Hiasan rumah: tanda berfungsi sebagai inspirasi

Terdapat mereka yang tidak meninggalkan rumah tanpa terlebih dahulu memeriksa horoskop hari itu atau mereka yang membuat ramalan pada hari lahir mereka dan yang mengambil pengaruh zodiak dengan serius. Sebahagian daripada kumpulan ini atau tidak, semua orang sudah berhenti untuk melihat horoskop akhbar, ayuh, mengaku! Dengan itu, Casa.it Itali menyenaraikan cara bintang boleh mempengaruhi  hiasan rumah . Semak:

Papan tanda dan hiasan rumah

Aries . Daripada unsur api, hiasan rumah Aryan adalah letupan tenaga yang sebenar. Dia suka persekitaran yang berfungsi di mana dia boleh mempunyai segala-galanya dekat tangan. Memandangkan dia biasanya menerima kawan di rumah, dia lebih suka bilik yang luas, dengan ruang untuk interaksi dan sofa yang besar!

Hiasan rumah

lembu jantan. Sentiasa dikaitkan dengan kestabilan dan keazaman, Taurus menyukai objek dan perabot vintaj . Campuran persekitaran yang melalui kecanggihan dan selesa adalah apa yang anda akan dapati dalam hiasan rumah anda . Dapur sentiasa mendapat keistimewaan di rumah mereka yang mempunyai tanda lembu jantan. Mereka suka meluangkan masa untuk memasak, bersama keluarga atau menjamu rakan kerana mereka sukakan keseronokan hidup.  

hiasan rumah lembu jantan

kembar . Rumah yang sesuai untuk Gemini sedang bergerak. Keperibadiannya, yang mempunyai ciri-ciri yang berbeza dan sering bertentangan, dicerminkan apabila mencampurkan objek moden dengan yang retro atau vintaj. Semuanya sentiasa berkualiti dan tidak pernah berlebihan. Memandangkan mereka suka syarikat yang baik, ruang untuk parti sentiasa dialu-alukan.

kembar hiasan rumah

Kanser.  Kanser menjadikan rumahnya sebagai rumah. Kanser ialah tanda unsur air, yang mewakili, antara lain, perasaan, dan rumah idealnya adalah intim dan mesra . Hiasannya tradisional dan tonnya pastel. Unsur-unsur yang digunakan dalam hiasan sentiasa merujuk kepada alam semula jadi.

Hiasan rumah 

Leo Rumah Leo  sama seperti dia: tontonan sebenar. Dengan perangai yang kuat dan pencinta rasa yang enak, persekitarannya mempunyai daya tarikan estetik dan sentiasa menarik perhatian kerana keindahannya. Hiasan khas sentiasa pergi ke bilik sosial. Pangsapuri mewah atau rumah dengan kolam selalunya merupakan rumah ideal anda. 

hiasan rumah singa

Dara.  Di rumah Virgo yang menghormati diri sendiri, tidak ada kekacauan! Tersusun dan perfeksionis, mereka yang dilahirkan di bawah tanda ini tidak meninggalkan apa-apa pada tempatnya. Koleksi buku, filem dan banyak lagi sentiasa dipamerkan, dipamerkan dengan bangganya. Ruang yang luas dan berfungsi menawarkan keselesaan kepada papan tanda ini. Mereka adalah tuan rumah yang baik dan suka warna yang bersahaja .

hiasan rumah dara

Lb.  Sebagai tanda keseimbangan dan keharmonian, rumah yang ideal untuk Librans mendedahkan persekitaran yang elegan dan halus. Ciri kreatif mereka dicerminkan dalam cara mereka menyusun perabot, warna dan butiran hiasan. Orang Libran suka menerima tetamu dan berasa bangga apabila terkejut dengan hiasan rumah . Di antara bilik, perhatian khusus diberikan kepada ruang tamu dan ruang makan.

hiasan rumah pon

kala jengking.  Menuntut dan penuh keperibadian, mereka yang lahir di bawah tanda ini lebih suka persekitaran minimalis dengan titik hiasan yang kukuh dan bercirikan . Kepraktisan dan kefungsian adalah penting di rumah anda. Memandangkan mereka sukakan kawasan lapang, mereka sentiasa perlu mempunyai taman atau balkoni. 

rumah-hiasan-kala jengking

Sagittarius.  Sagittarian yang suka bergaul dan suka bergaul dengan persekitaran yang eklektik dan dipengaruhi etnik. Rumah ideal mereka mempunyai ruang luar yang luas dan diperibadikan. 

sagittarius hiasan rumah

Capricorn.  Setiap rumah impian Capricorn mempunyai tingkap yang besar dan pemandangan ufuk yang luas. Sangat teratur, setiap aspek persekitaran mesti berada di tempatnya dengan sempurna. Pencahayaan dan ruang yang besar adalah ciri utama tempat itu.

Capricorn-hiasan-rumah

Akuarium. Rumah ideal Aquarian adalah rumah yang menerima seribu satu kawannya. Persekitaran penuh dengan keperibadian dan mencerminkan ketepatan. Mereka suka potongan reka bentuk.

rumah-hiasan-akuarium

ikan.  Pemimpi terbesar zodiak dikurniakan rasa yang hebat dan cenderung ke arah gaya hiasan Nordic, hampir Sweden. Kreatif, mereka merancang rumah bukan sahaja untuk cantik, tetapi untuk fungsi. Gabungan potongan reka bentuk yang mengejutkan menghasilkan hiasan yang luar biasa dan, pada masa yang sama, mengalu-alukan hiasan. Tetapan ideal anda ialah apartmen besar dengan balkoni atau rumah dengan taman. 

hiasan rumah ikan

Jadi, apakah tanda anda? Adakah anda menyukai ciri yang digariskan untuk hiasan rumah ? Beritahu kami dalam ulasan!

Leave a Comment