Petua Foolproof untuk Hiasan Bilik Kecil

Perasaan berada di dalam bilik yang bersepah dengan perabot atau tanpa sebarang organisasi adalah mengerikan. Ini banyak berlaku di ruang kecil. Walau bagaimanapun, tidak semuanya mustahil: menghias bilik “ketat” boleh menjadi satu cabaran, tetapi dengan beberapa petua hiasan bilik kecil anda juga boleh mengembangkan ruang. Perkara penting ialah tidak membebankan alam sekitar. Caranya ialah mengetahui cara menjadikan bilik berfungsi tanpa meninggalkan keindahan.

Trik untuk menghias bilik kecil: putih

Dapatkan inspirasi daripada gaya Scandinavia dan melabur dalam warna putih untuk mencipta hiasan minimalis . Warna sangat bagus untuk menghiasi bilik kecil kerana ia menguatkan suasana.

  

cermin

The cermin menjana rasa kelapangan mendalam dan mencipta. Anda boleh mencipta ruang tersendiri dengan cermin kecil atau melabur dalam permukaan reflektif. 

  

rak

Mereka hebat kerana mereka tidak mengambil ruang lantai. Anda boleh menghiasinya dalam pelbagai cara, termasuk menggunakan bingkai dan bukannya menggantungnya.

  

Akrilik 

Telus, sangat bagus untuk memberikan perasaan bahawa perabot “tidak mengambil ruang”. Oleh itu, persekitaran kurang cas visual, yang penting untuk menghias bilik kecil .

    

pejabat rumah di dinding

Ramai orang bekerja hanya dengan buku nota. Anda boleh memperoleh banyak ruang jika anda memutuskan untuk menyerahkan meja untuk menggunakan nota anda di atas rak. Ia tidak kelihatan seperti itu, tetapi ia berfungsi hebat!

  

ruang yang digantung

Tidur di tempat tinggi bukan lagi hal kanak-kanak. Jika siling membenarkannya, melabur dalam katil atau ruang yang digantung dan anda tidak akan menyesal. Penyangkut juga boleh menjadi lebih baik dalam mengoptimumkan ruang jika anda menggantungnya dari siling. Dalam hiasan bilik kecil  mereka mengoptimumkan persekitaran dan mengambil “berat” dari lantai.

hiasan bilik kecil

Bersedia untuk mengubah rumah? Dengan petua untuk menghias bilik kecil ini, anda tidak akan kehabisan ruang! 

Leave a Comment