Petua untuk memilih perabot pejabat dan menendang keldai dalam hiasan

Ada yang mengatakan bahawa tahun di Brazil hanya bermula selepas Karnival. Nah, sejak 2018 bermula minggu depan, bagaimana pula memulakan tahun dengan ubah suai di pejabat? Lagipun, di situlah kita menghabiskan sebahagian besar hari kita dan tiada apa yang lebih adil daripada berada dalam persekitaran yang selesa, mesra dan bergaya juga, sudah tentu!

Dan bagi mereka yang berfikir bahawa meja ringkas dan kerusi yang selesa sudah cukup untuk menyusun perabot pejabat, mereka akan terkejut dengan pelbagai barangan yang boleh menyepadukan hiasan dengan banyak daya tarikan dan kecanggihan. Lihatlah betapa hebatnya inspirasi perabot pejabat yang kami pilih untuk anda memberikan sentuhan istimewa itu ke sudut anda.

5 perabot pejabat yang cantik dan sejuk

Lihatlah berapa banyak pilihan perabot pejabat yang boleh anda pilih untuk diubah suai dan memberikan persekitaran anda rupa baharu:

1. Pesona meja trestle

perabot-untuk-meja-pejabat

Lupakan meja berat itu, kayu padu, tanpa sebarang reka bentuk, dengan beberapa laci sisi yang meninggalkan sebarang persekitaran yang berat. Kesayangan baru perabot pejabat adalah meja trestle. Sangat sejuk, mereka boleh dibuat dalam kayu, dengan bahagian atas kaca, kayu atau MDF, berwarna atau tidak, dan mampu mengintegrasikan hiasan dengan cara yang ringan, dengan personaliti dan banyak daya tarikan. Lihatlah inspirasi indah dari meja trestle untuk anda lihat.

2. Kepraktisan almari laci

perabot-untuk-pejabat-laci

Jika anda terpesona dengan inspirasi meja trestle, tetapi menganggap anda tidak boleh hidup tanpa laci lama yang bagus di dalam perabot pejabat anda , jangan risau, itulah gunanya peti laci! Selain menjadi sangat berfungsi untuk menyimpan bekalan pejabat, barangan peribadi, kertas dan dokumen pemfailan, laci menambah sentuhan gaya pada pejabat. Dalam versi semasa, perabot ini boleh didapati dalam logam, sebagai tambahan kepada yang lebih tradisional dalam kayu atau mdf, tetapi dengan sentuhan warna, dengan pemegang bergaya dan potongan penuh reka bentuk. Lihat sahaja!

3. Kefungsian relung dan rak

perabot-untuk-pejabat-niche

Bagi mereka yang tidak berputus asa mempunyai ruang untuk menyimpan buku kegemaran mereka, serta objek hiasan dan peribadi di pejabat, ceruk dan rak adalah sekutu yang sempurna, lebih-lebih lagi jika ruang lebih terhad. Perabot pejabat ini menggabungkan fungsi dengan kepraktisan menjimatkan ruang, kerana ia dipasang terus di dinding. Dan semua ini tanpa kehilangan daya tarikannya, kerana anda boleh menemui beberapa versi ceruk dan rak yang dibuat dalam bahan dan format yang berbeza, seperti kayu, logam, mdf, bulat, persegi dan pelbagai warna, segala-galanya untuk membuat mana-mana sudut ultra moden.

4. Keselesaan kerusi yang baik

perabot-untuk-kerusi-pejabat

Anda juga boleh melepaskan pelbagai perabot pejabat, tetapi jika ada sesuatu yang anda tidak boleh ketinggalan, ia adalah kerusi yang bagus dan selesa. Memandangkan mereka yang bekerja di pejabat menghabiskan sebahagian besar hari duduk, mempunyai postur yang baik adalah penting untuk memastikan kesihatan dan juga prestasi yang baik di tempat kerja. Oleh itu, memilih kerusi yang betul secara ergonomik adalah sangat penting. Apabila memilih item ini, adalah penting untuk menyemak sama ada model mempunyai sistem untuk melaraskan ketinggian dan kedudukan sandaran, jika ia berpusing dan dengan kaki bintang dengan kastor untuk memudahkan pergerakan, serta tempat duduk yang dibuat dengan buih dan selesa. fabrik dan lengan sisi yang boleh memberikan sokongan. Butiran ini akan memastikan ergonomik yang sempurna untuk mengelakkan masalah tumpuan dan kecederaan. Dan pada masa kini adalah mungkin untuk menggabungkan ergonomik dengan model kerusi pejabat moden,

5. Organisasi rak

perabot-untuk-rak-pejabat

Sudah tentu, rak tidak boleh ditinggalkan daripada petua perabot pejabat kami . Selain berfungsi dan sangat diperlukan untuk menyimpan buku, folder, fail, objek hiasan dan pelbagai item, rak adalah sebahagian daripada hiasan, kerana banyak model penuh dengan reka bentuk dan menyusun persekitaran yang berbeza dengan cantik. Lihat sahaja model rak dalam persekitaran pejabat yang kami pilih untuk anda mendapat inspirasi!

Dan kita tahu bahawa pejabat bukan hanya diperbuat daripada perabot, bukan? Untuk mengarang dan memberikan sentuhan istimewa itu pada hiasan, tiada kekurangan aksesori, seperti pemegang pen, lampu meja, bingkai gambar, papan kenyataan, poster dan komik, permaidani yang sangat selesa dan juga kertas dinding yang cantik untuk mengarang. persekitaran dengan cara yang canggih dan elegan.

perabot-untuk-pejabat-aksesori

Dan anda, adakah anda ada lagi petua perabot pejabat yang tidak boleh ditinggalkan dari sudut istimewa ini? Beritahu kami dalam ulasan, kami ingin tahu!

Leave a Comment