Pembancuh kopi kapsul juga menghiasi dapur kami

Walaupun pada mulanya apa yang kita cari dalam peralatan kecil adalah kefungsian, perlu difikirkan juga bahawa mereka boleh mempunyai pekerjaan lain dalam menghias rumah.

Dalam kes ini, kami akan memberi tumpuan kepada pembuat kopi, kerana pembuat kopi kapsul boleh menjadi elemen hiasan yang sempurna untuk dapur dan untuk bilik lain di dalam rumah.

Bukan sahaja kerana reka bentuk pembuat kopi itu sendiri, tetapi juga kerana reka bentuk dan warna yang ditawarkan oleh kapsul kopi kepada kami.

Dan mesin kopi kapsul telah bersama kami selama bertahun-tahun, tetapi kini ia telah menjadi hampir penting.

Penampilan kapsul yang serasi pada harga yang lebih berpatutan daripada yang asal dan kemungkinan untuk membeli kapsul ini di pelbagai jenis pertubuhan telah sangat menyukai ini.

Pembuat kopi, protagonis di dapur anda

Yang reka bentuk mesin kopi yang sangat berbeza, dan mesin kopi kapsul perkara yang sama berlaku. Jika sebelum ini mesin kopi lebih tertumpu pada fungsi, untuk beberapa waktu reka bentuk telah mengambil kepentingan khusus. Kita tidak perlu lagi memilih tempat separuh tersorok di dapur, tetapi kita boleh memilih pembancuh kopi untuk menunjuk-nunjuk, malah untuk meletakkannya di tempat lain di dalam rumah, seperti di ruang tamu. Atas sebab ini, banyak hotel telah memutuskan untuk memasukkannya ke dalam bilik mereka sendiri: ia bersih dan cantik.

Oleh itu, jika anda berfikir untuk menyertakan pembuat kopi di dapur , cari ia tempat yang terkemuka. Mesin kopi yang sama bersama-sama dengan sokongan untuk meletakkan kapsul, sering berwarna, mencapai kesan yang selesa dan moden pada hiasan.

Bagaimana untuk memilih pembuat kopi kapsul anda

Reka bentuk perlu mengikut dapur anda, tetapi anda juga perlu mengambil kira bahawa spesifikasi pembuat kopi adalah mengikut apa yang anda cari.

  • Salah satu perkara yang paling penting ialah harga kapsul . Memang benar bahawa kita boleh mendapati mereka serasi dengan jenama lain yang menghasilkan kopi yang baik, tetapi kualiti biasanya lebih rendah daripada jenama asal. Oleh itu, jika anda berfikir tentang menjimatkan kos kapsul, adalah penting untuk anda mencari model yang mempunyai kapsul serasi yang baik, seperti Nespresso, atau kapsul asalnya lebih murah, seperti Tassimo.
  • Yang kuasa pembuat kopi . Seperti dalam peralatan elektrik lain, kuasa adalah salah satu ciri yang paling penting, jika bukan asas, untuk ia berfungsi dengan baik. Jika anda perlu membuat keputusan antara beberapa mesin kopi dan anda tidak tahu yang mana satu untuk dipilih, kuasa, tanpa ragu-ragu, adalah salah satu perkara yang menentukan.

Dengan mengambil kira dua perkara ini, selebihnya adalah kurang penting: anda boleh mempunyai tangki untuk kapsul terpakai, tangki yang lebih kurang besar untuk air atau aksesori lain untuk membuat kopi istimewa anda. Semuanya bergantung pada apa yang anda cari dan bajet yang anda ada.

Leave a Comment