Vinil kanak-kanak, penyelesaian terbaik untuk si kecil

Salah satu masalah yang paling biasa apabila menghias rumah baru ialah bagaimana memilih hiasan untuk bilik kanak-kanak. Ia adalah perkara biasa untuk tidak tahu cara menghiasnya kerana kanak-kanak membesar dengan sangat cepat, tetapi kita sentiasa boleh mencari pilihan yang menarik.

Vinil adalah sempurna, kerana mereka menawarkan kami kemungkinan mendapatkan hiasan mengikut umur mereka, tetapi tanpa mengecas semula bilik. Perlu diingat bahawa vinil sangat mudah dialih keluar, jadi kami boleh membuat pengubahsuaian dengan mudah. Di samping itu, ia sesuai jika bajet adalah terhad.

Idea untuk menghias dengan vinil kanak-kanak

Pilihan apabila ia datang untuk menghias dengan vinil kanak-kanak tidak berkesudahan. Pelekat kanakkanak boleh menjadi butiran kecil, atau salah satu bahagian asas hiasan. Walau apa pun, sebelum memilih vinil untuk bilik adalah penting untuk membuat komposisi kecil di mana kita dapat melihat bagaimana hasil akhirnya.

Vinil kanak-kanak sebagai kepala katil

Jika anda tidak tahu apa yang hendak diletakkan sebagai kepala katil di dalam bilik kanak-kanak , vinil ialah pilihan yang sempurna. Perlu diingat bahawa vinil boleh dikeluarkan tanpa masalah, jadi menukar hiasan pada bila-bila masa akan menjadi pilihan yang mudah. Oleh itu, apabila anak-anak membesar, anda boleh membuat perubahan dengan cara yang mudah.

Si kecil pasti suka mempunyai lukisan atau watak kegemaran mereka di dinding.

Berapa banyak anda berkembang?

Vinil kanak – kanak ini sesuai untuk melihat cara kanak-kanak membesar dari hari ke hari. Reka bentuknya sangat pelbagai, jadi selain menjadi tambahan dalam hiasan, ia juga akan menjadi elemen yang berguna.

Butiran kecil untuk mendapatkan ruang yang besar

Pada banyak kesempatan, apa yang kita cari di dalam bilik kanak-kanak ialah terdapat ruang sebanyak mungkin untuk kanak-kanak bermain dan menghabiskan banyak masa. Keputusan ini boleh menjadikan beberapa tempat di dalam bilik kelihatan hambar. Dengan komposisi kecil vinil kanak-kanak, anda akan dapat memberikan sentuhan berbeza ke semua sudut bilik.

Vinyl dwi fungsi untuk si kecil

Kepala katil mungkin tidak menarik perhatian kanak-kanak di dalam rumah, tetapi anda boleh memilih vinil untuk kanak-kanak yang mempunyai fungsi ganda. Sebagai contoh, kita boleh mendapatkan vinil kanak-kanak dengan latar belakang hitam dalam bentuk papan hitam, sesuai untuk mereka meninggalkan nota mereka; atau bersama cangkuk kecil, anda akan mempunyai rak kot yang paling asli.

Cadangan untuk memilih vinil

Apabila menghias, kita perlu mengambil kira penonjolan vinil kanak-kanak. Sekiranya ia kecil dan tidak relevan, kita boleh memilihnya selepas mempunyai komposisi perabot. Tetapi jika kita mahu vinil hiasan menjadi protagonis, kita mesti mengambil kira mereka sebelum memilih perabot.

Perlu diingat bahawa vinil perlu menjadi pelengkap kepada hiasan, dan lebihan warna atau saiz boleh menyebabkan kesan bilik itu terlebih muatan. Oleh itu, sebelum memutuskan vinil mana yang akan menghiasi bilik kanak-kanak, kita mesti mengambil kira jumlah komposisi semua elemen.

Leave a Comment