Temui 5 petua untuk memilih kerusi dapur

Dapur adalah persekitaran praktikal yang menghargai kefungsian. Di sinilah kami mengalami aroma yang paling berbeza dan berbual santai bersama keluarga. Oleh itu, adalah wajar bahawa di kebanyakan rumah Brazil terdapat meja dengan kerusi di dapur itu sendiri – dan jika terdapat ruang makan – sekurang-kurangnya kerusi itu ada untuk mengumpulkan orang ramai di sekitar upacara penyediaan makanan biasa itu.

Kerusi dapur berlapis kain

Lebih selesa, sudah tentu kerusi empuk kebanyakannya digunakan bersama dengan meja makan. Apa yang anda boleh lihat ialah terdapat peraturan bertudung di mana meja dan model kerusi ini secara khusus tidak tertanggal. Sungguh, mereka kelihatan hebat bersama-sama, tetapi tiada apa yang menghalang anda daripada menggunakan kerusi seperti ini di sudut dapur untuk memberi ruang lebih pesona!

Baca juga:
8 dapur di mana ruang tidak menjadi masalah

Kerusi dapur Amerika

The dapur kecil telah menjadi popular baru-baru ini – dan untuk sebab yang baik: amalan, mereka membenarkan satu sembang tidak formal dan menghidupkan dapur ke ruang bersosial yang sebenar. The kerusi satu jenis dapur tidak mempunyai peraturan apabila ia datang kepada mereka bentuk, segala-galanya bergantung kepada gaya hiasan anda pakai untuk dapur anda dan ruang yang anda ada untuk mereka. Perhatikan contoh di bawah ini!

Kerusi dapur Eames

The kerusi Eames adalah darlings hiasan . Dan hey hiasan kecil untuk kelihatan cantik di mana-mana, bukan? Serbaguna, dari ruang tamu ke bilik mandi, kerusi Eames menyesuaikan diri dengan baik ke mana-mana sudut dan menambah sentuhan moden pada persekitaran. Di dapur, mereka sangat selesa dan boleh diguna pakai secara berasingan atau dilengkapi dengan meja makan.

Kerusi dapur yang berbeza

Bagi mereka yang suka menggunakan gaya yang berbeza di dapur, terdapat juga model kerusi dapur yang paling eksotik. Tiada apa-apa yang menghalang anda daripada menggunakan kepingan yang lebih berani dalam ruang ini, walaupun kerana ia akan mencerminkan sedikit keperibadian anda, bagaimanapun, cari rujukan dan juga pendapat profesional untuk dapat menyelaraskan segala-galanya dengan cara yang sangat keren.

Satu lagi idea yang sangat menarik ialah menggunakan kerusi model yang berbeza dalam ruang yang sama. Selain moden, idea ini sangat hangat malah membantu anda menggunakan semula kerusi lama kecil yang berada di sudut yang tidak digunakan.

Sekarang beritahu kami, kerusi dapur manakah yang paling menggembirakan anda atau malah bahagian mana yang anda sudah ada di rumah dan tidak menukarnya dengan apa-apa? Beritahu kami dalam ulasan!

Di mana dan bagaimana untuk membeli kerusi dapur?

Kedua-dua kedai fizikal dan maya mempunyai jenis kerusi dapur yang berbeza . Dan ia patut diteliti, kerana bergantung pada kedai, harga cenderung berbeza-beza. Petua kami: ia benar-benar berbaloi untuk membeli melalui internet, kerana anda akan mendapat harga yang lebih menarik, hanya perhatikan dimensi kerusi, serta bahan yang diperbuat daripadanya, supaya anda boleh mengelakkan banyak masalah.

Anda masih tidak mempunyai kerusi kereta untuk membuat panggilan sendiri, klik di sini, bandingkan jenama dan beli dalam talian!

Leave a Comment