Terpesona dengan 5 meja yang dihias untuk Krismas, lihatlah

Ah, Disember telah tiba dan dengan itu, pada pendapat saya, salah satu masa paling panas dalam setahun! Ia adalah gabungan kenangan zaman kanak-kanak dengan kegembiraan dan kesyukuran pada satu tahun lagi yang akan berakhir dan permulaan kitaran baharu, lebih-lebih lagi selepas tahun yang begitu mencabar.

Ia adalah masa untuk kegembiraan, untuk berfikir tentang hiasan pokok Krismas dan semua sudut kecil rumah yang kita ingin tinggalkan dihiasi, untuk meletakkan lampu berwarna pada fasad dan taman rumah, untuk memikirkan Krismas menu makan malam, untuk menyediakan resipi Keluarga biskut madu untuk diberikan kepada mereka yang kita sayang. Ah, bagaimana anda boleh tidak mencintai kali ini?

Dan salah satu momen yang saya rasa paling menyeronokkan ialah masa untuk memikirkan cara menghias set meja untuk makan malam Krismas . Dan lihat, tidak ada rahsia, anda bertaruh. Anda tidak perlu membuat pelaburan besar, sebenarnya, ia hanya memerlukan banyak kreativiti, semangat yang tinggi untuk memasuki suasana Krismas dan menghiasi pentas acara besar, meja makan malam Krismas. Dan jika anda berasa tidak bersemangat, dalam siaran hari ini anda boleh melihat 5 meja yang dihias untuk Krismas , jadi pilih yang paling anda sukai dan nantikan untuk menghias meja anda untuk malam istimewa itu! Semak ia keluar.

Dapatkan inspirasi: meja dihiasi untuk Krismas

. Tiada masalah! The jadual dihiasi untuk Krismas pergi jauh di luar daripada sekadar hidangan bertema. Dengan idea yang baik dan sedikit kreativiti anda boleh mengubah meja anda! Lihat sahaja inspirasi kami.

meja natal tradisional

Klasik adalah klasik dan tidak pernah ketinggalan zaman, bukan? Ini juga berlaku untuk meja yang dihias untuk Krismas . Bagi mereka yang tidak meninggalkan tradisi, set meja berwarna merah dan putih atau dengan sentuhan emas sememangnya menawan, bukan? Dan jika anda tidak mempunyai set makan malam bertema atau dalam warna merah atau emas, bertaruh pada aksesori putih dan mewah, seperti tuala merah, alas meja, batang lilin dan lilin, sebagai tambahan kepada titik polka tradisional, yang mengiringi warna yang sama .dari meja.

Meja klasik-hiasan Krismas

Meja Krismas Romantik

Terdapat mereka yang tidak berputus asa romantisme, walaupun pada Krismas. Dan bukankah mungkin untuk menghasilkan meja Krismas yang romantis dengan banyak daya tarikan dan gaya? Untuk memulakan, bertaruh pada tuala cantik berwarna merah jambu atau putih. Kemudian, pilih hidangan, yang boleh putih, dengan sedikit emas, disertai dengan kutleri juga. Sebagai tambahan, bunga, lilin penting dan beberapa bola emas atau perak untuk sedikit Krismas itu. Satu lagi inspirasi yang sangat comel dan romantis ialah hidangan dengan titik keemasan dan alas letak renda, yang merupakan romantisme tulen. Oh, sangat cantik satu meja, bukan?

Meja-dihiasi-untuk-Krismas-romantik

Meja Krismas Desa

Meja bertugas sudah pun terpasang kerana meja desa sudah siap dan tidak bercakap! Malah meja yang dihias untuk Krismas juga boleh mendapatkan lebih banyak versi desa. Lihat sahaja ilham di bawah! Bertaruh pada banyak hijau di bahagian tengah , sebaik-baiknya cedar, alas meja berkotak-kotak, untuk memberikan sentuhan dan kesayangan pada masa ini, sousplats kayu batang pokok. Pertaruhan lain juga adalah menggunakan serbet yang diperbuat daripada jut atau linen mentah, yang boleh dibuat di rumah. Pilihan tetapan meja untuk Krismas dengan beberapa item yang boleh DIY, dengan kata lain, anda boleh membuatnya sendiri dan menggegarkan hiasan!

Meja berhiaskan desa-Krismas

 

meja natal yang menyeronokkan

Oh, sudah tentu tema keseronokan tidak boleh ditinggalkan daripada meja yang dihias untuk Krismas , bukan? Lebih-lebih lagi jika makan malam anda mempunyai anak, maka keseronokan itu harus dijamin! Jadi, jauhi tradisional dan masukkan diri anda dalam warna-warna cerah dan menarik perhatian , seperti merah jambu, pirus dan oren. Inspirasi lain juga adalah untuk menyalahgunakan gaya – , iaitu gula-gula Krismas, seperti rotan, biskut, gula-gula dan membuat meja yang sangat cantik untuk dinikmati oleh kanak-kanak! Hebat, bukan?

meja Krismas moden

Ah, ia pasti hilang daripada senarai inspirasi untuk meja berhias untuk Krismas , meja yang paling moden, bukan? Lihat sahaja inspirasi yang telah kami pisahkan untuk anda semak dan terbitkan semula pada meja set anda. Kata kuncinya ialah ! Susunan bahagian tengah yang bagus dan lebih tenang, dengan daun hijau, beberapa bunga putih, bola dan kon pain. Bagaimana pula dengan tuala putih dengan cetakan geometri, untuk memberikan sentuhan istimewa itu? Cantik kan? Dan set makan malam setiap hari, dengan warna neutral seperti kelabu dan putih, membentuk gaya kontemporari ini dengan hebat. Untuk mencipta suasana Krismas, gunakan serbet dan pemegang lilin.

Ia banyak inspirasi yang indah, bukan? Jadi, apakah gaya meja berhias untuk Krismas yang paling anda sukai dan adakah anda akan cuba menghasilkan semula di rumah? Beritahu kami dalam komen dan kemudian hantar gambar untuk kami lihat bagaimana hasilnya, boleh!?

 

Leave a Comment