Pesona mengait dalam hiasan rumah

Saya tidak tahu sama ada anda memberi perhatian kepada trend yang muncul di luar sana, tetapi untuk beberapa waktu sekarang, mengait telah muncul semula dengan segala-galanya dan berjalan di kedua-dua jalan di dalam badan orang dan di tingkap kedai hiasan rumah . Di Internet, kemudian, lihat sahaja untuk menemui beberapa pilihan untuk mengait kuilt dan kuilt yang mempunyai segala-galanya untuk menjadikan rumah anda lebih menawan .

The tricot dalam hiasan bilik dan dewan boleh muncul warna berwarna atau mentah, sambil menambah udara yang lebih desa kepada alam sekitar. Dengan itu, adalah mungkin untuk mencipta hiasan yang selesa dan harmoni, yang menghargai keselesaan tanpa melepaskan gaya.

Anda boleh melabur dalam warna mentah dan neutral, seperti kuning air, putih dan kelabu, untuk mencipta persekitaran yang bersih dan harmoni, atau menggunakannya untuk membuat padanan warna dengan perabot.

Seperti yang selalu kami perkukuhkan di blog, adalah penting untuk mengekalkan keseimbangan. Campurkan mengait dengan tekstur yang berbeza supaya tidak membebankan persekitaran dengan lebihan.

ais bersatu

Adakah anda suka idea menghias dengan mengait ? Ia sangat mudah dan praktikal, jangan buang masa!

Adakah anda mempunyai petua yang berbeza daripada ini di sini? Beritahu kami!

Leave a Comment