Hias semula rumah anda tanpa menyingkirkan perabot lama anda

Masanya telah tiba untuk memberikan sentuhan baru kepada rumah anda, tetapi anda tidak melakukannya kerana anda tidak mahu membuang barang-barang lama.

Jangan takut dengan perubahan, kerana kami mempunyai beberapa pilihan untuk menghias semula rumah tanpa perlu membuang perabot, aksesori dan barangan hiasan lain .

menghias semula rumah

Idea untuk tidak kehilangan perabot lama

Pilihan pertama yang kami ada ialah menempatkan mereka di tempat lain di dalam rumah. Banyak kali kita mencuba untuk membeli perabot baru apabila kita boleh menggunakan semula apa yang kita sudah ada.

hiasan

Ini terutamanya berlaku dengan perabot tambahan , kerana perabot yang lebih besar lebih sukar untuk disesuaikan.

Kami juga boleh memulihkan perabot dan aksesori untuk memberikan rupa yang sama sekali berbeza. Penggunaan cat dan fabrik boleh mengubah perabot lama menjadi perabot yang telah diubah suai yang kelihatan sama sekali berbeza. Ia tidak perlu mempunyai pengetahuan yang hebat tentang pemulihan, kerana terima kasih kepada internet kita boleh mengikuti tutorial mudah yang mana hasil yang hebat dicapai. Ia adalah cara yang baik untuk memanfaatkan perabot yang telah kami miliki, menjimatkan banyak wang pada banyak kesempatan.

Simpan perabot di dalam bilik storan atau bilik storan untuk dapat membuangnya pada masa hadapan. Kerana banyak kali kita ingin memberi sentuhan baru pada rumah tetapi kita tidak mahu membuang perabot yang ada, menyimpan perabot adalah pilihan terbaik. Anda tidak pernah tahu bila kami mahu memulihkannya dan dengan cara ini kami menyediakannya dan boleh diakses.

Di mana untuk menyimpan perabot apabila kita tidak mempunyai bilik simpanan

Tidak semua daripada kita mempunyai kemungkinan untuk mempunyai tempat sendiri untuk menyimpan perabot semasa membuat perubahan hiasan, tetapi kita mempunyai kemungkinan untuk menyewa bilik penyimpanan atau bilik penyimpanan untuk mempunyai semua yang tidak diperlukan di sana. Dengan cara ini, kita boleh menyimpannya secara kekal, dengan perabot yang kita tidak mahu pasang lagi, atau selagi pembaharuan atau penghiasan semula rumah berlangsung. Walau apa pun, ia adalah satu kejayaan kerana anda tidak risau dan meninggalkan ruang kosong untuk dapat membuat perubahan di dalam rumah.

Terdapat banyak pilihan untuk menyewa bilik penyimpanan atau bilik penyimpanan, tetapi mengikut cadangan, jika anda berada di kawasan Baix Llobregat atau Garraf , Trastering adalah syarikat yang perlu diambil kira. Jika anda memikirkan, sebagai contoh, menyewa bilik simpanan Vilanova , anda tidak boleh melepaskan peluang itu.

Kita bercakap tentang Trastering mengetahui semua keperluan yang mungkin ada pada seseorang atau keluarga yang ingin menyimpan perabot atau perkakas lain di dalam bilik simpanan mereka, dengan mengambil kira kemungkinan bahawa ia adalah sewaan jangka pendek (seperti storan untuk pengalihan atau pengubahsuaian) atau jangka panjang (untuk menyimpan perabot yang kita tidak mahu lagi ada di rumah).

Walau apa pun, kemudahannya disediakan untuk dapat menyimpan semua yang anda perlukan, dengan selamat melalui pengawasan video dan di pusat kualiti. Anda akan mempunyai kemudahan untuk membuat kontrak terus melalui telefon atau dalam talian dan anda akan melupakan tarikh pembayaran untuk caj automatiknya. Sebaik sahaja anda ingin berhenti menggunakan bilik storan Trastering anda, anda boleh memecahkan kontrak tanpa sebarang masalah.

Untuk semua yang anda perlukan, anda boleh melawati tapak web Trastering www.trastering.es dan melihat keluasan dan perkhidmatan baik yang ditawarkan oleh bilik storan ini kepada anda.

Leave a Comment