Gaya etnik, 8 petua untuk mengamalkannya dalam hiasan anda dan membawa budaya ke rumah anda

Boleh dikatakan gaya  etnik dalam hiasan adalah untuk mempunyai sedikit budaya lain di dalam rumah. Gaya seperti yang kita tahu ia telah berhijrah dari landasan fesyen ke ruang tamu rumah di seluruh dunia. Cetakan pelbagai warna, kerusi reka bentuk berani, kraftangan, bentuk yang berbeza , pasu yang menonjol dalam persekitaran dan bantal yang tidak pernah habis hanyalah beberapa item yang menyepadukan gaya hiasan.

Gaya etnik dalam hiasan

Banyak keping dilombong dalam perjalanan dan akhirnya menjadi tandatangan gaya etnik . India, Bali, Filipina, Jepun, Timur Tengah, Sweden dan Afrika, serta suku kaum India asli Amerika dan juga di sini di Brazil memberikan inspirasi yang tidak berkesudahan bagi mereka yang ingin menghias dengan gaya ini.

2. Cetakan haiwan

Trend yang telah pun menjadi fesyen, cetakan haiwan atau cetakan haiwan sesuai untuk kombinasi luar biasa dengan cetakan lain atau warna kukuh dalam gaya etnik . Cetakan muncul dari set katil ke kerusi kerusi. pertaruhan!

3. Permaidani adalah wajah gaya etnik

Sangat mudah untuk memasukkan gaya etnik ke dalam rumah menggunakan permaidani , ia mengubah persekitaran serta-merta dan sangat menawan.

4. Pasu pilihan

Pasu boleh menjadi sekutu yang hebat dalam hiasan etnik . Digunakan secara meluas dalam budaya puak tradisional, pasu seramik rekaan tersuai mencetak gaya dan keperibadian. Juga melabur dalam bentuk yang luar biasa dan saiz yang besar untuk menonjolkan kepingan itu.

5. Arca

Arca ialah satu bentuk seni yang mempunyai kekuatan besar dalam gaya etnik . Sesiapa yang ingin melabur dengan bergaya mesti ada sehelai di rumah.

6. Skrin

The gaya etnik  boleh ditunjukkan pada skrin, bingkai dan panel. Kanvas dalam motif Afrika atau Oriental adalah klasik dan kelihatan hebat di ruang tamu atau lorong, contohnya.

7. Untuk membawa gaya etnik termasuk bantal

Kusyen adalah penting bagi mereka yang inginkan keselesaan dan keselesaan di rumah, selain sebagai pelengkap hiasan bagi mereka yang ingin melengkapkan  gaya etnik  . Kami juga telah membuat siaran khusus untuk mereka. Dalam hiasan etnik, campurkan cetakan dan warna yang berbeza . Sarung cetakan berinspirasikan India atau haiwan kelihatan hebat.

8. Kerusi 

Lebih daripada sekadar keperluan asas di rumah, kerusi adalah barang pelbagai fungsi yang telah lama menjadi objek reka bentuk dan hiasan. Dalam gaya etnik , kerusi boleh menjadi lebih menonjol dengan cadangan luar biasa dalam kayu desa. Bergantung pada model, adalah mungkin untuk menyesuaikan tempat duduk bahagian menggunakan fabrik Afrika atau dengan motif asli. Berbaloi untuk menjadi kreatif dan menggunakan selendang yang disimpan selepas perjalanan untuk hiasan… Ia kelihatan hebat di atas kerusi jika disertakan dengan selendang yang anda bawa dari salah satu perjalanan anda.

Jadi, bersedia untuk mengamalkan gaya etnik dalam hiasan rumah anda?
Ke seterusnya!

Leave a Comment