk dapur yang berwarnawarni , terdapat banyak pilihan di pasaran, daripada yang mempunyai beberapa variasi espresso kepada yang paling ringkas. Pilih satu yang, selain menyediakan kopi panas lama yang baik, juga memberikan  hiasan!

nespresso mawar

Adakah anda suka pilihan untuk menjadikan dapur anda berwarnawarni ? Adakah anda mempunyai idea lain? Akaun untuk kami!

Leave a Comment