Model langsir moden. Pilih milik anda

The model langsir moden untuk musim ini sudah dijual. Dalam hiasan, apa-apa pelaburan boleh menjadi sedikit, banyak butiran diperlukan: perabot, aksesori, aksesori … jadi apabila kita sampai ke tingkap kita memerlukan idea-idea langsir moden yang selaras dengan hiasan yang lain, yang cantik dan mungkin langsir murah .
model langsir batang
Perkara penting untuk mencari pilihan yang sesuai dan membetulkannya ialah menganalisis setiap bilik, setiap tingkap, setiap gaya hiasan .

Kita juga mesti mengambil kira beberapa data penting sebelum memikirkan fabrik dan reka bentuk, seperti  ciri-ciri bilik (saiz, cahaya semula jadi …) dan sudah tentu, jenis penginapan dan berpakaian tingkapnya dengan langsir ruang tamu, langsir bilik tidur kahwin, langsir belia, langsir kanak-kanak, langsir bilik air , langsir dapur  dan lain-lain kawasan.
langsir warna fesyen 2017

Mengikuti beberapa petua, kami akan mendapat idea terbaik untuk memilih model langsir moden yang paling sesuai untuk setiap hiasan bilik dan untuk diri kita sendiri.

Bagaimana untuk memilih model langsir moden

Pelaburan apabila berpakaian tingkap rumah boleh berbeza-beza dengan ketara bergantung pada jenis langsir , kualiti, saiz … Dan sudah tentu, jika ia adalah langsir yang dibuat khas oleh profesional atau langsir siap. Jika anda inginkan bidai, bidai dan langsir yang murah anda boleh membelinya di KEDAI LANGSIR DALAM TALIAN .  Tetapi, anda mesti terlebih dahulu mengambil kira beberapa faktor:

tirai menegak model moden
1.- Sebelum meletakkan langsir kita perlu mengambil kira dua aspek: Jika tingkap yang akan kita tutup menghadap landskap yang menarik dengan cahaya yang baik, atau jika ia sebaliknya, dan tingkap hanya untuk pengudaraan.
hiasan panel jepun moden
2.- Jika pemandangan cantik, kita akan mengelakkan warna gelap, yang akan menyembunyikan landskap;
Kami akan memilih antara  jenis langsir lut sinar moden atau bidai yang membolehkan kami melihat dari dalam ke luar. Sekiranya cahaya atau matahari berlebihan, kami mempunyai kemungkinan untuk menambah beberapa langsir kain gelap yang akan menutup tingkap atau akan dikumpulkan di sisi, seperti yang kami kehendaki.
penonjolan langsir dalam hiasan
3.- Ingat bahawa kecerahan adalah penting dan langsir yang diperbuat daripada fabrik ringan tidak menghalang laluan cahaya, tetapi juga benar bahawa cahaya semula jadi yang berlebihan boleh menjadi tidak produktif untuk mewujudkan suasana yang tenang dan santai.
Untuk menikmati cahaya terkawal kita boleh memilih bidai separa lut sinar , bidai dengan jalur yang tidak menghalang laluan pengudaraan. bidai atau bidai sesuai dipasang bersendirian dan sangat diperibadikan disertai dengan langsir bergaya dengan warna dan tona yang sesuai.
gabungan bidai dan langsir moden
4.- Jika tingkap menghadap tempat yang hodoh, kain langsir moden haruslah ceria dan berwarna terang, mampu meneutralkan pandangan.
Ketebalan akan bergantung pada keperluan untuk menghalang kemasukan cahaya. Dalam kes ini, kanvas tersuai dengan gambar yang dipilih dicetak pada panel Jepun atau pada bidai boleh menjadi pilihan yang baik bergantung pada gaya rumah anda.

