Tetapi, selepas semua, apakah niche?

Hari ini kita akan bercakap tentang niche, trend yang praktikal dan ramai penghias telah mengambil kesempatan daripadanya dalam projek mereka. Niche dalam hiasan melampaui penggunaan dalam menyusun buku dan lebih daripada definisi kamusnya. Pada masa ini, ia adalah pelbagai fungsi dan mencipta ruang berbeza yang boleh mengejutkan.

Ketahui apa itu niche

Bulat, segi empat tepat, dipasang pada dinding, segi empat sama… Tidak ada kekurangan saiz dan bentuk untuk niche! Ia boleh dibuka atau ditutup, disalut dengan pelbagai jenis bahan dan digunakan dengan atau tanpa pencahayaan. Ini adalah objek yang menjadikan hiasan lebih dinamik dan moden kerana serba boleh.

ruang kecil

Niche adalah pilihan yang sangat baik untuk mereka yang mempunyai sedikit ruang di dalam rumah, kerana ia tidak mengganggu peredaran di dalam ruang. Memandangkan ia boleh didapati dalam bentuk yang paling pelbagai di pasaran, pasti akan ada satu yang sesuai dengan sudut rumah itu.

Buka atau tutup?

Fikirkan kotak berfungsi sebesar yang anda perlukan, tetapi cantik dan dengan reka bentuk moden. melihat? Ini adalah ceruk tertutup. Sangat baik untuk menyimpan dokumen, barangan peribadi, barang kemas, alat solek… Bagaimanapun, apa sahaja yang anda perlukan. Ceruk terbuka pula berfungsi sebagai sejenis rak, memuatkan buku atau pelbagai objek hiasan. Ia juga boleh berfungsi sebagai almari terbuka, menjadikannya idea yang sangat baik untuk almari.

Niche dan pencahayaan

Sudah mungkin untuk mengetahui sedikit tentang apa itu niche , bukan? Tetapi apakah objek di dinding dengan pencahayaan? Niche juga! Mereka digunakan secara meluas dalam projek reka bentuk kontemporari.

di dalam bilik air

Setiap orang mempunyai keutamaan mereka untuk warna, gaya dan hiasan, tetapi tidak ada cara untuk tidak bersetuju: mempunyai bilik mandi yang teratur adalah penting. Ini kerana organisasi dan kebersihan adalah dua perkara yang berjalan bersama. Idea yang sangat baik untuk menghias dan mengatur rehat bilik mandi ialah niche. Ia pergi ke dinding, tidak mengambil ruang dan meninggalkan segala-galanya di tempatnya!

di pejabat rumah

Anda tahu bahawa pejabat rumah sementara di rumah? Ia boleh mendapatkan penampilan yang lebih profesional jika anda menggunakan ceruk dalam hiasan . Mereka menyusun buku, dokumen, barangan peribadi dan semua yang anda perlukan.

Dapur tersusun

Dapur adalah ruang untuk mempunyai segala-galanya di tangan. Fikir di luar kotak: Keluar dari kabinet tradisional dan berinovasi dalam hiasan menggunakan niche. Sangat praktikal dan dengan bahan yang mudah dibersihkan, ia membolehkan anda menyusun barang dengan lebih mudah.

Sekarang setelah anda penuh dengan idea tentang apa itu niche , adakah anda tahu sudut mana yang hendak digunakan? Cubalah dan beritahu kami kemudian!

Sehingga kemudian!

Leave a Comment