Petua tentang cara membuat hiasan meja klasik

Mengambil kesempatan daripada momentum siaran yang diterbitkan pada awal bulan November, mengenai hiasan klasik , saya tidak tahu sama ada anda perasan, tetapi trend sekarang apabila ia datang kepada tetapan meja ialah hiasan meja klasik . Dan salah satu yang menarik di meja adalah warna keemasan, terutamanya dalam peralatan, dengan set kutleri yang kelihatan seperti disadur emas, selain pinggan mangkuk dan kristal dengan perincian seolah-olah dilukis dengan tangan.

5 Inspirasi Hiasan Meja Klasik Emas

Ia sentiasa baik untuk menjauhkan diri daripada yang konvensional dan memberi ruang kepada kreativiti, terutamanya apabila ia boleh dipenuhi dengan glamor, seperti hiasan meja klasik , yang menyalahgunakan butiran, terutamanya emas dan memenuhi mata dengan keindahan sedemikian! Lihat sahaja betapa cantiknya dan dapatkan inspirasi!

klasik menjadi klasik

Bagi mereka yang tidak mahu melarikan diri dari tradisional dan sangat suka mengekalkan tradisi meja klasik , lebih bersih, sebaik-baiknya semua putih, perincian emas datang untuk memberikan sentuhan kecanggihan yang mana-mana hiasan meja klasik tidak melakukannya tanpanya.

DIY dalam hiasan meja klasik

Nah, sekarang setelah anda mengetahui beberapa gubahan dan gaya meja set klasik yang boleh anda gubah, bagaimana pula dengan belajar bagaimana anda boleh membuat beberapa barang hiasan dalam emas , warna yang panas sepanjang masa, baik dalam fesyen mahupun hiasan? Semak beberapa petua dan buat lebih banyak lagi hiasan meja klasik !

penanda tempat

Ini adalah perincian yang ramai orang tidak ambil perhatian, tetapi ia sangat halus dan memberikan sentuhan istimewa pada hiasan meja . Dan perkara menarik tentang persempadanan tempat ialah bergantung pada bilangan tetamu, ini adalah cara untuk menjadikan tetamu anda yang mempunyai lebih pertalian untuk kekal dekat, satu cara untuk ‘memecah keheningan’ dan membuat perbualan mengalir dari cara semula jadi dan makan malam anda adalah kejayaan mutlak! Dan untuk membuat penanda tempat seperti dalam foto di bawah adalah sangat mudah! Hanya dapatkan beberapa helaian kering atau lakukan proses ini dengan meletakkan helaian di dalam buku dan tekan supaya ia kering dan kekal lurus. Kemudian hanya cat dengan cat emas untuk memberikan sentuhan glam dan rock itu!

Hiasan klasik-tempat-meja

pasu botol emas

Tengok, takkan sebab kekurangan emas meja awak jadi kusam, kan? Satu lagi petua hebat untuk memasang susunan tengah , yang selain cantik ialah cara terbaik untuk menggunakan semula bahan yang akan menjadi sia-sia. Asingkan botol dengan saiz yang berbeza, balang jem, balang ubat, basuh dengan baik dan biarkan ia kering. Kemudian, hanya sapukan lapisan semburan emas di dalam atau di luar, bergantung pada sama ada kaca itu lutsinar atau berwarna, dan biarkan ia menarik. Pasu anda sedia untuk digubah dengan bunga dan warna yang paling anda suka, dan buat susunan tengah yang cantik untuk menjadikan meja klasik lebih halus.

Hiasan meja botol klasik

Lihat betapa mudahnya untuk mengarang pelbagai gaya meja klasik ? Dan semua ini menggunakan item kad bebas di atas meja, seperti pinggan mangkuk putih dan gelas, yang boleh mempunyai beberapa butiran dalam emas, sebagai tambahan kepada kutleri emas yang cantik. Selebihnya, anda boleh menukar gubahan dengan alas meja, serbet, gubahan meja, pasu dan ruang letak.

Jadi, apakah gaya hiasan meja klasik yang paling anda sukai? Beritahu kami dalam ulasan, kami ingin tahu!

Leave a Comment