Gaya Nordic akan menjadi trend dalam hiasan hospitaliti pada tahun 2019

Yang  fungsi dan kesederhanaan  gaya Nordic telah melintasi sempadan dan akan menjadi trend dalam perabot layanan mesra semasa 2019. Seperti yang dijelaskan oleh Eric Kassis, perwakilan komersial  SillasMesas.es , untuk tahun depan  perabot Nordic-diilhamkan akan  bintang di kawasan pedalaman di bar, kafe dan restoran yang ingin dikemas kini dalam hiasan.

Nordic ialah  gaya minimalis  di mana kefungsian diutamakan berbanding artifis. Itulah sebabnya dia memilih  perabot kayu semula jadi, bentuk geometri dan kecerahan,  melarikan diri dari persekitaran yang terbeban. Prinsip dan piawaian hiasan ini, apakah jenis perabot yang mereka terjemahkan? Perwakilan komersial SillasMesas.es -sebuah syarikat Malaga khusus dalam perabot hospitaliti dengan jualan eksklusif melalui Internet- menyerlahkan kerusi Tulip. Karya yang direka pada 50-an abad yang lalu telah disesuaikan semula untuk digabungkan ke dalam ruang baharu, seperti restoran. Model polipropilena berjaya, dengan kaki kayu beech dan kusyen kulit asli.

The  kerusi kasual  adalah satu lagi perlu -Mempunyai item antara  trend hiasan dalam hospitaliti  yang akan membawa 2019. Dengan kaki kayu, logam menghubungkan rod dan ABS perumahan boleh dipilih dalam putih, hitam, kuning atau merah untuk bergabung dengan seluruh perabot dan hiasan.

The  kerusi Tolix , klasik  gaya perindustrian  dan yang menggabungkan kedua-dua dengan jenis hiasan dan dengan Nordic dan  orang-orang yang vintaj,  juga di kalangan “must” hiasan untuk bulan-bulan akan datang. Walaupun pada asalnya ia dicipta untuk kegunaan luar, replika kerusi Tolix telah dicipta semula untuk  dimasukkan ke dalam perabot dalaman  pertubuhan hotel. Diperbuat daripada keluli atau logam seperti keluli, terdapat model dengan tempat duduk kayu yang mengukuhkan keselesaan mereka dan boleh digunakan di pub, bar atau restoran. Dalam sesetengah kes, seperti dalam katalog SillasMesas.es, terdapat versi bangku Tolix dan kerusi berlengan yang sepadan, yang membolehkan untuk melengkapkan perabot premis dan memberikannya keselarasan visual yang lebih besar .

Sofa tersuai

The  hiasan peribadi dan pelanggan – memberi tumpuan  lebih berat badan pada 2019. Untuk ini perlu ditambah keselesaan dan menggabungkan  keramahan unsur-unsur yang, pada dasarnya, telah dikhaskan untuk bahagian dalam rumah. Ini adalah kes sofa, item yang dikeluarkan oleh syarikat seperti SillasMesas.es untuk mengukur untuk menyesuaikan diri dengan keperluan, keperluan dan gaya setiap tempat. Antaranya, trendnya ialah  sofa gaya Amerika  -simple atau double- dengan alas kayu bervarnis dan belakang serta tempat duduk yang dilapisi kulit buatan dalam pelbagai warna. Model Kalima juga dibuat untuk mengukur dengan pilihan untuk memasukkan  modul sudut untuk menggunakan ruang dengan lebih baik. Sofa Boston mempunyai struktur kayu, dilapisi dalam pilihan kulit buatan, tepi dan butang di bahagian belakang.

Industri hospitaliti ialah  sektor yang sentiasa berubah di  mana perkhidmatan yang baik mesti dilengkapi dengan beberapa siri isu lain, seperti hiasan dan kesejahteraan pelanggan. Itulah sebabnya adalah penting bahawa bahagian  fungsional perabot menambah estetika  dan menggabungkan yang terkini dalam sektor ini.

Leave a Comment