Petua untuk menggegarkan reka bentuk Scandinavia

Reka bentuk Scandinavia adalah mengenai mereka yang sukakan praktikal, alam semula jadi dan persekitaran yang bersih. Dia berasal dari negara yang jauh dari Brazil, seperti Sweden dan Denmark, tetapi dia telah memenangi peminat di seluruh dunia dengan gayanya yang tidak dapat disangkal. Di dalamnya, anda akan melihat banyak warna putih dan B&W, serta campuran objek luar biasa. Seni juga terdapat dalam fotografi dan dalam ciri reka bentuk. Adakah anda ingin tahu? Semak petua dan pelajari semua tentang reka bentuk Scandinavia!

Reka bentuk Scandinavia adalah hiasan yang menawan

Gaya bersih tidak bermakna monotoni — itu jelas dalam hiasan Scandinavia . Garisan ringkas dan moden bercampur dengan unsur lain adalah daya tarikan tulen!

putih dalam hiasan

Gaya hiasan ini berasaskan warna putih, yang membolehkan gubahan yang lebih pelbagai dan juga merupakan aset bagi mereka yang mempunyai sedikit ruang untuk menghias. Tidak kira tumpuan persekitaran, anda akan mendapati bahawa putih sentiasa ada.

B&W

Dalam hiasan klasik, gabungan hitam dan putih muncul dengan kuat dalam reka bentuk Scandinavia . Perkara yang baik ialah anda tidak boleh salah dengan B&W! Persekitaran adalah indah hampir serta-merta.

alam semula jadi di rumah

Sedikit hijau di dalam rumah sangat baik untuk alam sekitar, lebih-lebih lagi dalam hiasan Scandinavia ! Di sini, ia muncul tepat pada masanya dalam tumbuhan seperti kaktus dan seumpamanya. Kelebihan mereka ialah mereka yang tidak mempunyai banyak masa untuk menjaga taman mempunyai lebih fleksibiliti dalam menjaga jenis hijau ini.

Foto & Gambar

Malah dalam cara menyusun objek, seni sangat hadir dalam reka bentuk Scandinavia. Di dinding persekitaran sentiasa ada gambar dan gambar. Sesiapa yang ingin mematuhi gaya boleh membuat “galeri” lukisan kecil atau melabur dalam kanvas yang lebih besar. Yang berani boleh mencampurkan kedua-duanya, tetapi ingat bahawa kerana gayanya bersih, sebaiknya berhati-hati dengan perkadaran.


Lukisan moden dan antik dalam hiasan: lihat inspirasi!

Objek luar biasa

Reka bentuk Scandinavia juga merupakan hiasan yang menakjubkan . Tiada penghujung kreativiti apabila mencampurkan objek luar biasa dalam hiasan. Alat muzik, mesin jahit, kerusi yang berfungsi sebagai rak di dinding, apa-apa sahaja!

kayu

The campuran unsur-unsur moden dengan kayu , mengingatkan bumi, adalah sangat hadir dalam hiasan Scandinavia . Kayu terang kelihatan lebih banyak daripada kayu gelap, tetapi kedua-duanya ada.

 


5 rahsia untuk berinovasi dalam hiasan lorong

kerusi

Apabila memikirkan reka bentuk Scandinavia, kita pasti membayangkan kerusi yang merupakan kepingan hiasan. Melabur dalam pilihan yang baik dan anda tidak perlu “berkahwin” mereka semua, ia berbaloi untuk mencampurkan kerusi yang berbeza dalam persekitaran yang sama. Pencahayaan

Ini adalah titik kukuh dalam hiasan Scandinavia. Lekapan reka bentuk yang berani dan bersih sentiasa ada dalam persekitaran rumah. Jangan takut untuk berani.

Adakah anda suka petua? Ambil peluang untuk menukar dan meninggalkan rumah dengan wajah baharu dengan rekaan Scandinavia !

Leave a Comment