Inspirasi hiasan meja yang cantik untuk Piala

Nah, di sini kita datang lagi untuk bercakap tentang Piala. Tapi, macam mana boleh tak fikir dan cakap pasal kejohanan bola sepak dunia yang dinanti-nantikan, memandangkan ketika ini memang sukar untuk lari daripada subjek dan suasana perayaan ini, bukan? Dalam jawatan sebelum ini, kami bercakap tentang cara menghias rumah untuk Piala Dunia dan menerima tetamu anda untuk menonton perlawanan dengan cara yang selesa dan selesa. Dan kami juga memberi petua tentang cara mengatur sudut gourmet.

Tetapi, jika anda adalah salah seorang daripada mereka yang tidak berpuas hati dengan hanya sedikit keseronokan dan tidak melakukannya tanpa set meja yang cantik dan memanfaatkan sebarang kesempatan untuk menghasilkan meja yang mempesonakan, anda akan menyukai inspirasi yang telah kami pilih untuk meja. hiasan untuk Cawan .

Idea Hiasan Meja 5 Cawan

Lihat sahaja berapa banyak perkara yang cantik dan mudah diatur yang boleh anda lakukan untuk menyediakan pesta rumah anda!

Pilihan hidangan yang teliti

Sudah tiba masanya untuk melombong dan mengumpulkan semua hidangan dalam warna biru, kuning dan hijau untuk menghasilkan meja yang cantik! Dan berbaloi pinjam dari mak, nenek dan makcik. Hakikatnya campuran hidangan menjadikan hiasan meja Cawan lebih menawan ! Dan adalah berbaloi untuk mencampurkan gelas kaca berwarna biru atau ambar dengan set makan malam porselin Portugis atau dengan lebih banyak motif tropika, seperti dedaunan dan burung. Gabungan ini menghasilkan hiasan meja Piala yang sangat halusdan elegan. Bercantum, mencucuk dan tidak menemui apa-apa? Jangan patah semangat dan pergi untuk membeli barang pakai buang. Pada masa kini adalah mungkin untuk mencari pinggan dan cawan yang diperbuat daripada akrilik di rumah parti yang menawarkan kestabilan supaya tidak menumpahkan makanan dan didapati dalam warna yang berbeza untuk menghiasi set meja anda untuk Piala.

Hidangan dan warna bertema

Warna hijau dan kuning tidak perlu ada dalam hiasan meja Cawan sahaja . Hidangan yang akan anda sajikan juga boleh dibuat dengan warna bertema. Bagaimana pula dengan salad berdaun hijau dengan kepingan mangga yang sangat kuning? Atau, buat pencuci mulut yang lebih rumit, seperti dalam foto di bawah, dengan gelatin tiga warna berlapis. Pilihan lain ialah risotto kunyit yang sangat kuning dan dihidangkan di atas pinggan biru memang cantik! Sebagai tambahan kepada makanan ringan, sudah tentu, seperti kacang tanah, yang terdapat dalam warna hijau dan kuning, dan juga popcorn, yang boleh dibuat dengan pewarna dalam warna bendera. Akhir sekali, kreativiti kepada ujian untuk mencipta jadual set tematik.

hiasan meja untuk hiasan makanan

Penyalahgunaan topper bertema

Dan sudah tentu anda bukan sahaja perlu menghidangkan makanan dalam nada Brazil. Tetapi jika anda ingin memberikan sentuhan istimewa itu, sama ada dalam gula-gula, untuk mencucuk sandwic yang akan anda hidangkan, atau malah hanya untuk menghiasi hidangan yang akan anda letakkan di atas meja, bertaruhlah pada toppers bertemakan bola sepak. . Ia comel dan ia menjadikan meja anda lebih berwarna dan ceria. Ia boleh menjadi bendera Brazil atau bertemakan bola sepak, seperti bola, #vaiBrasil dan beberapa lagi yang akan menjadikan hiasan meja anda untuk Piala lebih berwarna-warni dan bersemangat tinggi .

hiasan meja untuk gasing cawan bola sepak

Bagi mereka yang menyukai idea tersebut, cuma klik pada imej di bawah dan anda akan dibawa ke halaman di mana anda boleh mencetak beberapa tag. Kemudian hanya lekatkan pada sebatang kayu dan lekatkan pada pinggan yang akan anda hidangkan. Simple dan comel!

Pernahkah anda melihat berapa banyak pilihan menarik yang boleh anda sediakan untuk menggegarkan hiasan meja Piala? Berikan kemalasan dan kekurangan kreativiti anda mengelecek dan terima tetamu anda dengan elegan untuk meraikan Piala dengan banyak daya tarikan dan keseronokan dan kemudian, sudah tentu, jangan lupa untuk memberitahu kami dalam ulasan bagaimana meja anda telah ditetapkan.

Leave a Comment