Mural dinding, tukar sepenuhnya hiasan anda kurang daripada yang anda bayangkan

Menghias rumah sentiasa dipersembahkan sebagai tugas yang menarik, kerana ia membolehkan kita menjadikan persekitaran tempat kita tinggal lebih mesra. Namun, kita sering berputus asa kerana terpaksa mengeluarkan perbelanjaan yang besar.

Mujurlah pada masa ini terdapat beberapa alternatif untuk menukar gaya rumah kami dengan harga yang sangat berpatutan. Salah satunya ialah penggunaan  mural dinding hiasan , cetakan foto pelekat yang diletakkan di dinding atau permukaan licin.

Di pasaran kita boleh menemui mural dengan pelbagai jenis imej: gambar mitos, imej tempat atau bandar terkenal, landskap dan banyak lagi. Sesetengah e-dagang menawarkan beribu-ribu rujukan mural dinding dan vinil, seperti yang kita boleh lihat dalam katalog  mural di Teleadhesivo .

Dalam artikel ini kita akan melihat contoh  aplikasi mural dinding untuk bahagian yang berlainan di rumah kita .

Mural dinding untuk dapur

Ia mungkin salah satu penginapan yang paling banyak kita luangkan masa. Jika apa yang kita cari adalah suasana kemodenan, idea yang baik ialah memasukkan mural makanan dalam hiasan anda  . Hari ini anda boleh menemui vinil dengan imej biji kopi, limau nipis dan produk lain yang kami makan setiap hari. Di samping itu, ia dihasilkan mengikut peraturan kebakaran Eropah, jadi tidak ada risiko apabila memasangnya di dapur.

Begitu juga, ia juga mungkin untuk meletakkan mesej inspirasi pada dinding   yang boleh kita renungkan semasa kita makan tengah hari atau makan malam. Dengan cara ini, kami akan memudahkan untuk menaikkan semangat anda pada waktu pagi.

Mural dinding untuk ruang tamu

Memandangkan ia adalah sebahagian daripada rumah yang ditujukan terutamanya untuk masa lapang, idea yang baik mungkin untuk memasukkan mural foto dengan landskap yang kami rasa menyenangkan dan membantu kami berehat dalam hiasan anda. Di pasaran kita boleh temui  daripada imej bandar, kepada mural bandar yang menawan atau alam semula jadi .

Selain itu, ia boleh dibeli dalam semua jenis format, jadi tidak sukar untuk mencari satu dengan dimensi yang sesuai untuk ruang kita. Di samping itu, adalah mungkin untuk mencari model untuk semua jenis belanjawan.

Mural dinding untuk bilik kanak-kanak

Adalah sangat penting bahawa rumah terkecil itu selesa di dalam bilik mereka sendiri.

Pada masa kini anda boleh menemui semua jenis mural dinding yang direka khas untuk kanak-kanak, daripada  kertas dinding watak kartun kepada imej hutan dan gunung .

Selain mural, kita boleh menghiasi bilik mereka dengan vinil, yang, bergantung pada umur anak-anak kita, mungkin lebih sesuai untuk bilik mereka. Di dalam vinil hiasan, kami juga mendapati banyak pilihan untuk meningkatkan ruang anak-anak kecil kami.

Mural dinding untuk bilik mandi

Bilik  mandi juga boleh dihiasi dengan mural dinding .

Idea yang baik mungkin adalah untuk menyepadukan landskap atau mural foto yang indah dengan motif santai pada dinding, yang dengannya kita boleh mengubah bilik mandi di rumah kita menjadi spa, dengan imej batu sungai, bunga teratai atau dahan buluh.

Sebaliknya, di pasaran kami juga mencari pilihan untuk memperibadikan mural dengan gambar yang kami suka, kami boleh melakukannya dengan imej kami sendiri atau contohnya dengan salah seorang pemenang  World Press Photo . Walau bagaimanapun, jika gambar itu bukan milik anda, adalah penting untuk mengambil kira hak imej.

Sebagai tambahan kepada semua kemungkinan menghias dengan mural ini, kita boleh menemui vinil hiasan kecil di pasaran untuk melengkapkan hiasan semua sudut rumah. Ini akan membolehkan kami memasukkan butiran dalam hiasan seluruh rumah, menjadikan rumah kami mempunyai gaya tersendiri untuk wang yang sangat sedikit.

Leave a Comment