Kraf untuk diberikan pada Krismas

Kraf untuk memberi pada Krismas sangat dihargai oleh orang yang membuatnya dan oleh orang yang menerimanya. Ini Krismas hiasan adalah sangat dihargai. Dan terutamanya jika rumah terkecil telah mengambil bahagian dalam penyediaannya, hadiah ini menyentuh hati.
Hiasan Krismas
Kami telah membuat pilihan kraf Krismas  asli, cantik dan mudah dibuat yang boleh anda berikan kepada keluarga atau rakan.
Anda juga boleh membuat perhiasan cantik ini dan menyimpannya dan meletakkannya untuk menghiasi rumah andaWalau apa pun, kraf Krismas ini akan membuatkan kita berasa bangga dengan hasilnya

Dalam semua foto  kraf kami menunjukkan pautan pencipta mereka supaya anda boleh mengikuti arahan yang diperlukan. Dalam sesetengah kes, kami akan mempunyai langkah demi langkah dan dalam keadaan lain mereka akan menandakan kami butiran untuk dapat melaksanakan kerja atau memberi kami idea.
kraf untuk hari natal

Hiasan Krismas yang mudah

Gaya Vintage sangat sesuai untuk perayaan tradisional ini kerana kehangatan yang dipancarkannya. Mahkota yang dibuat dengan cawan plastik dan diletakkan pada dinding yang dicat dengan batu tulis atau vinil hitam adalah idea Kellyelko .
 Kami juga menunjukkan kepada anda hiasan Krismas mudah lain
untuk dibuat:

  • Balang Krismas vintaj , yang sangat mudah dibuat tetapi pada masa yang sama berwarna-warni dan elegan. Anda boleh melihat cara melakukannya di sini 

kraf Krismas

  • Loceng kaca Krismas. Kita boleh bayangkan beberapa setem dan cuba meletakkannya di dalam loceng lutsinar seperti yang dilakukan oleh “Christmaholic” dengan sangat kreatif. 

Hiasan Krismas buatan tangan

  • Buku lama untuk hiasan Krismas. Kertas akhbar, jika ia juga agak lama, sesuai untuk mendapatkan bintang dan pokok Krismas ini daripada  «Reka bentuk Donder»

buatan tangan-hiasan-natal

  • Pokok Krismas dengan buku. Daripada halaman, kami boleh menggunakan buku lengkap untuk mendapatkan protagonis dan tukang pokok Krismas asli ini  daripada   «Reka bentuk Donder»

hiasan pokok krismas

  • Tanglung dengan adegan Krismas kecil. Le petit monde merveilleur de Marie menunjukkan kepada kita beberapa gubahan tradisional untuk Krismas dan khususnya tanglung ini telah mempesonakan kita.

tanglung miniatur krismas
Ia juga penting untuk mengikuti trend dalam hiasan Krismas.
Meletakkan hiasan tengah , memilih pokok asli yang cantik  , menghias tingkap dengan langsir Krismas . Nasihat kami adalah untuk melakukannya tanpa membelanjakan terlalu banyak wang, kami boleh melakukannya sendiri, mengitar semula dan menggunakan objek lama atau membeli di kedai murah seperti Leroy Merlin, Ikea, Amazon . Kraf hadiah Krismas adalah satu lagi pilihan hebat.

Kraf Krismas untuk kanak-kanak

The cuti Krismas adalah ciri-ciri yang sangat biasa dan tradisional. Rumah-rumah di mana terdapat kanak-kanak menikmati hari ini sepenuhnya. Dalam banyak kes, anak-anak kecil mengambil bahagian di dapur membantu dengan penyediaan resipi istimewa. Tetapi kerjasama dalam hiasan Krismas juga penting  Beberapa kraf Krismas untuk kanak-kanak:

  • Mentol penguin yang lucu dan asli. Ia adalah kraf mudah yang menunjukkan kepada kita dalam  “Inspirened wonen”

Hiasan Krismas 2016

  •  Bintang hiasan Krismas. Dengan mengendalikan kertas berwarna kita boleh mendapatkan kraf yang indah ini untuk diberikan pada Krismas seperti yang diajarkan oleh brokotak kepada kitakraf kanak-kanak

Walau apa pun, pada makan tengah hari dan makan malam istimewa Krismas, hadiah dan hiasan hanyalah alasan untuk menikmati perkara yang paling penting, syarikat orang tersayang. Mari kita bergembira, sama ada dengan membuat kraf untuk diberikan pada Krismas atau dengan membeli beberapa hadiah dan hiasan Krismas.

Leave a Comment