Perhiasan Krismas Buatan Tangan: Bola Krismas Emoji

Salah satu perkara positif mencipta hiasan Krismas buatan tangan kami ialah sebagai tambahan kepada kepuasan mencipta sendiri, ia benar-benar asli dan unik. Kita boleh menyesuaikan hiasan Krismas ini dengan hiasan rumah dan, sebagai tambahan, kanak-kanak boleh mengambil bahagian dalam pembuatannya.
Dalam kes ini, kami akan mengajar anda cara membuat bola pokok Krismas yang sangat asli , dengan reka bentuk emoji yang biasa kami lihat di WhatsApp dan rangkaian sosial lain.

Pasti semua orang yang melihat mereka akan menarik perhatian mereka, dan hiasan Krismas anda akan menjadi rujukan untuk rakan dan keluarga. Seperti yang anda lihat, ia sangat mudah untuk dibuat, jadi anda tidak akan mempunyai alasan untuk mempunyai hiasan asli yang unik dan membuat kanak-kanak mengambil bahagian dalam hiasan Krismas.

Jangan abaikan hiasan Krismas anda

Kami telah bercakap tentang hiasan Krismas buatan tangan dan asli yang lain. Jangan lepaskan peluang untuk mencipta hiasan asli dan unik di mana-mana kawasan rumah: Hiasan Krismas di dapur , hiasan langsir pada Krismas … semua bilik di rumah sesuai untuk memberi sentuhan istimewa pada tarikh yang terbentang di hadapan.

Beli bahan untuk hiasan Krismas buatan tangan

Walaupun dalam kerja manual untuk Krismas perkara yang paling penting ialah kepintaran dan kreativiti, kita akan sentiasa memerlukan bahan dan alat asas untuk dapat melakukannya.

Kami memberikan anda sebagai contoh bahan kraf bola telus yang diperlukan ini:

transparent-balls-christmas-amazon

Bola lutsinar untuk membuat hiasan Krismas DIY 

Semua bahan untuk hiasan anda

Leave a Comment