Lihat petua hebat tentang cara menghias rumah anda untuk Piala

Ah, tahun Piala Dunia ialah jangkaan untuk membawa keluarga dan rakan-rakan bersama-sama untuk menceriakan Seleção dan menikmati detik-detik terbaik perayaan terbesar dalam bola sepak dunia, bukan?
Dan bagi mereka yang suka menjadi tuan rumah, dan mengambil sebarang peluang untuk menganjurkan parti di rumah, anda tahu bahawa untuk pesta itu lengkap dan orang ramai teratur, rumah itu juga mesti bersedia untuk menerima tetamu. Itulah sebabnya, dalam siaran hari ini, anda boleh mendapatkan beberapa petua tentang cara menghias rumah anda untuk Piala dan memenangi kekalahan apabila ia datang kepada hiasan terbaik. Mari bersama kami untuk menyemaknya!

cara menghias rumah untuk pantri

5 petua tentang cara menghias rumah anda untuk Piala

Menghiasi rumah dengan bendera, belon, reben, bola sepak dan segala yang dibolehkan oleh kreativiti mencipta suasana ajaib yang hanya disediakan oleh Piala. Tetapi, sebagai tambahan kepada bahagian hiasan estetik dan perayaan ini, apabila kita berfikir tentang cara menghias rumah untuk Piala, kita juga perlu memikirkan fungsi . Lagipun, kebiasaannya, pada hari permainan, apabila kami berkumpul dengan rakan dan keluarga, rumah menjadi lebih sesak dan sibuk. Oleh itu, adalah perlu untuk memikirkan hiasan berfungsi, yang selain menjadikan persekitaran lebih cantik, menjadikan segala-galanya lebih praktikal. Jadi, lihat sahaja petua yang telah kami pisahkan ini untuk anda mengetahui cara menghias rumah anda untuk Piala .

1. Lipat meja dan kerusi

Mereka adalah bintang organisasi apabila datang untuk mendapatkan rakan bersama, walaupun anda tidak mempunyai banyak ruang. The meja dan kerusi lipat dimuatkan dalam mana-mana sudut , walaupun di bawah katil atau di dalam yang kemas almari dan memecahkan banyak apabila menerima tetamu. Apatah lagi mereka unik menawan dan membentuk hiasan yang cantik, sama ada lebih desa atau moden, dengan pilihan dalam kayu dan plastik, sebagai tambahan kepada meja tradisional atau dengan sentuhan kontemporari, dengan meja yang lebih tinggi, yang dipanggil meja bistro. dengan najis. Ia berbaloi dengan pelaburan dan rumah anda akan menjadi lebih menawan.

cara menghias rumah untuk kanopi boleh tanggal

2. Jadual untuk apa yang saya mahu anda bagi

Anda tidak boleh berfikir tentang menonton perlawanan bola sepak di TV tanpa mempunyai meja kopi berdekatan, bukan? Boleh di tengah atau di tepi, tidak mengapa, perlu ada tempat untuk meletakkan cawan, baldi popcorn dan barang-barang lain. Oleh itu, jangan bersusah payah apabila menyediakan ruang di mana anda akan menerima rakan dengan beberapa meja sokongan. Dan sekiranya anda tidak mempunyai banyak meja untuk disebarkan di sekeliling persekitaran, anda boleh menyesuaikan beberapa peti yang adil, timbunan majalah atau bahkan palet untuk membuat meja sisi yang sejuk yang pasti akan menjadi hit!

bagaimana untuk menghiasi rumah untuk meja kanopi boleh tanggal

3. Puff dan futon

Ini adalah salah satu perkara utama apabila kita bercakap tentang cara menghias rumah untuk Piala , kerana untuk menonton perlawanan kita perlu memikirkan bagaimana untuk menampung semua tetamu . Dan bergantung pada bilangan orang, sukar untuk mencari siapa yang mempunyai sofa yang boleh memuatkan semua orang atau jumlah kerusi yang diperlukan untuk semua orang duduk. Pada masa inilah pundi kacang dan futon mula bermain dan mencapai jackpot terbesar. Selain praktikal dan berfungsi, ia juga sesuai di mana-mana sudut rumah, tanpa mengambil banyak ruang, dan sangat selesa untuk diduduki. Dan apatah lagi pundi kacang itu juga boleh berfungsi sebagai meja sisi. Ia sangat mudah dan praktikal di rumah anda, anda boleh bertaruh!

bagaimana untuk menghiasi rumah untuk meja ottoman kanopi boleh tanggal

4. Permaidani

Permaidani juga tidak boleh ketinggalan daripada senarai petua kami, kerana tidak ada gunanya mempunyai ottoman atau futon untuk menempatkan tetamu anda jika ia disusun di atas lantai berais. Lebih-lebih lagi sekarang di Piala Dunia, musim sejuk di sini, jadi keselesaan dan keselesaan juga merupakan sebahagian daripada pakej cara menghias rumah untuk Piala Dunia . Dan apabila memilih permaidani untuk mengarang hiasan anda, pilih model yang memenuhi keperluan persekitaran, seperti model dengan bulu yang lebih pendek atau lebih tinggi, atau dibuat dengan bahan kalis air, khusus untuk kawasan luar. Dan juga perlu diingat bahawa dengan permaidani, selain keselesaan, anda juga mendapat beberapa tempat duduk tambahan, kerana terdapat ramai orang yang lebih suka berbaring di atas permaidani yang elok daripada duduk di atas kerusi, bukan?

bagaimana untuk menghiasi rumah untuk tikar kanopi yang boleh ditanggalkan

5. Cawan sudut gourmet

Sudah tentu, kita tidak boleh bercakap tentang cara menghias rumah untuk Piala tanpa bercakap tentang mencipta sudut gourmet, dengan beberapa makanan dan hidangan yang akan disajikan semasa permainan. Dan untuk mengoptimumkan ruang dan menjadikan kehidupan lebih mudah untuk tetamu anda, bagaimana pula dengan menyediakan meja atau troli dengan hidangan jus yang cantik, untuk menghidangkan air atau jus berperisa? Letakkan juga pembuat popcorn elektrik, untuk membuat popcorn segar, pada masa permainan, tanpa perlu tinggal di atas dapur dan terlepas matlamat itu, ya? Idea lain untuk menjadikan hidup lebih mudah dan menjadikan permainan lebih menyeronokkan ialah meletakkan pembuat sandwic dan meninggalkan roti gulung, keju dan daging sejuk untuk tetamu menyediakan sandwic dan memanaskan semasa permainan. Adakah terdapat sesuatu yang lebih sedap daripada keju panas segar untuk dinikmati menonton permainan? Dan kopi juga tidak boleh ditinggalkan di sudut gourmet. Pembancuh kopi dengan kopi segar menghilangkan rasa malas dan kesejukan peminat!

bagaimana untuk menghiasi rumah untuk pantri sudut gourmet

Wah, terdapat banyak  petua hebat tentang cara menghias rumah untuk Piala ! Dan bahagian yang terbaik ialah segala-galanya sangat mudah dan praktikal dan membuat perbezaan terbesar apabila ia datang untuk menerima tetamu dan menyertai orang ramai. Dan anda, adakah anda mempunyai petua lain yang anda tidak boleh tinggalkan semasa menghias rumah untuk Piala? Beritahu kami dalam ulasan, kami ingin tahu!

Leave a Comment