Kertas dinding moden dalam persekitaran yang dihias | Lihat inspirasi!

Ingat rumah makcik tu, dengan permaidani dan kertas dinding di hampir setiap bilik? Banyak kan? Ia sangat teruk sehingga kertas dinding itu terbengkalai untuk seketika… dan ia kembali dirombak! Hari ini ia mempunyai tekstur dan cetakan yang berbeza, malah terdapat yang kelihatan seperti panel 3D. Mewujudkan persekitaran yang dihiasi dengan kertas dinding moden  adalah salah satu trend utama hari ini. Ia adalah pengubahsuaian terpantas yang boleh anda lakukan di rumah anda!

Dari dapur ke bilik tidur, melalui ruang tamu dan bilik mandi, sentiasa ada ruang untuk mencipta persekitaran yang dihiasi dengan kertas dinding moden .

The kertas dinding   boleh digunakan sebagai jubin dan pembaharuan orang-orang yang sudah “membosankan” di dapur anda tanpa anda menghabiskan banyak atau mempunyai banyak kerja … hanya beberapa pelekat dan itu sahaja!

 

Mereka yang mencari kecanggihan juga akan terkejut dengan persekitaran yang dihias yang boleh diperoleh daripada tekstur yang ditambah kertas dinding .


Lihat cara mencipta semula persekitaran anda secara praktikal:

Tetapi selepas semua apa itu Drywall?

Idea geometri dan cetakan berwarna-warni adalah gaya hangat  dalam jenis hiasan ini, tetapi klasik bunga tidak pernah ketinggalan gaya.

Idea yang sangat bagus ialah memanfaatkan idea yang tidak berwarna, tetapi memantulkan cahaya. Bilik yang dihiasi dengan kertas dinding moden seperti ini kelihatan menakjubkan.

 

Adakah anda biasanya menggunakan kertas dinding untuk menghiasi persekitaran ? Beritahu kami!

 

 

Leave a Comment