Menyediakan reka bentuk dengan penghawa dingin yang betul

Salah satu kelemahan apabila membuat keputusan sama ada untuk menjalankan pemasangan penghawa dingin atau tidak ialah sehingga beberapa tahun yang lalu reka bentuk mereka adalah hodoh dan mereka menduduki sebahagian besar rumah, seperti perkakas rumah yang lain.

Pada masa ini, reka bentuk penghawa dingin telah diperbaharui, menjadikannya sebahagian daripada hiasan rumah , dan tidak menjadi penghalang. Dan anda perlu mengambil kira bahawa di kebanyakan rumah ia hanya digunakan selama beberapa bulan setahun atau, paling banyak, pada beberapa keadaan ia juga digunakan untuk memanaskan rumah apabila suhu menurun.

Reka bentuk baru belah, sangat elegan untuk rumah anda

Memang benar bahawa dalam blog kami, kami sentiasa cuba mencari penyelesaian kos rendah, tetapi buat masa ini dalam bidang ini kami tidak boleh mengatakan bahawa peranti jenis ini berpatutan. Apa yang boleh kita lakukan ialah menghias penghawa dingin konvensional dengan cara kita sendiri, menghormati semua elemen.

Atas sebab ini, kami akan membentangkan kepada anda beberapa model penyaman udara yang telah muncul di pasaran pada masa ini, supaya anda boleh memilih salah satu daripadanya, atau dalam hal ingin mengubah suai yang mudah, mempunyai beberapa idea untuk dapat lakukannya.

Penyangga penyaman udara berpecah

Salah satu kebaharuan yang paling menarik perhatian pembeli penghawa dingin masa depan dan/atau mereka yang sukakan hiasan dalaman , ialah penghawa dingin baharu yang berfungsi secara menegak.

Ia dihiasi dengan reka bentuk yang berbeza, biasanya dengan helaian atau vinil yang boleh ditukar ganti dengan mudah, dan memberikan rumah itu sentuhan moden dan unik, kerana pada masa ini sangat jarang untuk melihatnya di rumah persendirian.

Mengelakkan putih

Salah satu aspek yang paling kami tidak sukai tentang penghawa dingin konvensional ialah ton perkakas rumah putih mereka yang sentiasa hodoh, tidak kira bilik tempat kami memasangnya atau gaya hiasan.

Cara terbaik untuk memiliki penghawa dingin yang moden dan bijak , ialah model baharu dalam warna keluli atau hitam. Mereka pergi jauh lebih tanpa disedari.

Perkakas yang jauh lebih kecil

Jenama lain lebih cenderung untuk mengurangkan saiz peranti. Kami boleh menemui penghawa dingin yang lebih kecil dan bijak di pasaran.

Ia sesuai untuk rumah yang mempunyai sedikit ruang.

Pembaikan penghawa dingin tidak bertentangan dengan reka bentuk

Salah satu perkara yang kita sering tidak berani mencuba produk baru adalah kerana kita menganggap bahawa lebih canggih, masalah yang boleh ditimbulkannya juga lebih rumit.

Memang benar bahawa penyaman udara semakin dimodenkan, tetapi pakar pembaikan penyaman udara juga memperbaharui pengetahuan mereka , jadi ketenangan fikiran terjamin.

Jika anda tidak mengenali sesiapa yang membaiki penghawa dingin anda, anda boleh membantu diri anda di internet, di mana berpuluh-puluh pakar profesional dalam pembaikan penghawa dingin diiklankan dan sangat mudah untuk mencarinya. Sebagai contoh, jika kami dari Madrid, tambahkan sahaja pembaikan enjin carian peralatan Madrid , dan anda akan menemui syarikat yang bukan sahaja khusus untuk pembaikan penghawa dingin, tetapi semua jenis peralatan. Jangan lupa untuk menyemak pendapat kerja mereka sebelum mengupah mereka.

 

Leave a Comment