Hiasan biru adalah inspirasi untuk persekitaran yang + tenang

Lama dahulu, warna biru tidak lagi sinonim dengan “bilik lelaki” dan menjadi sebahagian daripada seluruh rumah dalam ruang yang paling pelbagai. Yang biru membawa ketenangan dan menenangkan persekitaran supaya ia cepat mula mendapat bilik-bilik lain di dalam rumah. Dari balkoni hingga ke bilik tidur, warna biru antara warna yang paling sesuai untuk mereka yang ingin menghias dan tidak jemu dengan persekitaran. Masih tidak tahu bagaimana? Kami telah memisahkan beberapa petua dan inspirasi untuk anda menggabungkan hiasan biru di rumah .

Banyak warna untuk hiasan biru

Warna biru mempunyai pelbagai warna yang boleh digabungkan antara satu sama lain dan salah satu kelebihannya ialah variasi ini agak popular. Biru turquoise, biru diraja, biru tifanny, biru petrol …kita semua pernah mendengarnya, jadi mudah untuk dibayangkan dan dipilih.

Perabot dan hiasan berwarna biru

The variasi biru yang turut hadir dalam banyak barang-barang hiasan, dari bantal untuk aksesori dapur. Malah peralatan tempat tidur boleh membuat semua perbezaan. Warna mempunyai segala-galanya untuk menjadikan rumah anda pesona!

Mengambil kesempatan warna biru dalam aksesori dan perabot hiasan juga merupakan petua yang bagus untuk mereka yang takut bosan dengan warna pada dinding atau permukaan yang besar.

biru-dalam-hiasan

biru di bilik air

Di dalam bilik mandi, yang ideal adalah memilih bahan yang sangat tahan lama, jika tidak, warna itu haus dengan cepat. Melabur dalam cat boleh basuh, sisipan atau pelekat jubin biru . Warna juga boleh digunakan dalam objek hiasan, tuala dan permaidani.

bilik air biru

Dapur biru adalah daya tarikan

The hiasan biru tidak dibiarkan keluar dari dapur, dan juga di bilik mandi, yang tertolong dari warna jubin dan boleh mewujudkan suasana yang luar biasa. Pilihan untuk perabot dapur biru adalah banyak dan mudah dicari. Juga, cina biru dan cawan dan barang-barang lain  mungkin muncul dalam warna yang berbeza.

dapur biru

Lihat betapa mudahnya untuk melabur dalam hiasan biru ? Manfaatkan pilihan di atas dan jadikan rumah anda persekitaran yang lebih aman dan harmoni !

Leave a Comment