Idea praktikal untuk menghiasi rumah kos rendah anda

Tidak kira apa gaya anda,  terdapat banyak pilihan kos rendah untuk melengkapkan  bilik double , bilik terkecil, taman … atau untuk melengkapkan  hiasan ruang tamu moden pada bajet yang rendah .

Kreativiti tidak mempunyai had , dan di sini ia memainkan peranan yang sangat penting, jadi ia adalah mengenai mencari idea dan mencari kedai perabot dan hiasan yang membantu kami melaksanakan rancangan kami, seperti  kedai hiasan di Seville Ganesha Decoration .

Petua menghias rumah moden dan terkini  dengan kos rendah

Bina perabot anda sendiri dengan palet dan kotak kayu

Perabot jenis ini  merupakan satu trend , dan anda bukan sahaja akan menemuinya di rumah, tetapi juga  di restoran dan ruang bersantai . Dengan palet dan kotak anda boleh membina perabot dengan banyak personaliti. Meja kopi dan makan, bangku, sofa, meja sisi katil, najis, rak … dan juga katil. Yang  kemungkinan benar-benar tidak berkesudahan , dan jika anda juga bergaul dengan baik dengan DIY, poket anda tidak akan tahu.

Ketahui cara menggunakan semula bekas kaca

Jumlah botol kaca dan balang  yang kami buang setiap hari adalah besar  , tetapi jika anda belajar menggunakannya semula, selain mengitar semula, anda akan dapat menjimatkan wang dan mencipta  kepingan yang unik dan eksklusif . Bekas kaca boleh berfungsi sebagai objek hiasan, pasu, pemegang lilin, lampu, balang untuk produk kebersihan, balang untuk menyimpan rempah dan produk makanan yang berbeza, bekas untuk mengawet makanan vakum, dll.

Vintage sedang dalam fesyen

Jika anda suka gaya vintaj, anda bernasib baik, kerana sangat mudah untuk mencapai persekitaran ciri-ciri ini dengan sangat sedikit. Anda mempunyai beberapa pilihan, anda boleh menggunakan  perabot lama  daripada ibu bapa anda, datuk dan nenek anda, bapa saudara anda, atau pergi ke salah satu daripada banyak  pasar lambak dan pasar terpakai  yang begitu bergaya di hampir semua bandar dan dapatkan beberapa peninggalan. Anda sentiasa boleh memulihkannya sendiri dengan bantuan tutorial jika ia tidak berada dalam keadaan yang sangat baik.

Sebaliknya, didorong oleh minat yang besar yang telah ditimbulkan dalam gaya ini, anda juga akan menemui banyak  jenama dan kedai yang khusus untuk menghasilkan semula kepingan dari masa lain  untuk harga yang benar-benar berpatutan.

Kemungkinan Penggunaan untuk Tangga Antik

Siapa yang akan memberitahu kami bahawa tangga sepanjang hayat akan menjadi sangat diperlukan sekarang. Bukan sahaja harga tangga pembinaan terpakai yang tidak bernilai sebelum ini, malah  firma perabot dan hiasan yang besar telah mengeluarkan versi perabot tangga mereka  pada harga yang sangat tinggi. Jika keluarga anda mempunyai satu di bawah tali pinggang mereka, ambil kesempatan daripadanya, jika tidak,  anda akan sentiasa mempunyai pilihan untuk membinanya sendiri dengan harga yang sangat sedikit , membeli beberapa bilah kayu, botol gam dan botol cat, jika anda mahukannya. warna tertentu.

Tangga boleh digunakan semula sebagai rak, memastikannya terbuka dan meletakkan rak di antara anak tangga, tetapi ia juga digunakan secara meluas sebagai rak tuala, sebagai kepala katil, atau malah sebagai rak kasut.

Leave a Comment