Hiasan bilik mandi moden, apakah gaya anda?

The hiasan bilik mandi dan dapur  adalah satu tugas asas dalam rumah kami. Bilik mandi atau bilik mandi, di dalam rumah, adalah satu lagi bilik di rumah kita dan juga penting kerana, atas sebab yang kita semua tahu, ia adalah bilik yang digunakan oleh semua komponen keluarga. Dan juga lawatan.
Hiasan ruang ini mesti direka mengikut gaya kita
sendiri tetapi, tanpa lupa bahawa kita mesti menyesuaikannya dengan saiz (hiasan bilik mandi kecil) , mengikut citarasa semua orang dan dengan hiasan dalaman seluruh rumah untuk mencipta hiasan. keharmonian. Untuk mencari inspirasi, kami membawakan anda gaya yang berbeza dan pelbagai dalam reka bentuk dan hiasan bilik mandi.
aksesori bilik mandi moden

Seperti yang selalu kami pertahankan, kami boleh menggabungkan gaya hiasan  dan berani memasukkan butiran kami sendiri dan melancarkan kreativiti kami untuk mencipta ruang yang diperibadikan .
Bilik mandi moden yang besar

Hiasan bilik air 2018

Kami ingin menyebut permainan yang dibawanya dan yang kami boleh harapkan untuk menggunakan vinil hiasan untuk bilik mandi .  Kita boleh melekatkannya pada kaca, jubin, dinding … Mereka adalah idea hiasan yang baik  kerana, dalam vinil, semuanya positif: ia mudah diletakkan, ia tahan terhadap persekitaran lembap, ia boleh diperbaharui dengan mudah, ia adalah murah dan kami juga boleh mencari kesemua tema dan saiz. Dan kami juga boleh mendapatkan model tersuai atas permintaan atau dibuat sendiri.
vinil untuk bilik mandi
Walaupun sudah tentu, trend hiasan bilik mandi  sentiasa membenarkan kami menggunakan semua gaya dan mencipta:

  • Hiasan bilik mandi moden
  • Hiasan bilik mandi klasik
  • Hiasan bilik mandi desa
  • Hiasan bilik air minimalis moden
  • Hiasan bilik mandi gaya Zen

Dan sudah tentu, hiasan bilik mandi yang ringkas.

Hiasan bilik mandi klasik

Hiasan bilik mandi moden dalam gaya klasik tidak semestinya hiasan lama. Dengan bantuan rona bumi, aksen dengan sentuhan emas dan perabot bilik mandi yang ketat kita boleh mencipta gaya klasik dan pada masa yang sama moden. Untuk mendapatkan hasil yang diingini, yang ideal adalah mengikuti garis hiasan klasik dan dalam pilihan perabot bilik mandi moden
hiasan bilik mandi klasik
Adalah penting untuk menyepadukan, dalam beberapa cara, beberapa elemen garisan moden yang terputus dengan hiasan persekitaran klasik kesan lama.
Sebagai contoh, ia boleh menjadi kerusi, lukisan atau cermin yang benar-benar memecahkan persekitaran dan sesuai dengan sempurna, memberikan sentuhan moden dan canggih itu kepada ruang. Dalam majalah hiasan bilik mandi kita pasti boleh menemui banyak kombinasi.
Bilik mandi yang dibuat dalam gaya klasik boleh menggunakan bahan yang berbeza, tetapi terutamanya hiasan marmar dan kayu biasanya menjadi protagonis.
hiasan bilik mandi klasik

Hiasan bilik mandi moden dalam gaya minimalis

Dalam persekitaran moden , bilik mandi gaya minimalis adalah sesuai terutamanya untuk  menghias bilik mandi kecil , kerana gaya ini menyerahkan kepada perkara yang penting dan perlu, mengelakkan garisan yang berlebihan dan menggunakan garisan ringkas.
Hiasan bilik air minimalis
The gaya minimalis adalah sempurna apabila kita perlu untuk menjimatkan ruang yang dihuni oleh perabot, kami akan memberikan lebih kepentingan kepada bahawa segala-galanya adalah di tempat dan perasaan santai yang kita dapat dengan yang bersih, mudah dan garis lurus gaya hiasan. Jika kita memutuskan gaya hiasan ini, adalah penting untuk kita menonjolkan objek untuk mendapatkan hiasan bilik mandi moden yang diperibadikan. Di samping itu, gaya minimalis sesuai untuk mana-mana bilik.
Bilik mandi berjenama minimalis

