Trend Hiasan Rumah: Lorek & Fabrik

Tidak dinafikan bahawa fesyen adalah kitaran. Tetapi berapa banyak yang datang dan pergi ini telah mempengaruhi dunia reka bentuk dan hiasan dari segi warna, cetakan, gaya dan tekstur? Jawapannya ialah: banyak. Atas sebab ini, kami memilih trend hiasan utama dalam tona dan fabrik daripada koleksi semasa, seperti kulit, hitam, cetakan, putih pudar dan kotak-kotak dan, dengan bantuan profesional yang mengikuti kebaharuan ini, ia menunjukkan bahawa aplikasi sudah pasti.

Apakah trend hiasan sedia ada untuk kita?

Bukan perkara baru bahawa kulit, sebagai contoh, dalam warna dan rawatan yang paling pelbagai, mengambil kecanggihan yang sama seperti yang dilihat pada catwalk untuk reka bentuk produk, dengan aplikasi yang semakin berani, yang melampaui penggunaan dalam upholsteri dan kerusi berlengan, mencapai kepala katil, meja. gasing dan juga permaidani.

Perkara yang sama berlaku dengan warna kekal seperti hitam dan putih , warna ini kini semakin banyak diterokai dalam versi kurang putih, seperti ton putih pucat yang romantis, yang kembali memberikan keseimbangan yang diberikan oleh warna neutral dan jelas kepada persekitaran. Sedikit lebih berani, cetakan dan kotak-kotak datang untuk memecahkan ketenangan trend menghias dan, digabungkan dengan gaya dan corak lain, boleh memberikan kontras yang diperlukan untuk projek itu.

Sama ada dalam fesyen atau hiasan, gaya juga boleh dikaitkan, dan seseorang menentukan tingkah laku yang lain dalam ciptaan moden. Tetapi kehati-hatian berfungsi dan seperti yang ditunjukkan oleh para profesional: segala-galanya dalam rasa yang baik boleh digunakan, selagi ia dalam perkadaran yang diukur dan dikaji.

kulit

.
Arkitek Luiz Maganhoto dan pereka Daniel Casagrande. 

hitam

Lupercio Manoel e Souza – pereka set dan penghias.

Cetak

.
Carlos Lupatini – arkitek

Putih putih

.
Samara Barbosa – arkitek

Catur

Beth Choueri – arkitek

Bagaimana pula dengan anda, trend hiasan yang manakah menjadi kegemaran anda? Beritahu kami!

Leave a Comment