Petua untuk makan malam Hari Valentine yang tidak dapat dilupakan

Hari Valentine akan datang…Ouuuuiiiiii mon amour, sudah tiba! Dan, pada masa pandemik dan bagi mereka yang tidak mahu menghadapi kegilaan restoran dan lebih suka menyediakan makan malam kecil di rumah, sudah tiba masanya untuk mula mengatur.

Apabila kita bercakap tentang makan malam Hari Valentine yang romantis dan sempurna , kita terus memikirkan makanan yang lazat. Ya, itu benar-benar asas, tetapi bukan itu sahaja. Itulah sebabnya kami memutuskan untuk menghulurkan bantuan dan mencadangkan beberapa petua yang akan menjamin kejayaan makan malam Hari Valentine anda !

Detik-detik abadi

Petua lain untuk menggegarkan suasana ialah meletakkan beberapa gambar anda di sekeliling rumah. Adakah yang lebih baik daripada mengenang dan ketawa tentang banyak detik bahagia yang anda habiskan bersama? Berbaloi untuk menambah foto, bertukar surat, tiket wayang, konsert, potongan tiket kapal terbang untuk perjalanan yang tidak dapat dilupakan, ringkasnya, semua yang menjadi sebahagian daripada sejarah anda. Dan bingkai gambar atau mural foto juga boleh menjadi sebahagian daripada hadiah!

sedia! Hiasan selesai, semuanya teratur. Jangan lupa menambah wain berkilauan untuk menyejukkan dan menyempurnakan resipi untuk makan malam romantis Hari Valentine ! Kemudian nikmati sahaja dengan cinta anda dan nikmati Hari Valentine yang lazat!

Leave a Comment