Pementasan Rumah. Bagaimana untuk menghias rumah untuk menjualnya

Kami tahu dengan nama pementasan rumah teknik yang digunakan untuk menghias semula rumah supaya dapat menjualnya dengan lebih baik dan pantas. Iaitu, ia cuba meningkatkan kekuatan rumah, menjadi lebih menarik di mata bakal pembeli dan dengan itu mencapai jualan yang lebih menguntungkan.

teknik pementasan rumah

The pementasan rumah yang telah dilakukan selama-lamanya, tetapi sehingga satu tahun yang lalu tidak menyedari dan tidak mempunyai nama yang betul.

Tidak dinafikan, dan walaupun nampaknya tidak relevan kepada kebanyakan orang, program televisyen yang berkaitan dengan hiasan rumah , pengubahsuaian dan, secara langsung, pementasan rumah telah membuatkan kami lebih sedar untuk menghias semula rumah kami apabila ingin menjualnya. .

sebelum dan selepas pementasan di rumah

Petua bagaimana untuk menghias rumah untuk menjualnya

Memang benar bahawa terdapat banyak syarikat dan profesional, setiap hari lebih banyak, berkaitan dengan pementasan rumah dan yang menyelesaikan keraguan anda tentang cara menghias rumah untuk menjualnya dengan melakukan apa sahaja yang perlu sendiri.

Syarikat-syarikat ini biasanya berkait rapat dengan Agensi Hartanah yang paling berprestij di setiap bandar.

Ingatlah bahawa hiasan yang sesuai , bersama-sama dengan foto yang sesuai dan juga video harta tanah, boleh menjadikan rumah anda lebih mudah dilihat dan, oleh itu, menjadikannya terjual dengan lebih pantas dan pada harga maksimum.

pementasan rumah

Bagaimana untuk membuat pementasan rumah sendiri

Tidak semua daripada kita mahu atau boleh mengupah perkhidmatan pementasan rumah ini. Oleh itu, kami akan memberikan kunci tentang cara menghias rumah untuk menjualnya dan melakukannya sendiri:

  • The depersonalisasi adalah asas. Oleh itu, kita mesti menghapuskan semua objek yang boleh dianggap peribadi: gambar, cenderahati … Di samping itu, kita mesti ingat bahawa bilik yang kurang dicas semula, semakin luas mereka akan kelihatan, satu aspek penting untuk menjual rumah dengan lebih cepat dan lebih baik.
  • Adalah penting untuk membersihkan semua bilik dengan berhati-hati.
  • Sebelum pelawat tiba, dia mengudarakan semua bilik . Bau busuk menakutkan pembeli. Masukkan sedikit penyegar udara berbau lembut atau buat kopi atau bakar kek.
  • Betulkan semua kelemahan kecil yang mudah diperbaiki dan menarik banyak perhatian. Apabila digunakan, bidai rosak, kaca pecah dan paip mula bocor. Betulkan mereka sebelum menjemput bakal pembeli ke rumah. Dan ia juga masa untuk menyelesaikan lembap dan kotoran kecil di dinding.
  • Keluarkan atau letak semula semua perabot yang menghalang . Adalah penting untuk berjalan di sekitar rumah tanpa objek yang menghalang kita.
  • The pencahayaan adalah penting . Jika rumah anda mempunyai banyak cahaya semulajadi, jangan membazir, angkat bidai dan buka langsir. Jika rumah itu gelap, cuba mengoptimumkan cahaya buatan sebanyak mungkin dan sentiasa pilih hiasan dalam warna terang yang memberikan kecerahan yang lebih besar.

Fikirkan untuk mempunyai rumah yang semua orang ingin tinggal, dan ubah suai rumah anda, mencapai kesan ini sebanyak mungkin.

pementasan rumah bilik tidur

Perabot kadbod, penyelesaian kepada rumah kosong

Memang benar semua nasihat yang kami berikan tentang cara menghias rumah untuk dijual adalah untuk hartanah yang mempunyai perabot, walaupun di mana pemiliknya masih tinggal.

Dalam kes mempunyai rumah kosong, ia boleh menjadi lebih rumit bagi bakal pembeli untuk membayangkan tinggal di dalamnya, malah banyak kali sukar untuk mengetahui sama ada boleh meletakkan perabot di dalam ruang.

Oleh itu, kami mempunyai pilihan yang luar biasa, terutamanya apabila mengambil foto atau video untuk mempromosikan rumah: perabot kadbod . Terdapat banyak kedai di mana anda boleh membelinya atau membuatnya sendiri.

Fikirkan bahawa pada ketika ini apa yang benar-benar penting ialah kami mencapai kesan yang rumah anda sempurna untuk didiami, dan bukan kualiti hiasan.

Memang benar bahawa kami sentiasa boleh mengupah profesional untuk pementasan di rumah , tetapi seperti yang anda lihat petua ini boleh diikuti oleh hampir semua orang dan kami akan menjimatkan wang. Dalam satu cara atau yang lain, menghias semula rumah anda untuk menjualnya hampir merupakan titik asas untuk segala-galanya berjalan lancar.

teknik pementasan rumah

kepentingan pementasan rumah

Beberapa imej boleh didapati di angle360.net

Leave a Comment