Hiasan bilik mandi yang ringkas dan berfungsi

The gaya berfungsi boleh menjadi pilihan yang itu, bagi kebanyakan kita, adalah sepenuhnya disesuaikan, kerana bilik mandi dihiasi dalam gaya moden boleh dianggap sebagai lebih praktikal ketika datang untuk penyelenggaraan dan pembersihan. Selain tab mandi, pancuran mandian, singki dan semua tandas penting. Gaya moden membolehkan kita menambah perabot bilik mandi yang sesuai mengikut orang yang menggunakannya dan bergantung pada bajet yang kita ada.
Kami mempunyai infiniti pilihan di pasaran yang mana kami boleh mengurangkan belanjawan itu dan melakukan pembaharuan dan hiasan bilik mandi dengan sedikit wang .
Bilik mandi berfungsi praktikal
Bilik mandi gaya berfungsi

Hiasan bilik mandi desa

Apabila bercakap tentang gaya desa, kita tidak mahu bercakap tentang perasaan berada di rumah nenek, atau mungkin ya, tetapi sentiasa dengan sentuhan moden. The hiasan bilik mandi desa adalah satu cara untuk mencapai panas dan persekitaran yang selesa dengan bahan-bahan moden, tetapi rupa dan kemasan yang membawa kita kembali ke tahun-tahun nenek moyang kami. Hiasan ini termasuk lantai kayu yang digilap, rasuk kayu dan tekstur kasar, dinding dan bukannya jubin, bahan yang sangat kontras dengan garisan moden dan kontemporari yang boleh kita pilih di bilik mandi.
hiasan bilik air desa
Hiasan bilik mandi desa

Hiasan bilik mandi gaya Zen

Hiasan bilik mandi moden dalam gaya Zen, gaya oriental atau feng shui mendapat jemputan untuk menemui sensasi yang menyegarkan dengan komposisi dan gabungan bahan dan reka bentuk. An renang spa dengan suasana yang intim dan sadar akan menekankan apa yang paling penting: tab mandi , yang sepatutnya menjadi luas dan selesa, serta benda-benda yang membuat anda merasa baik; lilin, garam, lampu malap, muzik ambien.
hiasan reka bentuk zen bilik mandi
perabot bilik air gaya zen

Hiasan bilik air kecil

Apabila dimensi bilik mandi yang ingin kita hiaskan adalah besar, alternatif reka bentuk meningkat secara berkadar. Dalam hiasan bilik mandi yang besar , kita boleh membenarkan diri kita meletakkan tandas berhias, konsol dengan dua singki, membuat kawasan pancuran mandian dan tab mandi, jakuzi, spa … imaginasi dan kreativiti boleh terbang, dapat menggunakan sebarang gaya hiasan. , semuanya adalah warna yang dibenarkan. Dengan cara ini, hiasan bilik mandi moden dengan warna yang kuat tidak akan disyorkan di bilik mandi kecil, tetapi di dalam bilik mandi yang besar adalah disyorkan.
Hiasan bilik mandi yang elegan
Bilik mandi kecil memerlukan perhatian yang lebih besar apabila memilih susunan semua aksesori dan 
aksesori bilik mandi , perabot,  warna bilik mandi, pencahayaan …  Kami mempunyai artikel khas untuk menghias  gambar bilik mandi kecil , idea dan teknik .
Hiasan bilik mandi moden yang kecil

Pelengkap dan aksesori hiasan bilik mandi

Apabila kita menghiasi mana-mana persekitaran kita memilih bahan, perabot dan aksesori yang bersesuaian dengan personaliti kita dan gaya yang ingin kita pakai. Tetapi kita tidak boleh lupa bahawa dalam banyak kes, aksesori hiasan boleh menjadi relevan dalam kesan akhir; dapat memperbaiki alam sekitar dengan cara yang menyenangkan, atau sebaliknya. Aksesori hiasan yang tidak sesuai berjaya memesongkan kesan yang dicadangkan pada mulanya. Sebaliknya, beberapa bunga, perabot tambahan, pasu, cermin dan sudah tentu, langsir mandi adalah penting untuk memberikan sentuhan akhir keharmonian dan kesejahteraan kepada alam sekitar. Kami boleh mendapatkan bilik mandi berjenama dengan sedikit wang.

batu dan kayu hiasan bilik mandi

Galeri hiasan bilik mandi, foto semua gaya:

reka bentuk bilik mandi 2016

hiasan bilik air minimalis

hiasan bilik air kecil

reka bentuk bilik mandi zen

hiasan bilik mandi klasik

pancuran mandian hiasan bilik mandi dan tab mandi

Hiasan bilik air

bilik air-kecil dalam kayu

warna hiasan jakuzi bilik mandi

hiasan moden dalam bilik mandi berwarna-warni

bilik air dihiasi dengan warna hijau dan oren

hiasan bilik mandi jubin moden

bilik mandi gaya retro

hiasan bilik air dalam warna putih dan hijau

bilik air kecil

warna hiasan bilik air violet

hiasan bilik air gaya moden

hiasan bilik air moden asli

hiasan bilik mandi putih digabungkan

hiasan bilik air moden

Leave a Comment