5.- Jika bilik kecil , pilihan terbaik ialah warna lembut dan fabrik polos dengan reka bentuk yang ringkas.
Terdapat katalog khusus untuk model langsir moden untuk bilik kecil yang akan memberi kita banyak alternatif: kita boleh menggunakan tirai mendatar, langsir atau tirai pelbagai jenis.
model langsir moden
6.- Kita mesti mengambil kira persekitaran terdekat tirai .
Jika anda mempunyai bilik dengan ketinggian siling rendah, sebaiknya kain langsir moden atau bidai dengan jalur menegak memberi kesan ketinggian. Selain itu, jika anda mempunyai siling atau lantai yang tidak rata sedikit, jalur menegak memecahkan asimetri dan memberikan rupa yang normal.
jenis langsir moden

Yang muktamad dalam langsir. Trend hiasan 2020

Hiasan langsir 2020  telah berkembang dengan besar tetapi, ia adalah benar bahawaterkini dalam langsirjuga menyokong model yang dipasang tahun yang lalu: yangjatuh,yangpihak,yangtie-belakang… semuanya dalam fesyen.
model langsir moden 2017
tirai jalur hiasan tingkap
Mungkin, apa yang telah diubah telah menjadi gabungan dalam kain, cetakan dan terutamanya campuran jenis hiasan tingkap itu sebagai tirai , tirai bersama-sama dengan langsir bergaya dan menarik dan elegan panel Jepun.
langsir-ruang tamu
Jelas sekali, model langsir moden untuk bilik tidak sama
dengan langsir di ruang tamu atau bilik lain. Kita juga mesti meneruskan reka bentuk dalaman dan gaya hiasan yang diterapkan di dalam rumah atau di setiap kawasan.
langsir untuk bilik tidur
Kita perlu menyerlahkan model langsir moden untuk dapur kerana, untuk bilik ini, terdapat perubahan yang sangat ketara.
Kami melihat foto langsir dapur
tirai berjalur menegak
langsir dapur model asal

Ringkasan idea untuk model langsir moden

Pret a porter trend fesyen seperti dalam hiasan dalaman  kita boleh mengatakan bahawa segala-galanya adalah sah, selagi kita mewujudkan persekitaran yang harmoni dan menyenangkan. Tetapi jika kita tidak mahu tersilap dalam kesan visual akhir kita mesti mengambil kira beberapa petua hiasan.

Secara umum, siling tinggi memerlukan corak mendatar  dan bidai menegak format yang lebih rendah  .
model bidai moden tersuai
langsir moden model siling tinggi
Di ruang kecil , pilihan terbaik adalahlangsirringkas yang
diperbuat daripada fabrikyang tidak membebankan alam sekitar, iaitu, ia berintegrasi ke dalamhiasantanpa menonjol.

Dalam hiasan tingkap ruang besar dengan siling tinggi,  tirai  boleh mempunyai lebih menonjol dan lebih banyak kemungkinan untuk hiasan.
model langsir ruang besar
The hiasan tingkap begitu penting dan berpengaruh dalam reka bentuk akhir dari bilik yang hanya membuat perubahan, kesan visual adalah sama sekali berbeza dan kelihatan telah berubah yang
seluruh hiasan.
model langsir moden protagonis

Galeri imej untuk melihat langsir

model langsir moden 2017

langsir-pembahagi bilik

langsir-moden-dan-tepi

model langsir moden 2017

Pemburu Douglas

model langsir murah

model buta untuk bilik mandi moden

model langsir gelap

langsir-retro
langsir ringkas

bercop bidai

tirai moden

bidai-ruang tamu

buta-mudah

panel-bercorak-jepun

model langsir moden

langsir moden asli

model langsir warna bumi

langsir putih lut sinar
langsir mewah dengan bando

model langsir moden

langsir bercorak geometri

ruang kecil langsir moden

model kain langsir kanak-kanak

model bidai dan langsir ruang tamu
reka bentuk langsir berjalur

model langsir untuk ruang kecil

Beberapa foto boleh didapati di Luxaflex, decoist.com, freshideen.com, raumheck, schiess-wohntextil.

Leave a Comment