Warna Rumah Persekitaran Berhias 2015: Studio Miami Beach

Kami benar-benar perlu meletakkan anda pada sesuatu yang sangat penting: esok, tepat esok, satu lagi edisi Casa Cor Paraná bermula . Acara dengan trend hiasan membawa lebih daripada 40 persekitaran berbeza dan berjuta-juta idea untuk berinovasi dan membawa idea terbaik ke rumah anda. Jika anda, atas satu sebab atau yang lain, tidak akan dapat hadir, berehat! Mulai hari ini hingga akhir rancangan, kami akan menyusun persekitaran berhias yang paling kami sukai supaya anda tidak terlepas apa-apa.

Untuk memulakan, mari bercakap tentang persekitaran yang dihiasi arkitek Carla Kiss . Diinspirasikan oleh landskap syurga Miami Beach, profesional mencipta ruang moden mega dengan keselesaan terbaik. Idea akan memberi inspirasi kepada anda untuk menghiasi ruang kecil dengan mudah dan cantik.

Persekitaran yang dihias padat, cantik dan bersepadu

Rumah dan terutamanya pangsapuri semakin kecil. Dan menurut data dari sektor hartanah , pelanggan sendiri yang mahukan ruang yang lebih bersepadu dan hanya dengan apa yang diperlukan untuk bilangan penduduk. Dengan cabaran ini di tangan, arkitek Carla Kiss menghidupkan persekitaran yang dihiasi seluas 36 m2 , Studio Miami Beach .

Satu lagi perbezaan adalah dalam objek hiasan kecil. Arca, kepingan kristal dan hidangan berhias di dapur memberikan ruang ukuran daya tarikan dan kecanggihan yang tepat. Dan bagaimana dengan pengadun KitchenAid, bukan? Satu letupan!

Aliran dan idea alam sekitar

  • Penggunaan panel yang membolehkan anda membahagikan ruang tamu dari bilik tidur pada bila-bila masa yang anda suka.
  • Automasi semuanya disediakan dengan tablet. Dalam erti kata lain, pencahayaan, operasi tirai dan sistem TV dikawal menggunakan peranti teknologi.

  • Persekitaran yang dihias telah dirancang supaya pencahayaan semula jadi adalah perbezaan dalam ruang. Selain memanfaatkan cahaya ambien, loteng mempunyai LED (salah satu lampu paling menjimatkan di pasaran) dan pendiangan alkohol yang tidak menghasilkan gas pencemar. “Ini adalah pilihan pangsapuri yang lebih mampan, sementara masih berfungsi dan selesa”, kata Carla.

Bagi yang ingin mengenali persekitaran berhias ini secara dekat, senang, senang. Beliau adalah sebahagian daripada Casa Cor Paraná 2015 . Pertunjukan itu akan dibuka sehingga 9 Ogos dan tahun ini persekitaran akan memberikan wajah baharu kepada A Fábrika.

[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1899″ border_color=”_kelabu” img =”” img_link_target=”_self” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Mengenai arkitek Carla Kiss

Carla Kiss ialah seorang arkitek dan pereka landskap lulusan PUC-PR. Ghairah dengan apa yang dia lakukan dan dengan pengalaman hampir 20 tahun, profesional itu mewarisi bakat keluarganya. Sejak 2007, profesional itu mempunyai pejabatnya sendiri, Kiss Arquitetura, dan telah mengambil bahagian dalam pameran lain dalam sektor ini.[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=”” ] [vc_column width=”1/1″][vc_column_text] Perkhidmatan Warna Rumah 2015

Bila:

Di mana: .
Hubungi:
Tiket:

Leave a Comment