Hadiah Krismas: 19 Petua Menakjubkan untuk Menyenangkan Seseorang yang Anda Sayangi

Percayalah, tahun telah berlalu dan Krismas semakin hampir! Kini tiba masanya untuk menikmati masa bersama mereka yang kita suka dan menggembirakan mereka. Untuk ini ramai yang cuba mengejutkan melabur dalam hadiah Krismas , tetapi kami tahu bahawa ini bukan tugas yang mudah dan ramai yang bosan dengan pilihan klasik.

Dan anda, sudah tahu apa yang akan menjadi hadiah Krismas untuk mereka yang anda sayangi? Kehabisan idea? Jadi bagaimana pula sebaliknya daripada membeli sesuatu yang sudah siap, buat sesuatu dengan tangan anda sendiri? Pasti orang yang hadir akan melihat betapa anda bersusah payah untuk menggembirakannya. Dan terutamanya, kami percaya bahawa tindakan cinta kecillah yang sangat penting.

Di bawah ini kami telah mengasingkan cadangan untuk hadiah Krismas untuk mereka yang ketagih dengan gastronomi atau yang suka menghias rumah mereka . Ia adalah projek yang unik, kreatif, cantik dan yang paling penting: mudah dan cepat untuk dilakukan.

UNTUK MEREKA YANG SENTIASA LAMBAT

  • jam tangan yang sejuk

Selain menawan, ini adalah hadiah Krismas yang sangat berguna!
Cara melakukannya: Pada bulatan MDF dengan saiz yang anda suka, ukur bahagian tengah jam dan tandakan dengan pensel. Sekarang, dengan gerudi dan gerudi dalam ukuran yang betul untuk saiz mesin jam tangan yang akan anda gunakan, gerudi lubang tepat di tempat yang anda surih dengan pensel. Sekarang anda akan menentukan reka bentuk jam tangan anda. Jangan lupa menandakan kawasan yang tidak akan dicat dengan pita pelekat dan gunakan cat akrilik untuk memperbaikinya dengan lebih baik. Tanggalkan pita apabila dakwat kering. Akhir sekali, skru bekas dengan bateri jam tangan dan tangan ke dalam kayu.
Petua: Anda boleh mengambil penanda jam daripada jam lama atau membeli jam dinding ringkas di kedai pada harga 1.99 dan tanggalkan mesin itu. Sudah tentu, ia juga boleh didapati di kedai kraf.

UNTUK Gastronomi LOVERS 

  • buku masakan moden

Cara melakukannya: Cetak resipi lazat, lamina, tebuk dan selamatkan dengan pengancing. Daya tarikan itu disebabkan oleh peralatan dapur yang mesti dilekatkan pada pengapit. Untuk menjadikan mulut anda lebih berair, pilih daripada resipi praktikal hingga yang paling rumit, jadi sesiapa yang menerima hadiah itu boleh menikmatinya setiap hari dalam seminggu.
Satu lagi petua yang bagus ialah memisahkan rasa manis daripada gula-gula, atau tahap kesukaran setiap resipi, mengikut warna.

resepi-buku-hadiah-natal

  • Set coklat panas, mocha atau cappuccino

Beli semua bahan untuk membuat minuman yang disediakan dengan baik, kumpulkan semua hidangan ini di dalam mug, balang kaca atau apa sahaja yang anda boleh imaginasi. Di sini tarikannya ialah membahagikan bahan-bahan ke dalam lapisan. Jangan lupa untuk menghiasi periuk dengan haluan atau resipi.

cadangan-untuk-hadiah-kit-coklat-panas

  • Kit gourmet

Idea lain yang menyeronokkan ialah memikirkan perkara yang paling disukai oleh orang itu dan membawanya ke gastronomi. Netflix Marathon? Masukkan popcorn, gula-gula, soda dalam baldi popcorn. Mengapa tidak mengambil peluang untuk menambah tiket untuk filem yang anda mahu tonton?
Bercinta dengan musim panas? Buat bufet mini aiskrim. Ia bernilai meletakkan kon, gula-gula, topping, cawan dan sudu.
Seseorang yang mempunyai selera yang canggih? Melabur dalam keju, wain, roti, pate dan minyak yang baik.
Jika orang itu hanya suka memasak, pasang bakul dengan peralatan, kain lap, rempah ratus, tetapi ingat untuk memilih barang yang menawan ya?!

christmas-present-kits-gourmet

TIP BONUS HADIAH KRISMAS

  • mangkuk kecil kebahagiaan

Hadiah ringkas, tetapi boleh mengubah 365 hari seseorang. Ini adalah layanan yang ideal untuk berada di sekeliling orang yang mengalami tahun yang sukar, sebagai contoh.
Cara melakukannya: Hiaskan balang kaca, tulis beberapa mesej positif, mesej gembira atau frasa motivasi. Daya tarikan di sini adalah disebabkan oleh kepingan-kepingan kecil kertas yang boleh diwarnakan selepas itu.

cadangan-untuk-hadiah-periuk-kebahagiaan

Lihat, kami berjanji ia mudah! Satu-satunya kebimbangan anda ialah memilih satu daripada semua hadiah Krismas DIY ini . Apa kegemaran anda? Tinggalkan komen anda!

Leave a Comment